• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Lunara photos

Odp: Lunara photos

Widz? ?e idziesz do przodu:p:p A wi?c ?ycz? Ci jak najwi?cej awans?w:p:p

No, nie mo?e by? tak, ?e sam Napster sierotka (wydyndali Ci? :D) ci?gnie ten temat. Jako, ?e mam do?? n00b?w b?agaj?cych o itemy i spamuj?cych na priv pozostan? anonimowy:

mc9hrl.png

2qmkzyq.png

Jest to nowa posta?, mam wa?ne egzaminy, ma?o kasy a i jednocze?nie robie solucje quest?w i gram na Rookstayerze, wi?c na prawd? nie oczekujcie spektakularnych osi?gni??.

Standard Game Window roxxx!

@down
Osoby ktore pisaly mi na pm to w glownej mierze nierozgarniete nooby ktore z pewnoscia nie dalyby sobie rady z odszukaniem domku, wiem pozostaje anonimy tak czy siak ^^.

Regards
Sey~

Ostatnia edycja:

Up chcesz byc anonimowy a pokazujesz im sw?j domek? :D po nicku tam mo?na rozpoznac :rotfl: :rolleyes::rolleyes::p:p a co do hara to ?adny ale ma?y lvl ;/ jaki dyst?
nie lepiej na cycach expic?

Nono, Seylit wkracza do akcji. ?ycz? Ci powodzenia w grze, jak i egzaminach (te? mnie kiedy? dopadn? ; d), a Tobie Napster szybkiego 100 levela.

Notka moderatorska:
Super, ekstra, zajebi?cie, ale gdzie te komentarze do zdj??? P?ki co widz? tylko co? typu "powodzenia", "go go 100 lvl" etc. KOMENTARZE DO ZDJ?? PROSZ?.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Seylit chce komenty masz.
Ale te zdj?cia s? hujowe o ja jebie...xD joke
No dobra domek mas nawet fajny napster czemu grasz rp? ja bym tam wola? EK :P
Seylit ma?y lvl co? zr? te egzaminy i jazda z lvlem bo pacc si? marnuje chcesz lvl daj pasy ;D
domek do?? ciekawy ma?y ale sw?j ;] kaski widze, ?e te? chyba masz co? bo itemy w chatce i eq te? ciekawe...
To na tyle bo w sumie to nic ciekawego :P naps~~ id? na jakie? ciekawe hunty znajd? team i demce albo hydry show ;)

P.S
Nooo dobraaaaaaaaaaaaa......
//Skoro chce zostac anonimowy, to nie b?d? szmat? i nie gadaj. ;3 ~~ Beo.

Ostatnia edycja:

Jejku, s? jeszcze ludzie graj?cy na Lunarze? :D Czasem i mnie kusi, ?eby powr?ci? na stare ?mieci (20 lvl i jeszcze nie zrobi?am Deserta, hail _/) i gra? razem z wami.
Sey, czy ty nie mia?e? ju? innej, wcze?niejszej postaci na Lunarze? ;o Czemu zak?adasz now?? I czemu masz domek tylko z jednym ???kiem? Gdzie b?d? spa?? JA?!

Jaka? Ty z?owieszcza. ;d//Miki
Znowu bawicie si? w spamowanie w moich postach? ~~ Beo

Ostatnia edycja:

Jejku, s? jeszcze ludzie graj?cy na Lunarze? :D Czasem i mnie kusi, ?eby powr?ci? na stare ?mieci (20 lvl i jeszcze nie zrobi?am Deserta, hail _/) i gra? razem z wami.
Sey, czy ty nie mia?e? ju? innej, wcze?niejszej postaci na Lunarze? ;o Czemu zak?adasz now?? I czemu masz domek tylko z jednym ???kiem? Gdzie b?d? spa?? JA?!
To jedno ???ko kupowa?em celowo, z my?l? o nas :D
Mia?em ju? dwie postacie na Lunarze, ale wzi??o mnie na paladyna i tyle ^^ Mia?em akurat backpack small stones?w, wi?c zrobi?em paladyna (w ko?cu, po dw?ch latach czekania na udost?pnienie nicku ;d). Czekam na Ciebie Nercia, czekam... Tak na serio, je?eli chcesz, to z przyjemno?ci? zmieni? swoje lokum na co? wi?kszego, ale najlepiej w jakim? innym miejscu (nie Carlin), bo tam jest trudno je?eli chodzi o podr??e statkiem. A i deserta mo?emy zrobi? razem ^^.

@topic
Ja jak najbardziej zdaj? sobie doskonale spraw?, ?e nie jest problemem doj?? do tego jaki mam nick dla ludzi ?rednio rozgarni?tych. Nie chc? jednak mie? do czynienia z osobami kt?re nie s? w stanie ogarn?? w?asnego podpisu (Z g?ry zaznaczam - nie chodzi mi o osoby nie znaj?ce Tibii, bo ka?dy w kt?rym? momencie musi si? nauczy? od podstaw i jestem jak najbardziej ch?tny pom?c. Chodzi mi o ludzi typu 'pomorzesz mi moze jak wyjde na maina?', 'fajnego masz sorca moze sie zgodzisz mi go porzyczyc.', bo nie wyobra?am sobie bardziej wnerwiaj?cej rzeczy, zw?aszcza, ?e mam konkretn? nauczk? po Durandarto, gdzie zosta?em zagadany przez tr?jk? noob?w i zabity przez przypadkowych pk, via sd combo).
Chcesz porozmawia? w inteligentny spos?b? Zapraszam. Chcesz free itemki, kt?rego? chara, wy?y? si?, dowarto?ciowa?, czy 'byc dobrym k?mplem'? Out.
Aby jednak nie okaza?o si?, ?e to jest monolog w kt?rym to ja pr?buj? si? wy?y? i wy?ali?, skromny awansik:

6tk36f.png

Tak na koniec, je?eli kto? si? uprze ?eby dotrze? do mojego nicku po niezwykle d?ugich poszukiwaniach na Tibia.com albo bieganiu po Carlin i bardzo to Was dowarto?ciuje, co Ci szkodzi? Wpisz ten nick w post, poka? jaki to jeste? fajny i popisz si? swoj? inteligencj? i umiej?tno?ci? korzystania z jednej z najprostrzych wyszukiwarek ;d
Gdyby potem kto? wpad? na genialny pomys? napisania do mnie na priv dennej wiadomo?ci, nie licz na jak?kolwiek reakcj? (poza perm. mutem), bo nie mam zamiaru pierniczy? si? z dzie?mi.

Regards
Sey~

Free items plax.//Miki
Wystaw ty?ek to dostaniesz. //Sey
Nie pos?dza?em Ci? o to. Ale i tak nie przestan? Ci? lubi?, w ko?cu nie mam nic do homoseksualist?w. ;D//M
Homoseksualist?w? Miku?, czy wszystko kojarzy Ci si? z seksem? Ja Ci ty?ek chcia?em z?oi? i tyle : D. A i je?li mo?esz, to nie edytuj mi post?w przez 'Zaawansowan? edycj?', bo kasujesz mi przerwy i musz? wszystko od nowa zaczyna?. //Sey
Nie wszystko, ;] Przez przypadek mi si? "klik?o" bo chcia?em wzi?? "zapisz". Sorry. ;p//M
Seylit, nie u?ywaj mojego koloru, bo czym JA b?d? spamowa?? ;/ ~~Beo.
Macie problemy. ;d Ja wybra?em pierwszy kolor, kt?ry mi wpad? do g?owy.//M.
I dla tego jeste?my fajniejsi od ciebie ; D. Sorka Beo //Sey

Ostatnia edycja:

Widz?, ?e dobrze ob?owi?e? moje konto, dosy? d?ugo zastanawia?em si? kiedy w ko?cu przekonasz si? do Paladyna, ale teraz wszystkiego masz pod dostatkiem (pr?cz kamyczk?w zapewne =d). Brnij do g?ry i skup si? wreszcie na jednej postaci... Mam nadziej?, ?e za kilka tygodni nie zaczniesz wrzuca? zdj?? z nowo za?o?onego Knighta, a wr?cz przeciwnie - przegonisz mnie w poziomie do?wiadczenia.
Tw?j Morri~ ;*

Poka? lepiej palka to skomentuj? ;D
kiedy dobijasz 25? i od kiedy zmienisz miejsc?wk? ?

Poka? lepiej palka to skomentuj? ;D
kiedy dobijasz 25? i od kiedy zmienisz miejsc?wk? ?
Pokaza? palka - to by?o do mnie czy Morriego? O. o
Dobij? jak b?d? mia? czas a miejsc?wk? zmieni? jak mi si? znudzi albo przestanie by? dobra. Teraz latam po ca?ej Tiquandzie, wi?c jest o.k.

2uiga5v.png

w7bfb9.png

Na dzisiaj wystarczy, bo zaczyna si? to robi? uci??liwe. A, w ko?cu, po pi?ciu latach gry (tja... -.-) odkry?em jak dosta? si? na Dworci ^^ Koks ze mnie nie?
2 Tribal maski w ci?gu pierwszych trzech minut z pi?ciu jakie tam sp?dzi?em ze wzgl?du na boty.

Regards
Sey~

@down
Nie u?ywam ?adnych bot?w ani program?w wspomagaj?cych - tak, addon jest prawdziwy. Eq jest pokazane w domku, expa nie mierz?, ale na jedn? stamin? 150% wbijam p??tora poziomu, cho? jakbym si? zawzi?? i nie afkowa? co chwila to wyci?gn??bym spokojnie dwa i p?? poziomu na godzin?. Poziom magiczny zaczn? trenowa? dopiero na poziomie 45 - 50 jak znudzi mi si? gra i b?d? robi? Enchanted Speary oraz skillowa? do oko?o 80 distance.

Ostatnia edycja:

Poka? eq :cool: to by?o do ciebie :D

?adny dystans ile masz expa/h?
i ten addon na serio to robiony czy przez ng?
wbijaj lvl i dawaj fotki z questow !
Podbij magic troszke do 8-9 bo to troche szkoda ?eby 22 palek na pacu z 6 m lvl lata? ;/

Postac ?adna mam nadzieje ?e jej nie opu?cisz po wbiciu 40-50 lvl i b?dziesz dalej gra? ale z umiarem ...

Powodzenia w dalszej grze jak i w ?yciu :D i nie graj za d?ugo

Ostatnia edycja:

Sanji zn?w zawita? na Lunarze ;D

Moje pierwsze, skromne, ?a?osne zdj?tka.

Tylko Bluszcz Wisi Na Drzewie.
317jx5k.png

8 level.
33wl1t5.png

Jestem pall !
25urtyh.png

20 dist
2zznkuu.png

Pytanie-Pro?ba

Czy moja skromna posta? mog?a by liczy? na jaki? parcel powitalny z p seciekiem, kas? albo innym g?wnem ;> ? Bardzo si? ucieszy ^ ^ Jbc. Thais. !

Ostatnia edycja:

Niesamowite! Nowi ludzie zawitali, huhu!

Ostatnio przypad? mi do gustu hunting na dragonach. Wpad?o mi tam par? lvli, jak mo?na zauwa?y? na Tibia.com

nd7w3a.png

6pmam9.png

Staminy brak, kasiorki ponad 50k.

GZ Advanca, i jescze jedno. Tylko 50k na 90 lvlu? Cos cienko.

Mog? liczy? na jakiego? p seta albo kask? ;> ?

?adnie Napster, ?adnie ;)

9 Level.
14vh6ar.png

10 level.
o0b5eh.png

25 dist
28br7g4.png

30 dist
24ax3dk.jpg

Ostatnia edycja:

Panowie przy??czam si? do was :D Mam nadzieje ?e przyjmiecie mnie z otwartymi ramionami xD
beztytuuzt.png

11 level.
w7n7n.png

Kocham solowa? cyclopy na 11 levelu z 35/23 skillami i takim eq.
zwkivm.png

no spoko, spoko ale dalej jakis zamul tu.
Nick Gracza : Nexussq , widze ze pogrywa ma 38 wiec pytanie czemu nie wstawia ssesow oto jest pytanie:p.
Napster gz zycze Ci 100 lvla ;].
Seylt a tobie deda.
Ps. ma ktos odstapic 20+ knighta na lunie?
Potrzebuje pilnie takiego chara do zbierania kasy najlepiej gdyby byl bez r keya .
Jestem w stanie zaplacic cos kasy na luanrze;].

Widz? , ?e temat si? rozkr?ci? , wi?cej graczy. Napster Gogo 100 , a reszta niech bierze przyk?ad z Napstera i wbija lvl porz?dnie tak jak on. =)

Do góry