• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Koniec-Raz na zawsze!

Status
Zamknięty.

ZaPy

Advanced User
Liczba reakcji
25
Witajcie, postanowi?em sko?czy? z tibi? raz na zawsze!, co oczywi?cie nie znaczy ?e ko?cz? z forum. Jak my?licie dobrze robi??, ja my?l? ?e tak poniewa?, przez t? gr? op??ni?em si? w nauce,mam coraz mniej czasu dla siebie oraz bliskich, praktycznie coraz mniej widuj? koleg?w. Ko?czy?em ju? z tym par? razy, lecz wraca?em, teraz m?wi? STOP, postaram si? ju? do tego nie wr?ci?.

Lecz pami?tajcie, to ?e ko?cz? z tibi? nie oderwie mnie od forum;)

Pozdrawiam wszystkich ZaPy.

@down Poczekamy zobaczymy, dzi?ki;)

Ostatnia edycja:
Odp: Koniec-Raz na zawsze!

Mi sie wydaje ze ci sie nie uda
Tak jak Lordowi
Wr?cisz Pr?dzej czy P?zniej ;D
Ale i tak gratuluje silnej woli :D

Czemu nie uda? Ja nie gram regularnie od 2 lat. Czasami napad jaki? to 1 dzie? 1h i tyle.
Da si?? Da...

Powodzenia ^^

Witam w klubie ;d(look podpis) :) Miejmy nadzieje ?e si? to nam uda :))

Cos czuje ze nie wyjdzie ale proboj proboj :D ja moge sie oderwac w kazdej chwili juz nie raz tak robilem ale ja uzalezniony nie jestem (nie jak moi koledzy leja mame krzeslem ;p) ale mowie poco sie odrywac lubie grac to gram a opuzniac sie w nauce nie opuzniam
P.S. Wszystko jest dla ludzi :)

Czyli na Vitae World si? nie zobaczymy ? Szkoda ale post?pujesz s?usznie ;]
Ja nie jestem uzale?niony bo gram dla przyjemno?ci wi?c ty te? tak spr?buj mo?e ? ;]

Wed?ug mnie, przesadzacie. Je?li ma si? siln? wol? ka?demu mo?e si? uda? sko?czy? z tym raz na zawsze. Dla mnie jednak Tibia to nie uzale?nienie, lecz pewna forma rozrywki. Nudz? si? to w??czam i gram, wi?c b?d? ko?czy? kiedy b?d? hcia? i zaczyna? kiedy b?d? chcia?. To jest moje zdanie na ten temat wi?c prosz? was, nie przesadzajcie.:rolleyes:

z K?d Mo?ecie wiedzie? czy mu si? Uda ? ... to zale?y od Psychiki
Ja ci ?ycz? Powodzenia,

Pozdro,
NeOx13

Ja tam ?ycz? powodzenia sam nie gram regularnie i moja rada najpierw stopniowo ograniczaj dawk? a nie rzucaj od razu bo wr?cisz ja tak mia?em.Potem eq do wody wyrzuci?em i mi przesz?o.

Ja nie gram od wakacji :)
Tylko czasami raz na 2 tygodnie wejde na 30 min i wy?a?? xD
Licz? ?e ci si? to uda xD
Ja granie w tibi? zast?pi?em mappowaniem xD
Jak narazie co? mi tam wychodzi xD

uda si? czy nie uda si? trening silnej woli idealny. a jak chcesz skutecznie si? zniech?ci? to sellnij eq char zostanie, kasa z eq b?dzie a od nowa ci si? nie b?dzie chcia?o zbiera? eq <przynajmniej przez jaki? czas...>

Status
Zamknięty.
Do góry