• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Luminera's Thread

Odp: Luminera's Thread

Kto? tam trapa pokaza? :D Wi?c i ja poka?e (to by?o przed uptade mam takich ss wiele wi?cej) :D

hehehehehehtrap.png

loooooooooooooooool.png

Ostatnia edycja:

Our partners and their custom servers:

Ma ktos na sprzedaz jakis p set, dwarvenke, orcish axe i dark helmet?
Zdjecie wstawie jak wbije troche skilla.

Ostatnia edycja:

Lokolakee... Ogarnij si? ~10 takich samych post?w ze zdj?ciem, kt?re trzeba ?ci?gn?? i za pewne jest w nim wirus. NIe wiem czy kto? si? na to jeszcze nabiera...

Powr?ci?em do gry ;D Moim celem jest wbicie 200 lvl i 100 distance xD

4546q.jpg

100hit.jpg

Komentujcie ! Ps. witam nowych graczy xD

Valam nie b?dziesz sam, powracam do gry i b?d? dodawa? fotki! :)
GOGO 66!

Notka moderatorska:
Ciesz? si?, ?e wracasz do gry. Wstawiasz lub oceniasz zdj?cia/screeny. - Upomnienie ustne.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Dobrze wam idzie, wstawiajcie nowe screeny bo temat upadnie hehe. Wbijam na Luminere :) jak dobije 30 lvl wstawie ss

Notka moderatorska:
Upomnienie ustne - ze wzgl?du na Twoj? ilo?? ostrze?e?. Taki post jest zb?dny, oceniasz lub wstawiasz zdj?cia.

Wszystkie zdjecia spoko.
Tylko zadziwia mnie jedno, dlaczego gracie na non-pvp. Dla mnie na n-pvp to tylko smieszne wbijanie lvl.

Notka moderatorska:
Spam, ma?owarto?ciowy post. (Dla mnie Tw?j post to ?mieszne wbijanie licznika).

Pare dni temu wr?ci?em na luminere, niestety jestem bez niczego bo po hacku, ale ju? zarobi?em 10k, tak?e ?le nie jest. Mam nadzieje dzisiaj lub jutro 70 lvl. Fajnie ?e b?dzie z kim popisa? w grze po polsku. M?j nick Ylosas, piszcie ;]

Notka moderatorska:
W?tek nie s?u?y do rozm?w - przedstawiamy i oceniamy screeny!

Tak jak wy?ej napisa?em, pare dni temu po haku wr?ci?em do gry. Jak wida? gra idzie pe?n? par?, tutaj ma?y awansik i nowa bro? - relic sword,zakupiony za 30k uzbierane na elf fortress
awwwt.jpg

Szkoda ?e nikt si? nie interesuje tym tematem :( Co? nowego z eq, zarabiam troche kasy, kupuje eq. Wczoraj by?em na d lair, ale nic ciekawego - loot warty 10k, czyli zwr?ci?o sie za poty i troche na +, niestety nie mam ?adnych SS'?w. A tu awansik z nowym eq

45296475366256608818.jpg

Congratulations! ?adnie ci?niesz, w miare szybko odbijasz sie po hacku. Btw. m?g?by? pokaza? og?lny stan postaci - mlvl, skille itp.

Back
Do góry Bottom