• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Lunara photos

Odp: Lunara photos

Napster, je?eli jeste? jeszcze na Lunarze, po?ycz mi klucze do questu Explorer Society. Wy?lij do Thais, oddam Ci po wykonaniu questa.
Nick to: Eldetro

#Edit
Dzi? zakupi?em pacca wi?c trzeba by?o to jako?? uczci? ;)
Tak wi?c jak na dzis to pierwszy adv.
uo0002dp.jpg

By? mo?e ?e dzi? wbije 33/34 lvl i dobije 70 shielding ; ))

35 :)
11832748.jpg

Ostatnia edycja:

Elo mam pytanie khorzon grasz?? :P
Widzialem twoje zdjecie na ngbot.pl :P ty robiles to logo czy ktos poprostu skopiowal ss'a bez pozwolenia?
Aaa i czemu sie przenosisz :P graj dalej gogo 100

Elo mam pytanie khorzon grasz?? :P
Widzialem twoje zdjecie na ngbot.pl :P ty robiles to logo czy ktos poprostu skopiowal ss'a bez pozwolenia?
Aaa i czemu sie przenosisz :P graj dalej gogo 100
A widzisz tam napis "by Napster", skoro si? pytasz czy ja robi?em logo?
Khorzonem nie gram od dawien dawna.

No c?? szkoda, nikt nie gra z tnp za bardzo ; / Jedynie eRr zacz?? i tak pewnie na oko?o 8 sko?czy, jak ka?dy zreszt?. Ale mam was w... po?ladzie ;)

36866730358876669006.jpg

27953861856900994169.jpg

Na 43 nie uchwyci?em ;<

81140659443455804777.jpg

Zastanawia mnie jedna rzecz - czy op?aca mi si? gra? knightem, zacz?? bym mo?e gr? pallem?

#Khorzonek
Nie grasz bo nie masz innego wyboru ; ) Nie trzeba by?o boci? bez alarm?w co konsekwencj? jest ban :|

#Topic
18643827757429427239.jpg

49.
30014173802242122869.jpg

EQ kt?re ostatni raz u mnie widzicie. Wczoraj rano shackowali mi konto - posz?o ponad 200k w las.

50.
17044046040573691722.jpg

Dzi?ki pomocy przyjaci?? powoli odrabiam straty.

Hello!
Po d?u?szej przerwie postanowi?em powr?ci? na Lunar?, rozpocz?? swoj? przygod? now? postaci? i o?ywi? ten temat. Na dzisiaj screen?w wiele nie mam, z biegiem czasu si? to zmieni.

ht88w3.png

azjfhu.png

Tak, tak w?a?nie. Postanowi?em tym razem gra? sorcerer'em. Premium account zapewne zam?wi? na wakacje. Do tego, w niedalekiej przysz?o?ci, my?l? o pozycji Senior Tutor'a.

Od czasu do czasu b?d? r?wnie? gra? postaci? o nicku Sam Sharp, jednak?e wi?ksz? uwag? b?d? przykuwa? na maga.

Mam nadziej?, ?e nie tylko ja b?d? wstawia? screeny w tym temacie, ale i inni, kt?rych natchnie ochota na gr?. Zapraszam na Lunar? : ).

//Napster

Ho, ho :D ta przerwa to by?a chyba naprawd? d?uga.
Co si? sta?o z tamt? postaci?? Hack, czy co? ;d.

Na razie nie mam za bardzo czego komentowac, zreszt? sam widzisz.
Gratulacje wyj?cia z rooka ;d.
Powodzenia w dalszej grze, temat b?d? stale odwiedza?.

Lunara to PVP?

O Napster siemanko ;D.

Dobra to do rzeczy, zaczne mo?e od ostatniego mojego awansu na 36lvl, poniewaz tylko ten ss zostal odkopany w stercie smieci na moim kompie ;>
Nie widac na nim niec wspanialego, lecz niedlugo to sie zmieni bo mam zamiar zakupic pare rzeczy i dorobic sie jak w najszybszym tempie 50lvl'a

36lvlvajkuu.jpg

Sorc powstal jakis czas temu, staralem sie nim jak najszybciej expic stad ten slaby mlvl ^^.
Na szczescie mam w banku jeszcze 280k i 20dni paca po ktorego uplywie zaczne "ciupac" mlvl.
Pozdrawiam wszystkich po dlugiej przerwie od tnp ;)

Ostatnia edycja:

Kolejna porcja zdj??:

