• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Lunara photos

N

Napster

Guest
Miejsce do wklejania fotek z serwera Lunara.

Zaczn?.

51vpj8.png

29xyopj.png

2nvxob4.png

2rp7j9i.png

2mcbyur.png

35bw85t.png

#down:
5k/h mniej wi?cej. Do tego dochodz? plate armors, wands of decay, small stones.

Odp: Lunara photos

WOw. Jak na pocz?tek niezle.
Ile masz kasy na godzine na tych malpach?

No nie?le, dajesz i wbijaj 100 lvl, zajebisty masz outfit xD. Czekam na wi?cej zdj??

Ostatnia edycja:

Nie zrobi?em screena z awansem na 81 level, ale za to poka?? moj? posta? od ?rodka.

1zci91u.png

W planach mam jeszcze zrobi? PoI, jakie? addony, kupi? Yalahari armor i pi?ty bless.

?adnie ?adnie, skile niez?e, eq te? dobre. Powodzenia na POI i jak najszybszego 100lvl'a

No bardzo ?adnego masz chara bardzo ?adne skille i eq te? dobre.?ycz? ci najwi?kszego lvl'a i jak najszybciej wbi? 100 poziom i Anhi wykona? i mie? Sova.;D Wtedy by?o by elegancko;D
Go Go Go 100;p

Jedziesz z koksem Napster, kiedy mo?emy si? spodziewa? 100 lvl'a? EQ masz w miar? dobre, skille te?, teraz czekam na wi?cej fotek, mam nadzieje, ?e ju? za nied?ugo si? pojawi? : )

Full barbarian na takim lvl to jest wyczyn ; o. Pozbieraj na g legs, i wtedy eq bedzie zajebis..

Gratuluje lvl'a. :> W?a?nie dziwnym trafem 3 dni temu moi kumple z vt zacz?li gra? na Lunarze. Jest nas 3, teraz niskie lvl'e mo?e p??niej co? wrzuc? :>. Powodzenia na POI :).

Gratuluje postaci, ?adne skille, b. dobre eq. Do tego wszystkiego dochodzi
wypasiony outfit. :D
R?b poi, gogo 100lv. My?l?, ?e b?dzie to najlepszy temat na forum.

Btw.

Nie nudzi Ci si? expienie na ma?pach?

;P expisz expisz :P zabaw si? postaci? po r?b questy znajd? druida i id? z nim na full exp xD
ale masz wypasion? posta? =) gratuluje :P czekam na ssy z poi :P xD
Gratz skilli xd i 6 mlvl'a przede wszystkim xd

Ostatni bless do kolekcji.
30lfcqu.png

83 lvl hurra.
2vubgw9.png

Czempion17 napisał:
Nie nudzi Ci si? expienie na ma?pach?
Nudzi, ale czasem mam tam exp nawet 70 k/h i du?o kasy jest ;). Wszystko zale?y od tego ile os?b biega.

Jedn? rzecz ju? masz, teraz czekam na screeny z POI, a mistrock jest o niebo lepsze ni? ma?py, ja tam wyci?ga?em do 100k expa/h (gra?em na non-pvp wi?c by?o tam sporo os?b)
Powodzenia i Gratz levela ;]

PoI na razie nie b?dzie, gdy? nie jest planowany service quest. Musz? poczeka?. Mistrock jest dobre, ale waste.

Zale?y po kt?rej stronie wyspy expisz, ja proponuje prawo, ma?o smith?w, w wiekszo?c na ko?cach expa, drony znikoma ilo??, wi?c exp cud, expi?em te? na lewej ale tam jest troche smith?w, ale og?lnie i tak tam jest lepiej (w ?rodku nie by?em) ;].
Na POI mo?na poczeka?, zr?b jakie? nowe questy

Z ciekawo?ci - albo zmieniasz p?e? i straci?e? ju? na to 15 dni p?atnego konta (potr?jna zmiana - z female na male, z male na female i z female na obecne male), albo u?ywasz makro do zmiany wygl?du i full barbarian jest tego efektem. Kt?ry scenariusz si? prawdziwy?

Z ciekawo?ci - albo zmieniasz p?e? i straci?e? ju? na to 15 dni p?atnego konta (potr?jna zmiana - z female na male, z male na female i z female na obecne male), albo u?ywasz makro do zmiany wygl?du i full barbarian jest tego efektem. Kt?ry scenariusz si? prawdziwy?
Pwned =d Zapewne u?ywa Smoke'a, wko?cu jest jego wsp??autorem.

Nap ?adnie Ci idzie, ale czy expisz r?cznie? Szczerze to mi by si? nie chcia?o m?czy? ma?p na 70~ lvlu ;) Pytam, bo na jednym screenie widz? ServerS: 7.2

Do góry