Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Our partners and their custom servers:
Z czego si? uczy?am??wietne,zajebiste !1 Cudo !!!
Mo?esz mi powiedzie? z czego si? uczy?a? ?:]
BO SUPER MEGA PRACE !!!!!!!!!!!!!!!
OCENA 100/10
GZZZZZ
Za wszystkie s?owa pochwa?y dzi?kuj? ^^Zajeb*** prace ! Masz dziewczyno talent ! Czekam na kolejne Napewno skomentuje !
Ju? oceni?am, wybacz, ?e tak surowoKorzystaj?c z okazji, zareklamuje m?j temacik, mam nadziej?, ?e si? nie obrazisz, a mo?e nawet skomentujesz :
|
\/\/
Zapraszam do komentowania ! Bardzo mi zale?y ! Prosz? o szczere oceny !
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć link. Zaloguj or Rejestracja
O ile dobrze pami?tam, rysuj? gdzie? oko?o 8-9 lat. W dzieci?stwie ju? mnie to wci?gn??o i ?ciga?am si? z przyjaci??k?, kt?ra z nas b?dzie lepsza. Do dzisiaj ona wyprzeda mnie i to sporo. Rysuje 2x ?adniej ode mnie, a? mam kompleksy, jak patrz? na jej prace. Jest mistrzyni? p?dzla i o??wka. No i mam motywacj?, ?eby ?wiczy? i stara? si? j? dogoni?Cudowne prace! Ile bym da?, ?eby miec taki talent!
Bardzo podoba mi si? konik, oraz ten smok na g?rze/skarpie.
Og?lna ocena 11/10. Powiedz.. D?ugo ju? rysujesz?
Powiem ci tak - z mojego (nienormalnegoWow Kate, ?adnie rysujesz.
Wida? ?e masz talent do rysowania, w przeciwie?stwie do mnie ;--)
Jak b?d? mia? co? do narysowania, to ci powiem ;-)
A co masz konkretnie na my?li? Bo wiesz, mog?abym zacz?? rysowa?, ale nie za bardzo lubi?, kiedy praca ma mie? okre?lone wymiary, bo to denerwuje rysownika, gdy? ogranicza jego wolno?? tw?rcz? do tych pewnych wymiar?w. Dlatego z rysunkiem na SOTW zg?osi?am si? tylko raz (3 miejsce, pora?ka...). Wszyscy m?wili, ?e jest nie na temat a pisa?o, ?e technika dowolna TT^TTwidac,?e masz talent najbardziej podoba mi si? praca nr 1 i 13
wymiataj? szkoda,?e nie robisz takich na sygnatury ja bym chetnie sie skusi? ;P
Podkusi?e? mnie, ?ebym zacz??a zbiera? zam?wienia ;] Ty i kilka os?bUnnamed napisał:wymiataj? szkoda,?e nie robisz takich na sygnatury ja bym chetnie sie skusi? ;P
Nie, nie przerysowuj? tego... Poza tym z czego mia?abym to przerysowywa?? Spytaj roulette, na jej oczach tworzy?am niekt?re rysunki, wi?c nie przerysowuj?! =3= i dzi?ki xdTylko mam nadzieje ?e nie przerysowujesz tego ze zdj?c itp. bo to najgorsze co mo?e by? ale og??em wida? ?e masz talent... Nie zmarnuj tego :|