• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Luminera's Thread

Odp: Luminera's Thread

No no ch?opaki jedziemy :)

96lvl.png

Our partners and their custom servers:

No, no, dzisiaj tego troch? dosz?o... ;>

40 level:
40lve.png

41 level:
41lv.png

Steel helmet, jeden na 600 tarantul ;P
steelhelm.png

70 sword fighting, nareszcie...
70swrd.png

Hide nr 1:
hide1111.png

Loot zmobilizowa? mnie do dalszego dzia?ania:
hide122222.png

Po drodze milion expa:
mlnexp.png

Opr?cz tego na 600 tarantul ok. 60 tarantula eggs + 2 time rings. :)

Ostatni awans:
3940advanced.jpg

Kurde, g?upio mi m?wi? ale znudzi?o mi si? granie na Lumi main ;/ Mam 79 skill distance, chce dobi? do 80 a to mnie zniech?ca. Tak wi?c zrobi?em sobie przerwe, nie wiem jak d?ug? :)

@topic Gz Gz ! Goo lvl! Shan super loot! Tynis sk?d ci? znam? Sk?d znasz shadow deagle - m?j kumpel :D

Mmm... Wczoraj rano wybra?em si? z Ma?kiem na hunta na Hydry. Ju? na samym pocz?tku polecia? k arm, p??niej drugi, potem warrior helmet. Chwila przerwy i kolejny k arm i level!!
62lvkarm.png

Potem jeszcze kolejny k arm... Oto loot:
smilehunt.png

Do tego ile? tam w kasie, wysz?o mi 18k profitu. :)
Potem poszli?my na war golemce. Ju? z pierwszego polecia? epee! Po pewnym czasie steel boots! Wtedy ju? by?em pewien, ?e nie b?dzie waste... Do tego doszed? kolejny epee + 3x spiked squelcher, 3 ironki, 3 gear wheels + ok. 10k w kasie, tutaj by?o chyba po 16k na ?ebka. Screen?w nie robi?em, bo nie mia?em UOSU, a by? cz?sto zbyt du?y hardkor. Przy okazji 50 magic level:
50mlv.png

wielkie GZY!! super temat, tylko wstawiajcie wiecej zdjec bo milo sie je oglada...

mam pytanie...
mozesz mi jakos wytlumaczyc gdzie jest ta miejscowka gdzie skilujesz? bo chcialbym tam poskilowac[guardia] ;D

Ejj no Mirek, na tym awansie z m lvlem to mog?e? mnie ju? z?apa? ...

Troch? zaniedba?em was (czyt. forum) i nie tylko was ... Nale?y to zmieni? :) Zacznijmy od was ;]

hydrya.png

lvl100x2.png

lvl101s.png

yalafinal.png

yalaharquest.png

GZ 100 lvl i yala quest:D. Super temat ciekawe zdj?cia. ?ycz? ka?demu jak najwi?kszego lvl, skili, mlvl i siana;D
@szulzek123
Jest to anciest temple (thais) resp 2 slim?w.

Hi!

Z rana wybra?em si? na raty dobi? lvl i, przy okazji, taska. Na lvl d?ugo nie czeka?em:
62lvjr.jpg

P??niej w ko?cu jaki? loot [4k w Edron]:
sbook.jpg

Zielona staminka ;d
108400.jpg

Po tym wlogowa? si? Maciek i wyci?gn?? mnie na Hydry. By?o do?? monotonnie, z wyj?tkiem kilku hardkorowych moment?w... Loota ciekawego nie by?o, tylko k arm...
karmm.jpg

...oraz warrior helmet:
79215338.jpg

Po ssie poszli?my z pierwszym lepszym rpkiem na golemce. Czasem bywa?o niebezpiecznie:
hardkorit.jpg

Po d?ugim "expieniu" wszed? kolejny level:
10771898.jpg

Loot dzisiaj by? niestety s?abiutki... Epee nr 1:
epee.jpg

Epee nr 2:
2epee.jpg

W ko?cu pallkowi sko?czy?y si? rsy, mi smpki, to wr?cili?my, przyha?ci?em iiii:
51mlvl.jpg

Nextly, Maciek zrobi? OF Quest Service, tak wi?c sko?czy?o si? mi?o:
27157692.jpg

Dzisiaj w zasadzie nic ciekawego, prawie wszystkie respy by?y zaj?te, tylko si? bi?em z dwoma kinami o mutated raty! ;p
Tutaj, mniej wi?cej na pocz?tku spellbook <4k>:
sbooku.jpg

P??niej lefel ap:
65lv.jpg

A tutaj bossik:
esmerl.jpg

P??niej pr?bowa?em szcz??cia na gsach, magicianach, ratach, dragach, necro, hero, w ko?cu na djinnach, ale tu ju? pad?em, hahahah! Upi?y mnie, wpad?em na wy?sze pi?tro i bum! 7 djinn?w... ;]

#edit
Zauwa?y?em, ?e na ka?dym skrinie jest "exori flam"... No, niewa?ne. ;d

Nice all. : ) GZ In Service of Yalahar Quest, Seda.

500k expa przekroczone.
5001h.jpg

?mieci kt?re zbiera?em podczas 4-5 dni expienia.
lolpzb.jpg

Jak obliczy?em wysz?o oko?o 10-11k (nie liczylem life ring?w i tych 7k.)

Skille i eq do bani. ;x Dista wbije mo?e p??niej bo teraz mam 10 dni pacc'a wi?c chce wycina? jak najwi?kszy lvl. Kasy jest ma?o bo wasci?em na A Father's Burden Quest, gdzie musia?em 2-3x po drodze bi? po 3+ wyvek na klacie. A dopiero po?ow? tego zrobi?em. Aaa, i POSTMAN QUEST done. =)

Mhmm... Co wam przypomina te 'ciemne pod?o?e' na kt?rym stoje? ^^
loltl.jpg

Shan wielkie uk?ony jedziesz z tym lvl, ja niestety nie bo chyba zwichn??em sobie r?k? i mnie strasznie boli a jedna r?ka nie ogarn? hot?w itd.

Back
Do góry Bottom