• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Lunara photos

Odp: Lunara photos

Next Lvl

Nast?pny szpanerski lvl ;d

Moje super pro mega ivul sfakowane eq

A tu moje prawdziwe eq... ?enada... wiem...

1mlvl... sorry, ?e tak ale jak by? adv zagapi?em si? ;d

Dzi?kuj? za te brawa ;d
Brawa ;d //Sey

Ostatnia edycja:

2d6e03.png

I ka?dy si? dziwi dlaczego Polacy s? traktowani jak debile.

40 Aksa \o/, niestety sp??niony, poniewa? skopiowa?em tekst, a zapomnia?em wkleic najpierw ss do painta ;d

Pierwsze s?owa, kt?re mi si? cisn? na usta po tak d?ugiej przerwie od Tibii s? kr?tkie, acz bardzo zrozumia?e.
I hate Rookgaard!
Ju? zapomnia?am, jak ci??kie i irytuj?ce s? pocz?tki. Niemal nie cisn??am monitorem przez okno. Jednak, po d?ugich i znojnych trudach expienia, w ko?cu nadszed? upragniony przeze mnie awans:

2myyae9.png

Nigdy nie czu?am takiej rado?ci przy wychodzeniu z Wyspy Nowych.

Pierwsz? rzecz?, jak? zrobi?am, by?o oczywi?cie wybranie profesji - najbardziej zajebistej, jaka tylko istnieje, a tak?e kt?r? wielbi?. By? mo?e przez wyb?r jej przemawia niespe?niona ambicja zostania magiczk?, jednak to niech pozostanie nieodkryte.

212d99u.png

Jednak?e c?? to? Rookgaard sta? si? zagro?ony przez Wysp? Przeznaczenia, na kt?rej by?am zmuszona wbija? poziom 9 na Szkieletech, b?d? niewiele silniejszych Szkieletach Wojownikach. O_o To chyba jaka? kpina. Czuj?, ?e zaczynam nienawidzi? tej wyspy coraz bardziej. Znudzona mozolnym expieniem zacz??am wbija? poziom magiczny. Oto efekty:

1zpk6rs.png

Tak tak. M?j ambitny plan zr?wnania poziomu magicznego ze zwyk?ym poziomem spali? na panewce. >> C?? mi wi?c pozosta?o, jak mordowa? te cholerne szkielety? Nieznosz? tej czynno?ci. Nawet jucha z nich nie bucha. -.-

20fueeg.jpg

I to koniec tej cz??ci mojej bajki. ^^

@ile?tam down
To dlatego mi nie pogratulowa?e?, ?e kosz? poisony na 6 (czy tam 7) poziomie masowo. Kaprawcze, robi?e? screena. ;<

Ostatnia edycja:

U?obo?esztym?j. Nawet Beosia zacz??a gra?? ; o

A jako, ?e Vra?el doprowadzi? mnie do szewskiej pasji ci?gle ci?taj?c, ?ebym stworzy? posta?, i ja mam kilka zdj??. W sumie fajnie by?o udawa? nieznanego anglika na pm z Vraelem - komedia dos?owna! Komedia! xD

Tak wi?c moich kilka zdj?tek z wczoraj:

advanceboard.png

A, i dzi?kuj? Vraqowi za obiecanie dofinansowanie. Ofc Seylit Bank International zwr?ci z odsetkami xd Calmera musi poczeka? : (

Regards
Seylit

Dzi? zrobi?em posta? na Lunarze. Pomimo i? my?la?em, ?e rookgard b?dzie najgorszym epizodem w tej cz??ci, szybko si? dowiedzia?em ?e si? myli?em. ;)

2dbqfrn.jpg

Tutaj jest kilka zdj?? z mojej postaci. =) Na razie b?d? skillowa? na Wyspie Przeznaczenia. Pozdrawiam

Jonisou x)

#edit:

hmm

144co7n.jpg

i skille:

9u5g0w.jpg

dam jescze dzis moze advy ze skillami 35/35

My?l?, ?e jak na jeden dzie? jest dobrze. x) =)

Pozdrawiam

Jonisou ;)

#edit2:

2ce3j46.jpg

x) 10 lefel done!

