• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

M?j komp i rl mapa

Status
Zamknięty.

hubertjan13

New User
Witam! Chcia?bym postawi? OTs rl map?, ale nie wiem czy mi p?jdzie. oto historia wszystkiego:
stary komp:
1500 MHz
256 RAM :(
nowy(nied?ugo b?dzie, poszed? do tuningu :p):
procesor (jeszcze nie wiem, spytam sie czy mi dorobi :p)
ram oko?o 2 GB

Czy m?g?by mi kto? powiedzie? czy mi p?jdzie?

Mo?e poda?by jakie? wymagania?

Zamykam / Andzia

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nie napisa?e? jak? masz pr?dko?? internetu, to chyba jedna z najwa?niejszych rzeczy.
Na 100% p?jdzie, alenie wiadomo na ilu graczach, je?eli masz internet oko?o 2 mbist/s to pojdzie oko?o 30 player?w =)

Na starym to w godzin? si? nie chcia?a odpali?, a na nowym ile oko?o mog?aby si? odpala?? A co do ile ludzi to nie musi by? du?o, byle m?g?bym sobie z koleg? pogra?.

Ta mapa zajmuje du?o miejsca i musi za?adowa? sporo plik?w. Ja w chwili obecnej mam 1500 ale to jest taki ?al ?e szkoda gada? ;) d?ugo si? ?aduje i przy ma?ej ilo?ci graczy ?cina si? :( polecam ci zakup procesora minimum 2 rdzeniowego np. po 2,4Ghz lub lepiej 3,0Ghz. 2 lub 4 GB RAMu to ju? zale?y od tego na ile ma by? owy serwer no i internet, ale to poda?e? ju? wy?ej.

Na starym p?jdzie ci 10-15 os?b :rolleyes:
Na tym co wy?ej poda?em jakie? 30 os?b, tylko przez to ?e masz wolnego neta bo tak da?o by si? wykrzesa? z tego o wiele wi?cej ;)

@down:
powiem tak: Ja obecnie mam te? procek 1500, 768 RAMu i odpala mi si? 10 min. a i net 512kb/s jakby? kupi? co? lepszego by?o by o wiele ?adniej :)

Ostatnia edycja:
Na starym to w og?le si? nie w??czy?o, a graczy to wystarczy dw?ch, albo jeden :p. Chocia? chcia?bym mie? wi?cej :p. A ile by si? odpala?a na tym nowym? Z 10 min :confused:

Odp: M?j komp i rl mapa

OK odpali?em rl mapk? (gra?em sam troch? si? ci??o) na AMD Althon 1.034 MHz, 768 MB RAM. B?d? mia? lepszy wi?c nie powinno by? problem?w. Prosze o zamkni?cie tematu.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom