Odp: Kilka propozycji.
Tu masz racj?. Nie wiem kto Ci tego bana wlepi?, ale chyba mia? gorszy dzie?, bo 'Tak ko?cz? frajerzy' to ?aden pow?d (chyba ?e w sytuacji Pudzian vs Najman~). Og?lnie nie powinno by? takich sytuacji, ?e kto? dostaje bana z dopiskiem "Tak ko?cz? frajerzy", nawet je?eli dany delikwent dzia?a? na szkod? forum. Ban z powodem "Dzia?anie na szkod? forum" brzmi lepiej ni? "Tak ko?cz? frajerzy", yea? W ten spos?b nie polepszacie sobie opinii publicznej, kadrowicze. ; )
Virtelio zbanowa?em ja. Powodem tego by?a jego dwulicowo?? i zachowanie w stosunku do kadry, kt?ra wtedy by?a powiedzmy na "urlopie". Tak, gdy tylko dosta? rang?, li??c Ognistemu i Mephisto wlepi? mi bezpodstawnego warna i nie tylko mi z dopisk? tak ko?cz? frajerzy, mia? nadziej?, ?e z?apa? Pana Boga za nogi, jednak gdy odzyskali?my rangi otrzyma? stosown? kar?. Nie p?acz teraz, ?e dosta?e? tego warna za free, bo dobrze wiesz za co on by?. Na odwo?anie mia?e? 3 dni, powiedzia?e?, ?e masz wyjebane w to forum, wi?c teraz nie p?acz, czas min??. Ban pozostanie, mam nadziej?, ?e t? kwestie mamy wyja?nion?.
I prosz? si? nie wym?drza?, grono user?w i support?w, jak to zmieniali?my(?) (nie mam poj?cia jak to okre?li?, bo skomentowa? czasy sprzed kilku miesi?cy) co s?dz? o kadrze ludzie. Tu nie chodzi o zachowanie, a o to co robi kadra. Zachowanie zawsze mo?na zmieni?, czego najlepszym przyk?adem jestem ja, mo?e teraz nie zachowuj? si? najlepiej, ale uwierzcie mi, zanim dosta?em moda zachowywa?em si? jeszcze gorzej, a dotar?em na globala. Je?eli kadra pracuje to ka?dy b?dzie mia? dobr? opini? na jej temat. Ja jako? nie pami?tam, aby kto? p?aka? za to, ?e dosta?em globala, fakt by?y komentarze typu "Apokalipsa" itd, ale ?adnego tematu w technicznym nie by?o. Jak widzisz Droga kadro s?k nie le?y w ludziach i ich zachowaniu, a w w?o?onej pracy, bo pami?tajcie im wi?cej zainwestujecie pracy w to co lubicie i chcecie robi? zbierzecie wi?ksze owoce
@topic
Obraza kadry zawsze b?dzie karana w spos?b szczeg?lny, s? to ludzie wybrani do pracy na rzecz forum, w dodatku darmowej, mog? nie by? tacy jakby?my sobie tego ?yczyli, ale mimo wszystko jest to nadal kadra. Tak jak kiedy? ty czy ja Virtelio, mog?e? wtedy wyskoczy? z propozycj? na fmie, ale po co, by?e? wtedy kim? wy?ej, kim? lepszym, kim? kto mo?e wszystko. Je?eli zmieni si? spos?b warnowania, to na kadr? sp?ynie fala krytyki, z?o?ci, wyzwisk oraz nienawi?ci. Mo?e patrz?c ze strony u?ytkownika powinny one wygasa?, ale dla takiego usera co wchodzi raz na miesi?c, albo co chwile si? buntuje na forum, warn kt?ry wygasa?by po miesi?cu, nic nie znaczy.
Dlatego jestem za pozostawieniem systemu warnowania kadry, bo jest on dobry, nie za surowy, ale te? nie za ?agodny. My?l?, ?e tym niezbyt mi?ym akcentem mo?emy zamkn?? ten temat i wsp?lnie budowa? lepsze jutro. Je?eli b?dziemy budowa? je razem, nie b?d? wcale potrzebne warny za obraz? kadry.
Z wyrazami szacunku, Marcin24.