Odp: Lunara photos
Jejku, s? jeszcze ludzie graj?cy na Lunarze?

Czasem i mnie kusi, ?eby powr?ci? na stare ?mieci (20 lvl i jeszcze nie zrobi?am Deserta, hail _/) i gra? razem z wami.
Sey, czy ty nie mia?e? ju? innej, wcze?niejszej postaci na Lunarze? ;o Czemu zak?adasz now?? I czemu masz domek tylko z jednym ???kiem? Gdzie b?d? spa?? JA?!
To jedno ???ko kupowa?em celowo, z my?l? o nas

Mia?em ju? dwie postacie na Lunarze, ale wzi??o mnie na paladyna i tyle ^^ Mia?em akurat backpack small stones?w, wi?c zrobi?em paladyna (w ko?cu, po dw?ch latach czekania na udost?pnienie nicku ;d). Czekam na Ciebie Nercia, czekam... Tak na serio, je?eli chcesz, to z przyjemno?ci? zmieni? swoje lokum na co? wi?kszego, ale najlepiej w jakim? innym miejscu (nie Carlin), bo tam jest trudno je?eli chodzi o podr??e statkiem. A i deserta mo?emy zrobi? razem ^^.
@topic
Ja jak najbardziej zdaj? sobie doskonale spraw?, ?e nie jest problemem doj?? do tego jaki mam nick dla ludzi ?rednio rozgarni?tych. Nie chc? jednak mie? do czynienia z osobami kt?re nie s? w stanie ogarn?? w?asnego podpisu (Z g?ry zaznaczam - nie chodzi mi o osoby nie znaj?ce Tibii, bo ka?dy w kt?rym? momencie musi si? nauczy? od podstaw i jestem jak najbardziej ch?tny pom?c. Chodzi mi o ludzi typu 'pomorzesz mi moze jak wyjde na maina?', 'fajnego masz sorca moze sie zgodzisz mi go porzyczyc.', bo nie wyobra?am sobie bardziej wnerwiaj?cej rzeczy, zw?aszcza, ?e mam konkretn? nauczk? po Durandarto, gdzie zosta?em zagadany przez tr?jk? noob?w i zabity przez przypadkowych pk, via sd combo).
Chcesz porozmawia? w inteligentny spos?b? Zapraszam. Chcesz free itemki, kt?rego? chara, wy?y? si?, dowarto?ciowa?, czy 'byc dobrym k?mplem'? Out.
Aby jednak nie okaza?o si?, ?e to jest monolog w kt?rym to ja pr?buj? si? wy?y? i wy?ali?, skromny awansik:
Tak na koniec, je?eli kto? si? uprze ?eby dotrze? do mojego nicku po niezwykle d?ugich poszukiwaniach na Tibia.com albo bieganiu po Carlin i bardzo to Was dowarto?ciuje, co Ci szkodzi? Wpisz ten nick w post, poka? jaki to jeste? fajny i popisz si? swoj? inteligencj? i umiej?tno?ci? korzystania z jednej z najprostrzych wyszukiwarek ;d
Gdyby potem kto? wpad? na genialny pomys? napisania do mnie na priv dennej wiadomo?ci, nie licz na jak?kolwiek reakcj? (poza perm. mutem), bo nie mam zamiaru pierniczy? si? z dzie?mi.
Regards
Sey~
Free items plax.//Miki
Wystaw ty?ek to dostaniesz. //Sey
Nie pos?dza?em Ci? o to. Ale i tak nie przestan? Ci? lubi?, w ko?cu nie mam nic do homoseksualist?w. ;D//M
Homoseksualist?w? Miku?, czy wszystko kojarzy Ci si? z seksem? Ja Ci ty?ek chcia?em z?oi? i tyle : D. A i je?li mo?esz, to nie edytuj mi post?w przez 'Zaawansowan? edycj?', bo kasujesz mi przerwy i musz? wszystko od nowa zaczyna?. //Sey
Nie wszystko, ;] Przez przypadek mi si? "klik?o" bo chcia?em wzi?? "zapisz". Sorry. ;p//M
Seylit, nie u?ywaj mojego koloru, bo czym JA b?d? spamowa?? ;/ ~~Beo.
Macie problemy. ;d Ja wybra?em pierwszy kolor, kt?ry mi wpad? do g?owy.//M.
I dla tego jeste?my fajniejsi od ciebie ; D. Sorka Beo //Sey