Ostatnia edycja:

A oto moje dzisiejsze osi?gi. C??, skoro nikt nie odwiedza mojego tematu z Calmery, mog? r?wnie dobrze zacz?? na serio gra? tutaj ; )

Tak wi?c, zosta?em cz?onkiem gildi 'Succession' - nie, nie bierzemy udzia?u w wojnach, walkach. Przyjemnie, przyjacielsko i pokojowo ^^'

A tutaj ma?a porcyjka awans?w:

advanceboard2.png

Regards
Seylit

Seylit napisa?:
Beo - jest niez?a xD //Sey

Nie mog? si? nie zgodzi?. :P

Skromna Beosia powolutku si? pnie. (Bardzo powolutku. ?limaki przy moim "powolutku" zasuwaj? jak popierdzielone.)

8wmiao.png

33jpnh1.png

Ou yeah.

zw1g0w.png

343m0xw.png

Ale grunt to cierpliwo??, czy? nie? ^^

P?ki co - ?adnych zdj?? z wn?trza mojej postaci. Jedyne, co mo?na tam znale??, to jakie? ?mieci i eq rodem z Wyspy Przeznaczenia.

I oficjalne podzi?kowanie dla Vraela za paczk? z ?ywno?ci? - kiedy? oddam. (Z naciskiem na "kiedy?".) ^^;

And specjalna pro?ba do Dicanio - zmniejszaj te screeny, nie lubi?, jak mi forum rozci?ga do granic mo?liwo?ci. >.>

Ostatnia edycja:

Nie mog? si? nie zgodzi?. :P
I do tego taka skromna... achh :o

@topik
Tak wi?c, skoro mnie na dobre oderwali od Calmery (v.v), to musz? tutaj zabra? si? do roboty. Tak wi?c, kilka zdj?? z ostatniej chwili:

advanceboard3.png

Zaraz wpadnie poziom 17, wi?c zedytuj? temat. Na razie tyle od Durana.

@edit
No w ko?cu obieca?em ^^:

level17done.png

Regards
Seylit

Ostatnia edycja:

MHM. :|

No to tak. Koniec 2 dnia mojej postaci zakonczyl si? no mo?e nie planowanym "dobrze" ale mo?e by?.

Stan postaci na dzie? dzisiejszy:

34fnmok.jpg

:D

Beho shielda kupilem tylko za 700 gp!
Z eq (opr?cz sworda) mam spok?j gdzie? do 35 poziomu.

ADv na 12:

2eocqdz.jpg

I nieprzewidziane i (co chyba potwierdzi tez Napster) nie usiane w og?le ?adnymi u?ciskami lub s?owami typu "cze??" ;) :D

10wsd4o.jpg

hmm;

podsumowanie:

skille 38/38

knight set + beho shield + spike sword + crown helmet

skilli nie udalo sie wykonac do konca planu, mia?y y? dzi? 40/40

jutro w og?le nie zagram bo jade do Wrocka i bede tam o 20 tak to bede skili?.

Bye bye

Jonisou x)

@up:

No pewnie!. Ja nigdy nie siedze na dupie w tibii! x)

edit:

Nowy best hit - 77!! (w nomada)

Ostatnia edycja:

Widz? ,?e ca?kiem fajny team si? tu u was zebra?.Ja p?ki co wyt??am cierpliwo?? na harmoni skiluj?c moim najciorem do 70/70 zostalo mi jeszcze tylko 78h skillowania.Ale wracaj?c do tematu gz&gl&bb ;x

@Napster Zycze Ci 100 lvl , oraz wykonania PoI.
@Seylit DoGaniaJ ; p napstera
@Beo niezla jestes ; * KoZack ; p

Okim? zapomnialem (em , ta skleroza ) pisa? edytne ; p

@Glexie
Jeszcze razem zrobimy Annhi : D

@topic
Widz?, ?e komentarzy jest niewiele... ale zwisa mi to i powiewa x) I tak b?d? wciska? dalsze zdj?cia!

advanceboard4.png

Zdj?cie z awansem na poziom magiczny jest ju? stare jak ?wiat. Obecnie jestem bliski wbicia 14-go.

Po sp?aceniu d?ug?w itd. zosta?o mi... 1,000 gp >.> Rotworm hunty zabieraj? niestety kas? (manaski), ale zawsze jest ten profit 15gp ^^ Na razie priorytetem jest poziom 25, s?ynny czar na 'hmm'y, i wsp?lny hunt z gildi? dobrych przyjaci?? ;]

Regards
Seylit

Mo?e jest kto? ch?tny wesprze? biednego Uncrossa w kupnie w?asnych czterech ?cian w zamian za k?t do mieszkania? Dorzuc? nawet ???ko je?li zajdzie potrzeba. Pomijaj?c fakt, ?e jak trafi si? jaki? sympatyczny m?odzieniec b?d? urodziwa dziewka to mo?emy te? dzieli? ?o?e, nie widz? przeszk?d. Lecz je?li chodzi o drug? opcj? to zaznaczam, ?e wcze?niej b?d? chcia? kilka za?wiadcze? od lekarza =)

@up
Mo?e bym Ci? wspar?, ale masz zbyt czerwono pod avatarem >.< Tak na serio: Gdzie domek chcia?e? kupi? i za ile?

@topic
Tak wi?c. Z moimi ?a?osnymi funduszami, upar?em si?, ?e zabij? jakiego? bossa. Tarantule za szybkie, reszta za mocna. Pozosta?y tylko krokodyle. Tak wi?c, w czasie wizyty w Port Hope poszed?em na Crocodile Hunt. W czasie m?czenia zielonych polecia?y jedne crocodile boots ^^

A tutaj kilka zdj?? z ubijania bossa + advance:

advanceboard5snapperfig.png

Regards
Seylit

My?la?em o domu na Senji, aukcja na tcom, rent oko?o 2k na msc.

Senja dla mnie odpada :s Domek te? za drogi jak na moje fundusze xd//Sey

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Widz?, ?e temat p?ka w szwach od komentarzy -.-

Kiedy nie ma komentarzy, czuj? si? niedoceniony, a kiedy czuj? si? niedoceniony, znacznie spada moja aktywno?? i ch?? do roboty (mi?dzy innymi nad gazetk?, co mo?e powa?nie przyczyni? si? do baaardzo p??nego wydania). Dla tego te?, b?agam... komentujcie v.v

Drugi The Snapper, i dwa advance:

advanceboard6.png

vvvvv
>>>KOMENTUJCIE!!!<<<
^^^^^

i dodawajcie screeny, bo g?upio wygl?da kiedy temat serwera na kt?rym gra prawie po?owa Kadry utrzymywany jest przez jednego, niewielkiego, nic nie znacz?cego w tym okrutnym ?wiecie peker?w i lootbag-thief?w sorcerera...

Regards
Seylit

Przejrza?em tylko t? stron? zdj?? i po p?aczu Seylita (?obo?esztym?j, dzi?ki Ci, ?e Xinxa zes?a?e? ; o //Sey
Ty nie dzi?kuj,tylko mi tu z reput?w wyskakuj //Xinx W?tpi?, czy B?g b?dzie zainteresowany kilkoma reputkami od marnego grzesznika ;>) B?g niezbyt zadowolony aczkolwiek p?aka? nie b?dzie. ;> //Xinxpostanowi?em skomentowa? jego zdj?cia.Zaczn? od tego,?e jeste? szcz??liwym posiadaczem pacca,to bardzo dobrze,gra Ci si? lepiej ni? zwyk?ym ?miertelnikom posiadaj?cych darmowe konta.Wydaje mi si?,?e niezbyt ch?tnie ekspisz,o czym ?wiadcz? wypady na tego bossa krokodyli.No ?adne advy,mam nadziej?,?e osi?gniesz co? wi?cej ni? 40 poziom.

Pozdrawiam,
Xinx.

Ostatnia edycja:

Skoro Sey tak ?adnie prosi,i p?acze tak mocno ,?e brakuje mu oddechu to skomentuje ; d
No wi?c ssy oczywi?cie zawodowe,ale czego innego si? spodziewa? po takim teamie ; d
Btw.By?aby mo?liwo?? dostania monka za drobn? op?at?? :>
Jako ,?e kumpel skiluje moj? postaci? na Harmoni mo?e uda?o by si? co? ugra? tutaj z wami? :>

Do góry