• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Krecioo] I am the roots that grow in the dark...

Status
Zamknięty.
K

Krecioo

Guest
Postanowi?em odkurzy? stary, dobry map editor a oto co z tego wynik?o. Prace b?d? si? pojawia? regularnie (przynajmniej przez jaki? czas), kilka razy na tydzie?. Bez d?u?szego gadania...

2gxldmp.png

2u73k9d.png

241tixl.png

Odp: [Krecioo] I am the roots that grow in the dark...

Na moje oko ?adnie tylko zbyt symetrycznie na parterze.Na wy?szym pi?trze moim zdaniem te barierki kompletnie tam nie pasuj?.Og?lnie jest dobrze,mog?e? jeszcze napisa? co przedstawia ta mapa.Grafika i tak wychodzi ci du?o lepiej.
7/10 pozdro

Buuuu! Dupek Dosta? Moda -.-' xD
A tak wracaj?c do mapki... Widzia?em jak by?a robiona, jak umieszczasz krzojdy, gdzie pierdalno?e? drzewko, gdzie p?otek (jak urz?dnik normalnie xD). Teraz Ty Zainspirowa?e? mnie do Zrobienia jakiej? Katedry :D
Natura lepsza na pewno od mojej (dupek ; P), Zniszczona katedra pi?kna i du?o urozmaice?... Ale i tak Jeste? dupek hah xD Gz pracy i zachowanej czysto?ci pracy, staranno?ci... Oby tak dalej m?j ?osiu : P
Ocena: 8+/10.

Pozdro =*

Co tak ma?o komentarzy hmm...?

Og?lnie jest dobrze,mog?e? jeszcze napisa? co przedstawia ta mapa.
Jak nie trudno si? domy?li? ta mapa przedstawia zniszczon? ?wi?tynie/ko?ci??. Za to dwa nowe screeny przedstawiaj? kolejno kapliczk? na starym cmentarzu w lesie oraz podziemia pod ko?cio?em.

14m56ya.png

2hzjo0x.png

To tyle na razie ^^

Ostatnia edycja:

Mnie si? tam podoba. Nie jest kwadratowo, nie jest monotonnie, du?o natury i innych dodatk?w i wszystko fajnie wygl?da ; d. W Twoim drugim po?cie dziwnie wygl?daj? te liny na p?ocie obok pos?gu wyroczni, one s? raczej chyba u?ywane do mocowania statk?w i tych ??dek i innych takich, no ale mog? si? myli? bo si? za bardzo na mapach nie znam, ale tak czy siak dziwnie to troch? wygl?da ; ).
Tw?rz dalej bo zajebi?cie Ci to wychodzi.

og?lnie ?adnie ale w ostatnim obrazku jest 1 bug jak jest ta ?ciana po lewej to wchodzi na jaskinie

Jest ?adnie, a nawet bardzo ?adnie.

Widac, ze naprawd? si? starasz i wk?adaszw swoje prace du?o po?wi?cenia, co wychodzi na dobre.
Bardzo ?adnie detalujesz swoje mapki, nie tylko poprzez odpowiednie rozrzucanie krzaczk?w, k?pek trawy, kamyczk?w i tak dalej...ale tak?e, poprzez pomys?owy bordering, kr?ry bardzo mi si? podoba, chocia? w sumie m?g?by? si? bardziej postarac z tym borderingiem.
Okej teraz troszk? krytyki, ot?? nie podoba mi si? praca z numerkiem pi??, tak, tak, ta z podziemiami...
Nie podoba mi si? dlatego, ze moim zdaniem jest za ma?o szczeg??owa, brakuje mi tuk wi?kszych rzeczy, takich jak gruz w ?ciane, wi?ksze kamienie...
Po?eni?e? jeszcze jeden ma?y, ale rzucaj?cy si? w oczy b??d - ?ciana wesz?a na ?cian?, ta kamienna na t? od podziemi.

Og?lnie jest bardzo ?adnie, oceny nie b?dzie, pozostawiam tylko ten skromny komentarz. :)

Za ma?o border?w dirt na 1-3 screenie i monotonia sama , nie ?adne krzese?ka :(
K?adz wiecej gravel?w (tych ma?ych kamyczk?w)
Og??em - 4/10

Tak nijak zbytnio na okolo tego rosnie trawa;/ raczej powinna byc zwykla gleba i jakies gruzy
5/10

Przejrza?em kilka galerii, troch? poczyta?em i przerzuci?em si? z 8.1 na 8.6 a oto wynik:

35mql9h.png

Komentujcie ^^

G?ra ?adna , domek taki sobie 0 detali!
A teraz rady dla Ciebie
Wiecej kepkow trawy!!!
Nature rob walac 1 drzewo i dookola 3-5 mniejszych krzewikow itp.
Jak robisz droge mo?esz miesza? bordery cienkie i te grubsze, pomieszac grounda (dodac troche earth ground Id:280,368)

4/10

Pozdrawiam Kanciak!

Jak dla mnie to wszystko jest dobrze i ?adnie.
Dobry maper, ?wietny grafik. xd
8.6/10, he. ;D

Mi si? wszystko podoba. Jak dla mnie sztuka nawali? wszystkiego ile si? da, bo potem w praktyce wygl?da to tak, ?e gracz nie ma gdzie przej?? i nic nie widzi. :P W sam raz detali i natury. I nie b?d? wystawia? jaki? dziwnych ocen (o co wgl.e w tym chodzi? ;>). Masz tu po prostu moj? opinie, ot tak. :)

Wed?ug mnie bardzo ?adnie . Jest oddany ten urok , czyli taka mroczna architektura . Poza tym nadaje sie na expowisko , poniewaz wielkosc jest idealna . Jak ktos juz predzej powiedzial jest kilka obiektow symetrycznie do siebie polozonych , wiec dobrze by bylo to zmienic . Oprocz tego bardzo ?adna praca . Gratulacje . Pozdrawiam ! :)

Pierwsze prace nie s? jakie? pi?kne, za du?o drzew gdzieniegdzie i straszliwy brak k?pek traw.
Natomiast ten domek jest o wiele lepszy! G?ra ?adnie ci wysz?a i natura na niej.
Ocena 7/10.

W pierwszej pracy za ma?o detali. Powiem Ci tak za d?ugo expi?e? na DC xD; nie no.. ?mieje : P.
A domek mi si? bardzo podoba. G?ra tak samo.

8/10

Znowu mi si? nudzi?o jak cholera i oto efekt:

2h4yf5g.png

mh6q6c.png

9krqxg.png

Musz? si? przyzna?, ?e jestem wyj?tkowo dumny z tej pracy. Bardzo mi si? podoba ^^

?osiu Ty m?j : P ?e? si? teraz w?y? w to mapowanie (nie powiem dzi?ki komu xD)... Powiem Tak nic doda?, nic uj??... Nie mam ?adnych zastrze?e? co do mapki bo jest po prostu zaje*ista :D Mimo to, ?e jest bardzo ?adna nie mog? da? max... :( Wybacz...

Ocena 9/10

Bardzo fajne prace. Du?o detali i szczeg???w.

Brak zastrze?e? :) Po prostu pracuj dalej a b?dzie naprawd? zajefajnie xd
Ocena 9.9/10

Status
Zamknięty.
Do góry