• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Lunara photos

Odp: Lunara photos

@Przemek
Te? si? zastanawiam nad tym, ale...
(?)
rixgjr.png

@topi
W ko?cu jakie? interesuj?ce zdj?cia. ?ycz? powodzenia =d
Czekam na POI.

Pewnie, ?e smoke. Addony, kt?re mam s? do dupy, za to do barbariana brakuje mi nie wiele (no i jestem do niego bardzo przyzwyczajony). Tak czy inaczej pacc'a na zmian? p?ci nie szkodaby mi by?o, bo jest on za darmo :p.

Ssave jest z Elfbota, bo czasami si? przydaje. Akurat na ostatnie 7 sekund nie zostawi?bym bota, bo samemu mo?na szybciej expi?.

Stamina si? regeneruje, w mi?dzy czasie porobi?em par? quest?w. Jutro si? wybieram na lizardy po Lizard urn i magic scroll, czy jako? tak. Planuj? te? wbi? 300~ k, mo?e b?d? screeny. Jedno jest pewne. Wojna si? szykuje, b?dzie ci??ko.

Na zako?czenie dodaj? jedno zdj?cie.

103byp0.png

Ostatnia edycja:

Brawo, Napster jak na pocz?tek niezle :) hehe i Gratuluje zdales Egzamin na Tutora ;]:up:

Gratuluje Advenc?w Napsterowi jak i Vraelowi! Oby tak dalej, czekam na dalsze SS.
Napster ten ss z Tutor Exam, oznacza ze zdales? Czy tylko oczy mnie myla? Moze dokladniej to glowa.

Tak, zda?em. To drugie konto, na kt?rym mam tutora.

By?em po tego scrolla i lizard urn, ale drugiego itemu nie zdoby?em, bo zapomnia?em poprosi? o misj?. Fail? Zebra?em za to 1500~ gp, jakie? plate armory i inne duperele. B?dzie dla Vraela. Przede mn? level do wbicia. My?l?, ?e do rana zd??? :p.

2ls9yfb.png

Fajne fotencje Nap. (Vraq ty te?)
Tak na serio, gratuluj? Napster zdania egzaminu, i czekam na wykonanie jakiego? powazniejszego questa. Vraq, podci?gnij jeszcze leciutko skille, i nie przejmuj si? wizytatorami na treningach ; d.

Vraq ca?y czas mnie przekonuje ?ebym zacz?? gra?. Potrzebujecie healera? Mam teraz pacc.

Regards
Seylit

Napster dobrze ci idzie !! ;D
ciekawe kiedy poi :))

zr?b wiecej quest?w ;D jaki? fajnych (my?le o poi) xddd
Vrael go go 70 dist ;D i mo?e jaki? hunt zrobicie :D

Pozdrawiam
Pat:up:

ps.. lunara pvp??:up:
Tak :up: no pvp = no fun :) //Vrael

down@@ gdy pisa??m tego posta to Vrael posta nie by?o i nie widzia?em dopiero jak napisa?em to sie okaza?o :)

Ostatnia edycja:

Napster - pro elo master. ^^ Szkoda, ?e nie zrobi?e? tematu pod pocz?tku postaci.. Wielkie gratulacje. ?ycz? szybkiego awansowania na Senior Tutora. ;pp

@edit
W zwi?zku z zaistnia?? sytuacj? poszerzam swoje ?yczenia i zahaczam nimi o Vraela. ;)

#PatulecxD
Skoro skilluje na noobcharze, to nie non-pvp... ;]

Ostatnia edycja:

No nie?le wam idzie, Napster czekamy na jaki? setny poziom w twoim wykonaniu, Vrael skilluj skilluj bo bez porz?dnych skilli nic nie zrobisz.
Og??em gratulacje, mo?e do was do??cz?.

The character Antashi has been created.

See you in Tibia!

Posta? za?o?ona, ale przez jaki? czas nie b?d? u siebie, internet b?dzie s?abszy, co op??ni wyj?cie z Rookgardu. Najpewniej zostan? knightem.

Greetings, Drison.

A tutaj co? odemnie narazie adv na 8 lvl :D
adv78.jpg

Adv z 15:34
adv89.jpg

Jestem Hardcorem
hardcorev.jpg

Ostatnia edycja:

2pd94.png

Jutro kolejny lvl. Nied?ugo zamieszcz? screeny z wyprawy na Banshee, Black knight.

For your information.
Pisanie do mnie nic Wam nie da. Wszyscy, kt?rzy nie s? na mojej li?cie VIP s? ignorowani.

Zajebiste screeny mo?e sam si? skusz? na ten ?wiat
bo na refugi mia?em dzisiaj hacka i posta? posz?a w pizdu ;(

Gratulowa?! bardzo pi?kne,chyba te? sobie zagram na tym ?wiecie :) pami?tam tylko jak gra?em na ?wiecie Astera to co lvl na ma?pach uzbiera?em 3 cc.Wi?c naprawd? op?aca si? kupowa? pacc na rl.

Wbi?em ponad 500k expa dzisiaj. Awansu nie upami?tni?em, kij z nim. Zobacz? dzisiaj nast?pny (na 88), bo zosta?o mi oko?o 80k expa. Napotka? mnie jeden problem... Dostaj? po?ow? expa za potwora :S.

154kd9k.png

Ja si? do??czam :D

Pr0 Knight

"Miszczu" w pos?ugiwaniu si? toporami

Koksiarski 10 lvl

Nast?pny koksiarski lvl, czyli 11

@down
<lizu_lizu>? ;)

Ostatnia edycja:

nono szczerze m?wi?c to nakurwiasz z tym expem skille to normalnie git
?ycze ci 100lvla i udanego poi bez problem?w :D.

sorka za przekle?stwa

poprostu jeste? gitem :D i ?ycze udanego poi i anii

Do góry