2hmob69.jpg

2rvz8kx.jpg

Powiem szczerze, brak weny do expienia. My?l?, ?e to za spraw? braku PACC oraz frajerstwa, jakie si? teraz szerzy na serwerach przez polaczk?w. Ostatnio jaki? pajac zabi? mnie na 9 lvl'u, na trollach, za nic (PA?), wcze?niej spyta? o bota. Po jakim? czasie dopad?em go dwa razy. Oczywi?cie z wielkim zdziwieniem pyta? dlaczego go atakuje. Nie popuszcz? mu tego, z tym, ?e taki pajac wci?? b?dzie zabija? low lvl'e. Pytanie dlaczego? Zna kto? odpowied? na to pytanie? Dlaczego 20 lvl zabija 8 czy 9 lvl'e expi?ce na trollach? ?enua.

Nie mniej jednak zach?cam wszystkich do gry na Lunarze. Jest to naprawd? w porz?dku serwer. Postara?bym si? nawet pom?c na starcie.
Prawda jest tylko taka, ?e to Polacy, a w?a?ciwie polaczki, rozbijaj? wszystko. Niewa?ne czy gr?, czy nar?d.

//Napster

Hm fakt to prawda co napisales napster ale trzeba z tym walczyc od dzis.
Gratuluje wbicia next lvlow, ja osobiscie wstawie jutro ss'y z 37 lvla i 38 :), poniewaz jestem aktualnie na laptopie i szykuje sie do spania.
Zaliczylem dzis deda przez kicka co mnie troche zirytowalo ze drugi raz w tak glupi sposob padlem....
No nic, zapraszam do gry na lunarze i w pomocy ponownego rozruszania tematu.
Jutro zobaczycie ssy jak juz wspominalem. Cya :)

//EDIT - oto screeny.
tnpf.jpg

tnp1.jpg

Ostatnia edycja:

Powiem szczerze, ?e liczy?em na wi?cej komentarzy z Waszej strony.

bg8xva.png

90d3te.png

25fsgh1.png

nwik55.png

fx80om.png

2004qop.png

nnaa39.png

Napster, jak na razie swoj? postaci? du?ych osi?gni?? nie reprezentujesz ale ka?dy kiedy? zaczyna?. My?l? ?e ta posta? si? na tyle rozwinie co poprzednie.
No nic bij szybko lvl i unikaj nob?w.

we dw?ch gracie wi?c nie ma a? tak du?o fotek ale ?adnie lecicie
Napster kupuj paka i exp jak przystoi ...

gogo na razie 50 lvl

pozdro

tnp45.jpg

tnp50.jpg

Witam,Witam.
Wybaczcie, ze nie wstawialem ss'?w. Stalo sie tak z mojego lenistwa :P.
Moze krotko opisze zycie mojej postaci.
Hm, Bylo pare pekerow, ktorzy chcieli mnie zabic lecz tak sie nie stalo.
Zrobilem sobie rowniez jak widac na ss'ach podstawowego asasina ale niestety pacc sie konczy za 4 dni przez co bede robil sd'eki na faccu trenujac z moim kumplem jego distans. Planuje przez jakos 2 tydz siedziec na facu a nastepnie next pacc na 30dni co najlepsze ze nie mam planow na wakacje zbytnio z powodu ze myslalem ze bede mial poprawki w szkole ale tak sie chyba nie stanie (:P) wiec bede no lajfem w tibie i chce wbic przez wakacje 100~~
pozdrawiam ;*

Pora od?wie?y? ten zakurzony temat. Znudzi?a mnie gra na serwerze non-pvp, wi?c przenios?em si? na s?ynn? Lunare. Pacc za nied?ugo kupi?, wi?c b?d? screen shoty z expa. Teraz aktualny stan postaci:
aaku28.jpg

Mam tak? pro?b?, prosz? o wsparcie finansowe. Wysy?ajcie wszystko co mo?ecie, mo?e by? lot, jakie? itemy na zbyciu, gp te? mile widziane.
Gandziarz Boy
Ab'Dendriel

widze ze malo ludzi komentuje, szkoda.. sadzilem ze temat przynamniej po czesci odrodzi sie. Fighting jazda, jazda dzis padles ale dasz rade ; d

Ehh, te czasy na Lunarze. A? mi?o si? wspomina ; D szkoda ?e ju? nikt nie gra teraz, przyzwoicie by?o, no ale widzisz. Mimo wszystko, nie poddawaj si?, pierdol pk'r?w, wbij szybko 100, ss z quest?w itp, a b?dzie ciekawie ^ ^
Pozdro Ekon, Fighting.

Do góry