• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Kubi- 2 Natchnienie

Status
Zamknięty.
Odp: Kubi- 2 Natchnienie

beztytuu2xm.png

beztytuumwjt.png

beztytuuofqt.png

beztytuu2oa.png

beztytuuwlp.png

screenshot2013023221045.png

Wiecej wartych uwagi map nie znalazlem na is

ja to sie nie znam ale co robi obok schodow roslinnosc z gor? to co masz na scianie daje sie na mountains XD, kwiatek w scianie tez zawsze spoko kto co woli 4/10 za dobre checi :*

Wiecie, nikt nie powiedzial ze ten grass na scianie zest dla gor...
Zrobilem sciany obrosniete roslinami bo to ma byc takie miasto.

Mi tam si? podoba. Du?o detali co od razu rzuca w oczy. Pod?o?a fajnie wymieszane ze sob?. "trawa" "poro?la" na ?cianach maj? sw?j klimat.
Troch? takie zbyt du?e im mniejsze tym lepsze. Aczkolwiek mo?na zrobi? tak by by?o du?o ale wydawa?o si? mniejsze. Depo to taki uci?ty kwadrat.
Ten kwadrat zrobiony na ?rodku jako? do mnie nie trafia. Mog?o by tam stan?? co? co oddaje klimat takiego pomieszczenia.
+ Nie w moim typie ocenia? od 1 do 10 jak to inni maj? w zwyczaju.

Staraj si? u?ywa? Raw oraz masz b??dy przy rogach na borderze.ostatnia mapka jest brzydka ale reszta "wmiare" amatorsko.ale coraz lepiej ci to idzie...i b?agam cie nie oceniaj prac srednio-zawansowanych-zawansowanych jak nie masz bladego pojecia o mappingu..wybacz.. zobacz sobie galerie tych lepszych mapper?w i zobacz jak oni to robi? i staraj si? na nich wzorowa? pozdrawiam:]

Ostatnia edycja:

Nawet u g?ry fajne te zrzuty ale ten ostatni nie potrzebne te trawki i kamienie .

Powodzenia w przysz?o?ci.

Regrads,
Kaisus

Status
Zamknięty.
Do góry