• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Koncerty, festiwale itp.

Status
Zamknięty.

Eldryzif

Advanced User
Liczba reakcji
14
By? kto? z was na jakim? koncercie ulubionego wykonawcy b?d? si? wybiera?

P?ki co zaliczy?em 2:
- 1 czerwca Wolfmother w Londynie;
- 19 czerwca The Union i Whitesnake w Bournemouth.

Op?aca?o si? czeka? 2 godziny przed otwarciem i sta? pod scen? 4 godziny. Porobi?em par? zdj?? z wczorajszego koncertu, ale jako?? na iPodzie nie jest zadowalaj?ca.

img0101nr.jpg

img0110kg.jpg

Nast?pny przystanek - Pentagram w Londynie pod koniec roku.

Odp: Koncerty, festiwale itp.

Ja w zesz?e wakacje mia?em jecha? na Fokusa do Hagi, ale jako? tak wysz?o....
Potem by? Grubson i tez nie wypali?o, ale w tym roku my?l?, ze Haga zostanie zaliczona :D

Ja by?em ostatnio 17 & 18 czerwca na Hip-Hop Arenie. < 3

Ostatnio gdzie by?em to na Fokusie w CK Wiatrak - Zabrze.

W tamtym roku by? u mnie Tet i Ma?pa. W tym roku najprawdopodobniej, je?eli wszystko wypali, to wybieram si? na co? mega:D(b?agam) To jest Mazury Hip-Hop Festiwal <3 Z tego co na razie wiadomo, to b?dzie Tede, Flint, Hifi Banda, DGE, Pezet i Ma?olat, O.S.T.R. i wiadomo kto - VNM. Jak wypal? te plany, to b?d? szcz??liwy :D

Te? bym na co? pojecha?, gdyby nie to, ?e mi si? nie chce. Czekam jeszcze na 18stk? do nast?pnego roku i jad? na Sunrise Festival. Na Chad? bym si? jeszcze przejecha?, ale nie ma z kim bo "moi znajomi prawie nie s?uchaj? rapu i chuj"! xd.

Ja kocham koncerty polskiego disco polo < 3

A Akcent to ju? w og?le rozpierdala system < 3.

Te? bym na co? pojecha?, gdyby nie to, ?e mi si? nie chce. Czekam jeszcze na 18stk? do nast?pnego roku i jad? na Sunrise Festival. Na Chad? bym si? jeszcze przejecha?, ale nie ma z kim bo "moi znajomi prawie nie s?uchaj? rapu i chuj"! xd.

Mo?e nie jest to lubiany portal, ale to jest potwierdzone typ da? filmik w komentarzu - ogarnij sobie i zastan?w si? nad tym co napisa?e?: d

Hmm ja na koncertach jako? nie my?l? o robieniu zdj??, tak?e mam tylko z Solo ?ycia w 2009 r., kiedy to TSA gra?o :)
01269661578123829053.jpg

Zreszt?, b?d?c w pogo ci??ko robi? zdj?cia, a i tak zwykle profesjonali?ci robi? wi?c na stronach internetowych mo?na sobie potem znale??.

Status
Zamknięty.
Do góry