• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Kelvania server story.

Status
Zamknięty.

Tibionauta

Advanced User
Liczba reakcji
42
Witam , ostatnio zacz??em gra? na bardzo fajnym otsie :
B?d? zamieszcza? screeny na bie??co , a oto pierwsze z nich :
Hunt na Yalaharze :
hunt1.jpg

Gs'y :
hunt2.jpg

Domek :
hunt3.jpg

Odp: Kelvania server story.

321iay.png

?rednio podoba mi si? ten ots. GOD faworyzuje koleg?w, kickuje ich gdy maj? pz. Odrazu wspomn? o dmg knighta. Z exori grana bije po 20-40, lekki ?art? :s
Nie wiem co mnie jeszcze trzyma na tym otsie. Miejmy nadziej?, ?e warunki panuj?ce tam, poprawi? si? (inaczej ?rednio widz? przysz?o?? tego otsa).

Screen'y :
1.jpg

2kopia.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

Screeny od graczy :
76759009.jpg

94714725.jpg

Niedlugo dodam nowe ;)

OTS bardzo fajny :DD Gram pod nickiem Cwelinho lub Karmel'sqell oto moje screeny, b?dzie ich coraz wi?cej :
ExP na Gs'ach
expgs.jpg

#up
Full atak magiem ;d?

Jaka? taka sklejka ode mnie
sklejka.png

Ja te? gram, bo jak gra Przemek to ...

M?j nick to Izual
Profesja:Knight

Je?li ktos ma kase to prosilbym o troche ;d
Wbijam skille 80/80 i jade expic ;p

I jaki jest tu exp ?

Ma?e zdj xD
skillmaly.png

akualnie mam 70/10 bo nie mam szhielda hheh.

Ostatnia edycja:

@up
Bardzo ?adnie Przemek tylko tak dalej :) Wg. mnie wbijesz na tym otsie High LeveL xD
Pozdro
@Topic
Ju? nied?ugo zamieszcze screeny ale teraz z Knighta xDD Zmieniam juz chara na 3 bo sorc male dmg ..... Palek bez kasy to nic a ja jestem ubogi na Otsie .
Mam nadziej? ?e OTS si? rozkr?ci, poniewa? jest naprawd? warto na nim gra? !!!:up:

Serwer to ?ci?gni?ta z OTLand mapa, wrzucona do TFS, nic poza dodaniem trainer?w nie jest tutaj przerobione :[ (czy mi si? tak tylko wydaje?)

All gz :)

Elo teraz dam ma?ego screena z Knight'a :
awans70sword.jpg
:down:

Ostatnia edycja:

Jeszcze przed szko?? zaliczy?em demon oak quest. By?o kilka sytuacji pod bramkowych, ale jak wida? da?em rade...

demooak.png

Zapraszam wszystkich do wsp?lnej gry. Wczoraj pad? rekord graczy 108 online ;)

Kod:
Warning: parse_ini_file(C:/xampp/htdocs/config.lua) [function.parse-ini-file]: failed to open stream: No such file or directory in /home/keval/htdocs/config-and-functions.php on line 13

Warning: include(pot/OTS.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/keval/htdocs/config-and-functions.php on line 37

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'pot/OTS.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /home/keval/htdocs/config-and-functions.php on line 37

Fatal error: Class 'POT' not found in /home/keval/htdocs/config-and-functions.php on line 39

Co? nie dzia?a.

Insane, na kt?rym zrobi?e? tego Demon Oak'a, da si? tam wej?? kilka razy? Dostaje si? expa za Demon Oak'a?

Nie d?ugo dam screena z 100 LeveLem ^^^^ no i mo?e z 100 Distance Fighting jak b?dzie mi si? chcia?o tyle wbija? skille :curse:

Insane, na kt?rym zrobi?e? tego Demon Oak'a, da si? tam wej?? kilka razy? Dostaje si? expa za Demon Oak'a?
Zrobi?em na 120. Czy da si? wej?? kilka razy to nie wiem, nie sprawdza?em. Z tego co pami?tam to si? chyba dostawa?o;p

16:33 Our page will back today
Musisz poczeka? ;)

Czemu Accmaker Nie dziala ?
Warning: parse_ini_file(C:/xampp/htdocs/config.lua) [function.parse-ini-file]: failed to open stream: No such file or directory in /home/keval/htdocs/config-and-functions.php on line 13

Warning: include(pot/OTS.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/keval/htdocs/config-and-functions.php on line 37

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'pot/OTS.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /home/keval/htdocs/config-and-functions.php on line 37

Fatal error: Class 'POT' not found in /home/keval/htdocs/config-and-functions.php on line 39

Stronka si? popsu?a, lecz wszyscy z Kelvania Team staraj? si? j? naprawi?. Prawdopodobnie strona b?dzie gotowa jutro lecz tego nie przysi?gam. Prosz? o cierpliwo?? i wyrozumia?o??. Dzi?kuj? za uwag?.

Jako, ?e serwer jest wy??czony. postanowi?em wrzuci? screeny zrobione dwa dni temu jak i domek (stan z dnia wczorajszego ;p).

100 sword
100sword.png

130 poziom
130.png

Pierwszy boss na inq... blokowa?em go bodaj?e na 122. Obesz?o si? bez wi?kszych problem?w. Co prawda by? to jedyny boss, kt?rego nasza 5 (w tym 3 knight?w -.-) osoba ekipa zabi?a. Wchodz?c do portalu dosta?em combo za prawie 2k co sko?czy?o si? darmowym teleportem do ?wi?tyni. (loot: demon shield, zawsze jaka? rekomensata za stracony czas)
inq1.png

No i wko?cu przyszed? czas na m?j domek... Mam sentyment do mapy Varatha i tego budynku =D
dom.png

A dzi? mia?o by? poi... : /

?adnie, ?adnie oby tak dalej z tymi skillami ! A i gratuluje bossa na inq :)

Serwer prawie ca?y czas jest offline, nie da rady wej??, jak co?, m?j nick to Amentharoth, ip to kelvania.servergame.com?

Gratuluj? ?adnego domku! :)

Status
Zamknięty.
Do góry