• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Linkin Park - Fans

Status
Zamknięty.
Odp: Linkin Park - Fans

Ja tam lubie Linkin park i szczerze m?wi?c nie interesuje mnie jaki to rodzaj muzyki:P

Linkin Park - najlepsi ! . Najlepszy zespol jaki jest ^^ . Jestem ich fanem mam nawet fajna torbe LP xD

Te? jestem wielkim fanem Linkin Park :D
M?j ulubiony utw?r to jest Faint

Nie wiem czemu tak mi si? podobaj? ich piosenki xD Mo?e dlatego,?e to taki rock ;p. Bardzo lubi? muzyk? Rockow? ;>

Jednym s?owem go?cie s? "Excellent"

Jestem The best Fan of The World :D.Nawet mam skin gg ich.Ktos chce to pisa? na pw.Mam z nimi tapete,wszystkie utwory i koszulk?.

Moze nie jestem super mega hiper elo fanem, ale slucham ich dosc czesto...
Podobaja mi sie tez te nagrania z 96-98 (jesli pomylilem sie o rok, to nie oznacza to ze musicie mnie za to bic.)

Spodobalo mi sie tez wykonanie starej piosenki Step Up w Niemczech. (Live @ Rock Am Ring)
Nie posiadam jednak zadnych super gadzetow typu: torba, piornik, plakat, ani nic innego, (nie zbieram zadnych gadzetow wykonawcow ktorych lubie, bo nie mialbym miejsca do spanie...)

Jestem The best Fan of The World :D.Nawet mam skin gg ich.Ktos chce to pisa? na pw.Mam z nimi tapete,wszystkie utwory i koszulk?.

A chocia? ich oryginalne p?yty masz? :sick:

Co fakt to fakt, ?e gusta si? zmieniaj?. Kiedy? ulubiony zesp??, teraz nadal ich lubi?, ale to ju? nie to co kiedy?.

Linkin Park jak dla mnie najlepszy zespol;]
Najlepszy kawalek to oczywiscie Numb. Na s2o.tv brakuje kilku ich teledyskow zgadza sie? Bo wydaje misie ze bylo ich wiecej...

Pozdro
Kirelek

obecny LP mi si? nie podoba, znacznie wol? ten starszy (przed reaktywacj?), najbardziej podobaj? mi si? Lying form you, Somewhere i Belong i A place for my head :]

Witam!

Te? bardzo lubi? zesp?? Linkin Park, a szczeg?lnie ich utw?r pt. "Breaking the Habit."

Kiedy? mi si? to podoba?o ale mi si? znudzi?o :/ Ale ulubiony utw?r to In the End Najlepsza piosenka wedlug mnie :D

nioo ja tez ich slucham fajni sa najbardziej podoba mi sie piosenka numb ;)

Co powiecie o premierowym nagraniu, kt?re pojawi?o si? 2-3 dni temu?

Dodam r?wnie?, ?e Linkin Park tworzy muzyk? dla filmu Transformers 2

Co do samego nagrania jest po prostu zajebiste. Gor?co polecam!

Te? lubi? ich pos?ucha? jak gram w r??ne gry. Najbardziej mi si? podobaj? utwory: Numb,In The End,Faint,Crawling,Given Up.
A ten kawa?ek moim zdaniem niez?y, ale mogli zrobi? lepszy.

Kamil s?uchasz LP ? :P nie spodziewa?em si? ja te? ich lubi? a szczeg?lnie By myself :D

Aaaaaaaaaa Uuuuuuuuuuuuuu Eeeeeeee Aaaaaaaaaaaaa Uuuuuuuu Eeeeeeeeee Juuuuuuuuuuuu Aaaaaaaaaaaa Hiiiiiiiiiiii Eeeeeeeee Aaaaaa.

Czy to up jest muzyk? ? jaki? palant si? drze bo go mama nie kocha albo dosta? bana na Harmoni bo wyzwa? MDW, i nagra? piosenk? o tym. NIE PODOBA MI SI? bo to nie muzyka.

Po 1. To nie metal...
Po 2. W temacie pisze ?e szuka fan?w LP a nie anty-fan?w -.-

Pozdro

P.S. Jak wrzuci? film do postu?? :p

@Up
Je?li z youtube to wystarczy wklei? linka i ono samo si? teguje :D

@Topic
Ja linkink Park s?ucha?em w podstaw?wce. Znudzi? mi si? w ci?gu kilku miesi?cy. Lecz ich piosenka Push Me Away dalej mi si? bardzo podoba.

Ja s?ucham i mi si? bardzo podoba :)
Linkin Park - Numb
Linkin Park - In The End

Status
Zamknięty.
Do góry