Odp: [?rednio-Zaawansowany?]Venesis galeria
Odp: [?rednio-Zaawansowany?]Venesis galeria
Inne:
Izometrycznie:
-wygl?dy
Umbreon i shiny umbreon:
Pokaza?em te, kt?re wpad?y mi w oko. Bronie fajnie si? prezentuj? i sprawiaj? wra?enie pot??nej i mrocznej, a takie lubi?.
Pancerze nie podobaj? mi si?. Z?e cieniowanie i a? razi sztuczno?? jaka w nich zachodzi. Po prostu nie przypad?y mi do gustu.
W innych, karty nijakie, jakby robione na przymus, jajko czy co to tam jest te? dziwnie wygl?da. Ikona to najlepsze ze wszystkiego co zrobi?e?. Wszystko co ma takie barwy i jest robione przez Ciebie uzyskuje dobre noty.
Pokaza?em chimer?, mimo i? nie jest specjalnie dobrze wykonana, ale sam pisa?e?, ?e to s? pocz?tki izomerii, wi?c si? nie przyczepi?. Smok fajnie si? prezentuje, zbroj? inny kolor bym zrobi?, przede wszystkim ciemniejsz?, a smoka inny odcie? niebieskiego.
Pokemon tylko shiny mi si? podoba, ale wykonanie obu jest na poziomie. Shikate te? zrobi? swoj? wersj? Um~co?Tam i gdyby po??czy? elementy obu z nich to wyszed?by naprawd? znakomicie.
Poziom ?rednio zaawansowanego BY? MO?E masz, ale zbroje i inne cz??ci ekwipunku, nie licz?c broni, kt?re sprawiaj? wra?enie, nie wychodz? Ci zupe?nie. Zacznij s?ucha? rad innych, zamiast puszy? si? i rozpowiada? wszem i wobec jaki to jeste? dobry, ?wietny, pi?kny i cudowny. Trenuj, a daleko zajdziesz. Trenuj pixelart, nie wy?ywanie si? na innych.
Ko?cowa ocena 14/20.