• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Kurtis] Troszk? amatorstwa.

Status
Zamknięty.

Kurtis1

Advanced User
Liczba reakcji
125
11uul20.jpg

29yjnea.jpg

23wmoth.jpg

igxpa0.jpg

swaagg.jpg

bfi8f9.jpg

33c1wra.jpg

35jzafp.jpg

oua58m.jpg

9l9ykn.jpg

11l5x68.jpg

2ivh479.jpg

Sorki, takie mia?by by?, zainspirowa? mnie do tego film The Ruins.

Odp: [Kurtis] Troszk? amatorstwa.

Og?lnie nie jest zle, tylko za du?o mieszasz ground?w(jak na m?j gust),Za bardzo "obro?ni?te" czerwone g?ry, natura le?y i nie u?ywaj auto bordera.Chyba reszta jest w porz?dku.
Pozdrawiam,
kaacpi

Ostatnia edycja:

Na pierwszym ss nic do siebie nie pasuje. O ile dobrze widz? ?le robisz wisz?ce mosty, nie b?dzie si? da?o wej??. Jest za du?o tam nawalone tych ro?linek na ska?ach. Og??em nie ma co pisa? mapy s? beznadziejne ;p
2/10

Ostatnia edycja:

s?abo,
s?abo porobione groundy, sam autoborder, wszystkie wysokie drzewa s? ?le zrobione (ga??zie), i identyczne ctrl+c ctrl+v ;p

wciskasz na si?e detale, tak jak pisali up, na 1 screenie kompletnie nic do siebie nie pasuje
drugi jakotako ujdzie, ale te? mam pare zastrze?e?
3, o ile ta k?oda mia?a by? mostem to po nim nie pochodzisz, chyba ?e da?e? walkable sea, ale w?tpie
4,5,7, nasra?e? tych ro?linek... :/

co do tego miasta to nie podoba mi si? kszta?t budynk?w, kto o zdrowych zmys?ach budowa? by cokolwiek w takich kszta?tach, ani to symetryczne ani to przemy?lane, ca?kowity random kszta?t?w, zabardzo do siebie wzie?e? 'nie robienie kwadrat?w'
a skoro ju? taki klimat stworzy?e? to czemu do cholery mur jest idealnie prosty?... bezsens

Na pierwszym screenie nic do siebie nie pasuje, Fail...
Co do reszty to a? tak ?le nie jest, moim zdaniem jest nawet dobrze.
Tylko jak na to patrze to wszystko wygl?da na autoborder, w niekt?rych miejscach "nasra?e?" ro?linek itp.A w niekt?rych tego brakuje, staraj si? mappowac bez auto bordera i wk?adaj w to wi?cej pracy.

Pozdro.

Prac? s? dosy? dobre ale za du?o mieszasz element?w. Na pierwszym zdj?ciu te rodzaje pod?ogi itd. nie pasuj? do siebie ale reszta moim zdaniem jest dobra. Oceniam te prace na 5/10:p

Do dupy, w tibi? nie gra?e??Najebane prawie wszystkie mo?liwe groundy, ma?o detali, nie wspominaj?c o autoborderze.Najlepiej wyszed? Ci exp z frostami(2ss).
?wicz, to mo?e co? z Ciebie b?dzie.

Nic nadzwyczajnego ja napisa? kolega wy?ej wszystkiego najebane, ale nic troch? pracy i b?dzie lepiej staraj si? ograniczy? te szczeg??y. 4/10
Pozdrawiam

Mi akurat podoba si? jak jest du?o innych grunt?w(oczywi?cie jak s? w miar? do siebie podobne). Na 6 screanie mog?o by nie by? tych ro?linek na wodzie. Najbardziej podoba? mi si? 5 ss, a najgorszym wg mnie oczywi?cie by? 10 screan (ten z czarnymi p?ytkami)

Skoro m?wicie ?e te mapy s? beznadziejne to niepotrzebnie wyzywa?em alanova.
Mapy mi si? podobaj?.

:curse:

dam 7/10

na 1 ss. wogole za g?sto , niewiem po co te filary ? wogole tam niepasojo

Dalej..

za duzo grudow zgodze sie z tym...

ale so tez +:
-Ogulnie Ladne wykonczenie
-Ladne Miejsca Do expienia
-napewno wykorzystal bym nie 1 projekt ;)
POzdro.Szlufik

Status
Zamknięty.
Do góry