• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Kwiecie? - Miesi?c rapu.

Status
Zamknięty.
Liczba reakcji
4
No, a wi?c... Kwiecie?. Jak wszyscy wiemy, b?dzie to jeden z bardziej hojnych miesi?cy w muzyce... M?wi? tu g??wnie o rapie.

Za?o?y?em temat, aby?my mogli si? podzieli? tym na co czekamy w kwietniu - co nas zaskoczy?o, co wr?cz przeciwnie. Po prostu opinie na temat wi?kszo?? kwietniowych kr??k?w. Troch? tego i dlatego akurat ten temat za?o?y?em.

Na co ja czekam ? :

Game - The R.E.D Album
Kool G Rap - Riches, Royalty & Respect
Diox/The Returners - Logika Gry
Dr. Dre - Detox
Miuosh - Pi?ta Strona ?wiata
Daz Dillinger - D.A.Z.

A co do informacji to na pewno w kwietniu mam nadziej?, ?e dostaniemy jakie? info o nowej sol?wce/duet z Jinx'em - Ma?py, Pyskatego solo nowe, WENY...

Wiele pewnie omin??em bo nie wszystko da rad? zapami?ta? ale to s? g??wne rzeczy, na kt?re czekam z niecierpliwo?ci?!

A na co wy czekacie ? Co b?dzie waszym zdaniem kiepskie, a co dobre ? Co warto kupi?, a co nie. Wypowiadajcie si?, cuz "Hip Hop is still alive! Until we're alive!"

Odp: Kwiecie? - Miesi?c rapu.

xXxDanioSxXx napisał:
A na co wy czekacie ? Co b?dzie waszym zdaniem kiepskie, a co dobre ? Co warto kupi?, a co nie.
Ten Typ Mes - Kandydaci na szale?c?w
Nie b?dzie dobre, b?dzie zajebiste. Zamierzam zakupi?.

Numer jeden w moich oczekiwaniach - nie tylko w kwietniu, w ca?ym roku 2011. Poza tym, jak ju? wspomnia?e? - Diox. Reszta - whatever, pos?ucham, ale nie czekam z niecierpliwo?ci?.

W sumie trafna uwaga z tym "miesi?cem rapu", to samo mi wpad?o do g?owy jaki? czas temu, ?e zacz??a si? jaka? taka saga dobrego hip-hopu. ?wietny kawa?ek Soko?a - "Dentysta", urodziny "A pami?tasz jak"... Eldo te? by m?g? ruszy? dup? z czym? nowym xd

HG wydaje 16 kwietnia.
Zeus - 9 kwietnia.
Liryk - 11 kwietnia. Nim si? jaram najbardziej.

Mimo wszystko kwiecie? to raczej miesi?c ?wi?t wielkanocnych ;/

?eby nie by?o,

Game - The R.E.D Album
Kool G Rap - Riches, Royalty & Respect
Diox/The Returners - Logika Gry
Dr. Dre - Detox
Miuosh - Pi?ta Strona ?wiata
Daz Dillinger - D.A.Z.

Jest, hura, super wydaj? p?yty : D

Jedynie to czekam na Miuosh'a, czeka?em te? na Skora, ale wyda? wcze?niej :D

PARIAS wydaje 30 kwietnia, nie wiem jak to mo?liwe, ?e jeszcze o nich nie pisali?cie.

Kwiecien - miesiac muzyki elektronicznej...

W radiu, TV, to ona jest faworytem, coraz czesciej ludzie puszczaja dobra muzyke, czyli klubowa.... Wkoncu koniec ery Rapu, 0 badziewnej komerchy, gdzie raper nawija teksty jak mu zle, a nuta to 1,2 bity....

//Topic

Nie, kwiecein to nie miesiac rapu.

Kwiecien - miesiac muzyki elektronicznej...
W radiu, TV, to ona jest faworytem, coraz czesciej ludzie puszczaja dobra muzyke, czyli klubowa.... Wkoncu koniec ery Rapu, 0 badziewnej komerchy, gdzie raper nawija teksty jak mu zle, a nuta to 1,2 bity....
//Topic
Nie, kwiecein to nie miesiac rapu.

Widz?, ?e o rapie i komercji wiesz tyle, co Murzyn o ?owieniu w przer?bli ; d

Miuosh - Pi?ta strona ?wiata (Fandango Records, 09.04.2011)
Zeus - Zeus, jak mog?e? (Embryo, 09.04.2011)
Hemp Gru - Jedno?? (16.04.2011)
Ten Typ Mes - Kandydaci na szale?c?w (16.04.2011)
Diox/The Returners - Logika gry (16.04.2011)

Na te p?ytki czekam z niecierpliwo?ci?.

A ja czekam na "Pi?t? stron? ?wiata" Czuj? ?e ta p?yta pobije dwukrotnie "Pogrzeb".

Kurwa wymieni?e? wszystko co mo?liwe prawie - beka. S?uchacz rapu jak chuj, a pewnie ?adnej wcze?niejszej p?yty Zeusa nie s?ysza?e? albo nawet nie wiedzia?e? jak wygl?da dop?ki nie rozpocz?? promowa? t? p?yt?.
I na chuj si? sapiesz? Czekam na te p?ytki bo s? od dobrych wykonawc?w, wymieni?em te, na kt?re czekam i nic poza tym. Gdybym mia? wymieni? wszystko co mo?liwe, to wpierdoli?bym tu jakich? kasztan?w bez skills?w, a nie wykonawc?w kt?rzy potrafi? swoj?. Odno?nie Zeusa s?ysza?em wszystkie poprzednie p?yty (to w ko?cu jeden z niewielu reprezentant?w mojego miasta) i je?li nie znasz cz?owieka to nie hejtuj. Poza tym Grube Jointy 2 ju? wysz?y, wi?c co? Ci si? chyba ch?opcze popierdoli?o z tym czekaniem. :)

Ostatnia edycja:

@Po co ta agresja?!

@top

No, przypomnia?em w?a?nie sobie. 5 kwiecie?

Ill Bill & Vinnie Paz - Heavy Metal Kings.

Sobota - Gor?czka Sobotniej Nocy ? - Zna kto? mo?e dat? premiery ? Nie mog?em wyczai?.

@MiccKaz A s?uchaj sobie czego tam chcesz, tylko nie oczerniaj tutaj muzyki...

pariasowie; mi?osz.. bardziej jestem zorientowany co wyjdzie w danym roku, a nie w miesi?cu.

Poza tym Grube Jointy 2 ju? wysz?y, wi?c co? Ci si? chyba ch?opcze popierdoli?o z tym czekaniem.
Nie wysz?y gdy? by?y pro?by o do??czenie ziaren co w efekcie niestety op??ni?o premier?. O ile si? nie myl?, to 26 kwietnia?

Hmm ja czekam na Dioxa, GJ 2, Sok?? i Marysia, Mes i sprawdz? z ciekawo?ci Parias no i te? po cz??ci, dlatego i? b?dzie tam Pyskaty. Og?lnie tak odbiegaj?c od tematu w?tku, to czekam na solo Pyska, kt?ra ma by? w tym roku no i wiadomo, ?e W.E.N.A., Proximite - czyli stajnia Aptaun Records; ) Te? ma by? next p?ytka od 600v(nie mixtape, a producencka), Prosto mixtape DJ Kebs te? ma by?, wi?c jest na co czeka?.

W?a?nie wyczyta?em, ?e Fenix rzuca kolejne solo pod koniec kwietnia.

Miuosh! Miuosh! Miuosh! Miuosh! Miuosh! Miuosh! Miuosh! Miuosh! Miuosh! Miuosh! Miuosh! Miuosh! Miuosh! Miuosh! Miuosh! Miuosh! Miuosh! Miuosh! Miuosh! Miuosh! Miuosh! Miuosh! Miuosh! Miuosh! Miuosh! Miuosh! Miuosh! Miuosh! Miuosh! Miuosh! Miuosh! Miuosh! Miuosh! Miuosh! Miuosh! Miuosh! Miuosh! Miuosh! Miuosh! Miuosh! Miuosh! Miuosh! Miuosh! Miuosh! Miuosh! Miuosh! Miuosh! Miuosh! Miuosh! Miuosh! Miuosh! Miuosh! Miuosh! Miuosh! Miuosh! Miuosh! Miuosh! Miuosh! Miuosh! Miuosh! Miuosh! Miuosh! Miuosh! Miuosh! Miuosh!

Skor zd??y? mnie rozjeba? przedwcze?nie za co mu chwa?a bo chyba bym nie wytrzyma?. W dodatku pochwale si?, ?e jego p?ytka ju? zam?wiona. =D

Ostatnia edycja:

Taki ma?y refresh.
A wi?c do tej pory w tym miesi?cu wyszed? ju? Miuosh, dzisiaj Diox, a jutro wychodzi D.A.Z.

Sprawdzi? kto? co?, kupi? ? Ja osobi?cie jestem ju? w posiadaniu Miuosh'a - na prawd? dobre, ka?dy kawa?ek po kolei jest najlepszy, z kawa?ka na kawa?ek nie wiadomo czego si? spodziewa?. Jednym s?owem niez?a miazga, nie ma tak, ?e jeden track dobry, nast?pny kiepski.

Diox/TheReturners r?wnie? dzisiaj przysz?o i powiem szczerze gdyby nie Ma?pa na feat'cie i Returnersi to bym nawet na to nie spojrza?, Diox'a nie trawi? dla mnie to kiep?cioch. Ale no ze strony Returners'?w dobra robota, reszt? przemilcz?.:) A jak z wami ?

Od?wie?, wypowiedz si? mo?e kto??;d

Doby?em dzisiaj Kandydat?w Na Szale?c?w Mesa, wgl zdziwi?em si?, ?e zosta?o co? w Empiku bo s?ysza?em, ?e szybko posz?y;). No i aktualnie przes?uchuj?, opinie zapodam p??niej. A wy ? Macie ju? co? z tego miesi?ca ?;p

No i idzie do mnie Daz Dillinger - D.A.Z ze Stan?w, wi?c jest good.;}

Od?wie?, wypowiedz si? mo?e kto??;d
Doby?em dzisiaj Kandydat?w Na Szale?c?w Mesa, wgl zdziwi?em si?, ?e zosta?o co? w Empiku bo s?ysza?em, ?e szybko posz?y;). No i aktualnie przes?uchuj?, opinie zapodam p??niej. A wy ? Macie ju? co? z tego miesi?ca ?;p
No i idzie do mnie Daz Dillinger - D.A.Z ze Stan?w, wi?c jest good.;}

Alkopoligamia prowadzi polityk? dw?ch r??nych wersji - 1 CD do sklep?w, 2 CD w ich sklepie internetowym. Sam zam?wi?em w preorderze t? drug? wersj? bogatsz? o 7 kawa?k?w (w tym 6 premierowych). Og?lne wra?enie super, Mes chyba zacz?? tworzy? sw?j w?asny gatunek muzyczny, ale efekt jest naprawd? wart polecenia dla koneser?w. Zap?aci?em 39z?, zap?aci?bym i 100 za ten album. Pjona!

Status
Zamknięty.
Do góry