Shikate
Nie przejdziesz!
- Liczba reakcji
- 78
Odp: [Maj - zg?oszenia] SPC #1 - Top?r barbarzy?cy
Tak, wiem, ... ale chc? tak jak i PAOTM zacz?? go z pierwszym dniem miesi?ca, a tydzie? to troszk? za ma?o. Nie uwa?acie? Cho? w sumie... PAOTM jest bardziej tradycjonalny i to on b?dzie g??wnym konkursem, SPC mo?na robi? co dwa tygodnie. Tydzie? zg?osze?, tydzie? g?osowania, tydzie? zg?osze?. Jako, ?e pierwsza edycja, to ten konkurs rozpocznie si? 8 kwietnia. Jak chcecie wr?ci? do wcze?niejszej daty, to napiszcie. Tak?e macie 2 tygodnie na przygotowania.
PS: Nie widz? prac na PAOTM. Licz?, ?e jeszcze do mnie dotr?!
Nie my?lcie sobie, ?e albo PAOTM, albo SPC. Oba konkursy s? epickie, z tym, ?e SPC to takie przygotowanie w przysz?o?ci na PAOTM. Medal z PAOTM'u zmieni?, bo w sumie.. lepszy ten m?j na SPC
Nie zapominajcie, ?e ju? udzia? w konkursie to punkty reputacji, wi?c zach?cam wszystkich do udzia?u te? i w PAOTM
Tak, wiem, ... ale chc? tak jak i PAOTM zacz?? go z pierwszym dniem miesi?ca, a tydzie? to troszk? za ma?o. Nie uwa?acie? Cho? w sumie... PAOTM jest bardziej tradycjonalny i to on b?dzie g??wnym konkursem, SPC mo?na robi? co dwa tygodnie. Tydzie? zg?osze?, tydzie? g?osowania, tydzie? zg?osze?. Jako, ?e pierwsza edycja, to ten konkurs rozpocznie si? 8 kwietnia. Jak chcecie wr?ci? do wcze?niejszej daty, to napiszcie. Tak?e macie 2 tygodnie na przygotowania.
PS: Nie widz? prac na PAOTM. Licz?, ?e jeszcze do mnie dotr?!

Ostatnia edycja: