Odp: PAOTM #14 - G?osowanie!
Odp: PAOTM #14 - G?osowanie!
Praca nr.2. Idealnie u?yte kolory, przez co ma?a ilo?? oznacza du?? jako??, a o to szczeg?lnie chodzi w pixelarcie. Cho? musz? przyzna?, ?e nic nie przypad?o mi do gustu jako diamentowy he?m, poniewa? nic nie wygl?da diamentowo, a nale?y pami?ta?, ?e diament to nie tylko niebieski kolor. Gdybym tworzy? prac? ,,diamentow?'' zastanowi?bym si? nad odpowiednim b?yskiem, jako, ?e diament dobrze odbija ?wiat?o. Mo?e gif, w kt?rym chocia? autor zaznaczy? by s?aby przeb?ysk? No, ale c??... Jak si? nie ma co si? lubi to si? lubi co si? ma = praca nr dwa.
Praca nr 1 - dla mnie to wygl?da bardziej jak zbroja. Elementy os?aniaj?ce biodra, naramienniki, mo?e nawet da si? dostrzec napier?niki. Nie wiem, kto za?o?y?by taki he?m.
Praca nr 3 - nie wiem, co autor rozumie przez poj?cie diament.. l?d? Bardziej mi to wygl?da na sople.
Praca nr 4 - A teraz podobna sytuacja jak w pracy nr 1, tylko tym razem widzimy pi?kn?, diamentow? tarcz?. Niestety, kto? j? upu?ci? wprost do b?ota, poniewa? ten diamentowy kolor w najwi?kszym uog?lnieniu nie przypomina diamentowego koloru.
Praca nr 5 - Najbardziej to przypomina he?m z tych prac(opr?cz 2), ale tu z kolei le?y cieniowanie.
Podsumowuj?c, praca nr 2, zdecydowanie.
PS: Szkoda, ?e tak p??no wr?ci?em do tnet, mo?e bym co? nabazgroli? jakbym wiedzia? o nowej edycji paotmu xd