• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Katastrofa samolotu - Lech Kaczy?ski nie ?yje!

Status
Zamknięty.
Odp: Katastrofa samolotu - Lech Kaczy?ski nie ?yje!

Nie ma co gdyba? na temat tego filmiku, nasze s?u?by ju? wzi??y si? do roboty. Zostanie on poddany szczeg??owej analizie, badaniom.

@up
Jakbyscie si? przys?uchali, to w 54 sec us?yszycie ciche "?yje" a zaraz po tym strza?y. Troch? dziwne...
Nic nie s?ysze. To nie strza?y, to szum gdy kole? ucieka... A filmik, c??, mo?e to nawet polscy dziennikarze byli tam? Ja zbytnio z tego video nic nie s?ysze, wi?c...

@ap
Nie prawda, prokurator ju? bada nagranie z amatorskiego filmu nakr?conego komurk?..
Na kt?rym bynajmniej ja s?ysza?em 2 strza?y..

No pewnie Vrael, sam Stalin zasadzi? to drzewo, aby polski prezydent si? rozpierdoli? w samolocie - zemsta za wyplenienie komunizmu, ju? wtedy wiedzia?, ?e wszystko pieprznie. xd

Uwa?am, ?e wsz?dzie doszukujecie si? spisk?w, a czasami zawodz? maszyny b?d? ludzie, kt?rzy je obs?uguj?.

Dalej w filmiku s?yszycie jakie? strza?y?
Gdyby? ogl?da? wiadomo?ci , panoram? , fakty itpe i tesre to by? wiedzia? , ze to by?y wybuchy pocisk?w z pistolet?w ochroniarzy kt?rzy byli na pok?adzie .

No to tak to jest troche dziwne ale pokaze wam cos :)
Czy?by odg?osy strza??w na miejscu katastrowy samolotu prezydenckiego to odg?osy dobijania polskich w?adz?

Ten materia? mo?e pokaza? nowe oblicze ku prawdzie. Amatorski film nakr?cony jeszcze zanim przybieg?o wojsko i stra?e po?arne. Na ko?cu filmu s?ycha? wyra?nie strza?y, jakby kogo? dobijali by nie by?o ?wiadk?w. Opr?cz tego filmu aresztowano tak?e pierwszych b?d?cych na miejscu kamerzyst?w pochodzenia Rosyjskiego i konfiskowano nagrane materia?y.

Czy kto? rusza patykiem wo?aj?c o pomoc? Na filmie wida? ewidentnie ruchy owego patyka.

powi?ksz film i patrz uwa?nie!

wrak1.bmp

Statystyki filmu:

Wida? jak ludzie wychodz? z wraku, a chwile po tym s?ycha? strza?y. Troszk? dziwne jest i? mog?a eksplodowa? amunicji funkcjonariuszy BOR-u. Ale warto si? skupi? na komendach rosyjskich i zrozumie? jakie polecenia by?y wydawane dla pozosta?ych ?o?nierzy.

(od 1:12 do 1:14) - komenda jakby po polsku. (Zmiana plan?w kurwa...)
syreny wyj? od 0:34 sekundy, a ?o?nierze pojawiaj? si? w 0:45 sekundzie. Jak wiemy lotnisko wojskowe jest kawa?ek od miejsca katastrofy to jakim cudem byli na miejscu tak szybko?
Zdaniem kolesia co nagrywa? filmik w jednym miejscu wida? na niebie czerwony laser, ale tego niestety nie wida?.
Komentujcie to :)
Nie wiem jak wy ale ja w to wieze w polowe :P
Zrodlo: fakta

Nie chce mi si? czyta? ca?ego w?tku, wi?c nie b?d? komentowa? tych filmik?w i wynik?ych z nich przypuszcze?. Powiem tak: Nie znam si? na polityce, politykach i wszystkim co si? z tym wi??e, nie b?d? m?wi? czy dobrze, ?e zgin??, czy te? przeciwnie. Nie poczu?em ?adnej straty, nie pojecha?bym te? pod pa?ac prezydencki, lecz na symboliczn? ?wieczk? mnie sta?. [*]

Kolejna bzdura, akurat Rosjanie krzyczeliby komendy po polsku. A dziwnym przypadkiem w czasie, kiedy kto? niby rusza? tym patykiem na miejscu znalaz? si? kamerzysta - amator. Dlaczego w takim razie sam nie podbieg? i nie pom?g?? Doszukujecie si? czego?, czego nie ma. Jak cz?owiek co? sobie wkr?ci do ?ba, to wsz?dzie zobaczy oznaki rzekomego spisku.

Kod:
Sprawa dotyczy sensacyjnego filmu nagranego zaraz po katastrofie. Dyskusja dotyczy rzekomych os?b/fakt?w kt?re niekt?rzy widz?. Ja jednak bardziej skierowa? zainteresowanie na g?osy w tle. Oto sporz?dzone trzy stenogramy sporz?dzone przez internaut?w (zamieszczone w artykule i postach pod nim na niezale?na.pl):

1.

00:43 (do kolegi) Кругом давай, кругом! Он уходит! - Okr??aj go, okr??aj! On ucieka!

00:48-00:49 (do kogo?) Давай сюда, паскуда! - Chod? tu, kanalio! 
(dos?ownie: "dawaj tu, paskudo!" U?yte w tonie rozkazuj?cym)

00:50 - Убегай сюда! - Tu uciekaj (inny g?os, tak jak by krzycza? do uciekaj?cego kumpla [tu nie jestem pewien, du?e prawdopodobie?stwo, ?e przez syren? nie us?ysza?em wyra?nie, ale co? jakby])

00:54 (do kogo?) Стоять!!! - Sta?!!!

00:57 [s?ycha? pierwszy strza?]

1:00-1:02 (filmuj?cy do siebie) Нихуя себе?! - O k..., ja pier...!

1:06 [s?ycha? drugi strza?]

1:12-1:13 (do gapi?w) Все назад, быстро! - Wszyscy do ty?u, natychmiast!

1:13 [s?ycha? trzeci strza?]

1:15 [s?ycha? czwarty strza?]

1:18-1:21 (do dziadka) Отец уходи, всё, уходим. - Ojciec, odejd?. Ju?, id?cie.
(S?owo "ojciec" w tym kontek?cie jest zwrotem grzeczno?ciowym do starszego cz?owieka, kt?ry jest w wieku zbli?onym do wieku ojca osoby pos?uguj?cej si? tym terminem. Rosjanie u?ywaj? bardzo cz?sto takich zwrot?w, zw?aszcza do starszych os?b)

1:21 (filmuj?cy do siebie) Нихуя себе?! - O k..., ja pier...!

2.

00:12 s?ychac po polsku stanowczym tonem"uspok?j sie" ; 0:16 "patrz mu w oczy" ;0:21 jeden jeszcze raz tym razem bardzie proszacym 

tonem "uspok?j sie" 00:23 pusty trzask jakby uderzenie i potem chyba "a?a";00:29 po polsku"idziesz(to znak by sygna? puscili)00:22 

cos niwyraznie po rosyjsku "zjob"00:47 po rosyjsku "dawaj tuda paskuda" ; 00:50 "ubijaj tuda" 00:53 streljaj" ;00:55 prze?adowanie 

broni s?ychac; 00:57 strza? ; 01:00 autor filmu "ni chuja sybir" 01:06 strza? ;01:07 smiechy; 01:13 "gdie! na zad! ; 01:22 strza? 

01:23 dziadek "a gdie wchodisz tu... kola" 01:23" ni huja siebie"

3.

00:12s USPOK?J SI?
00:16s PATRZ MU W OCZY
00:21s USPOK?J SI?
00:23 O BO?E 
00: 28s TA PANI TU ?YJE ( w oddali )
00:28s WIELKI JEZU - westchni?cie
00:30s UBIJA CIEBIE – UBIJA CIEPIER
00:31s UWIJAJCIE SI?
00:43s do 44s NIKAGDA UCHODA 
00:47s UCHADZI TUDA
00:50s UBIJAJ TUDA
00:51s BO?E M?J BO?E – zawo?anie 
00:53s STRELAJ
00: 54s CO JEST? – g?os starszego m??czyzny
00:55s s?ycha? prze?adowanie broni
00:57s strza?
01:00s NI CHUJA SIBIR – kamerzysta
01:07s strza? – s?ycha? ?miechy
01: 10s CHOD?CIE NA….. – zawo?anie z oddali nie mog? odczyta?.
01:12s-13s NIE MA ?ALU P??? LECHA
01:14 s strza?
01:16s strza?
01:19s do 21s A GDZIE UCHADZISZ…KOLA
01:21s do 22s NIE CHUJA SIEBIE- kamerzysta

Oglondnijcie to :)
Film jest badany przez komisje wojskowa jutro beda wyniki co z tego bedzie ;]
Prosze wszystko obejrzec!!
Regards,
Shadok

Ogl?da?em to ju? nie raz, lepiej sp?jrzcie tu.

Odp: Lech Kaczy?ski nie ?yje!

Odp: Lech Kaczy?ski nie ?yje!

No co Ty ?,,,,
Jak dla mnie to fajnie (znaczy nigdy nie chcia?em tego, nie ?yczy?em mu tego), znaczy fajnie, bo nie jest ju? prezydentem,,,
Wystartowa? w wyborach tylko dla kasy.
Mi to nie przeszkadza, mo?e teraz b?dzie jaki? lepszy prezydent...~~
Pozdrawiam.
Chamstwo, matka cie nie nauczyla ze o zmarlych ?le sie nie mowi?? ogarnij to byl patriota kto walczyl o katyn?? wa??sa?? moze kwasnieski jaruzelski ile ty dziecko masz lat
to jest po nizej najnizszego poziomu inteligencji

wrak1.bmp

Przyjrzyjcie si? na filmiku momentowi, w kt?rym to zza drzewa "wychodzi cz?owiek". To z?udzenie optyczne. W czasie kiedy cz?owiek wychodzi zza pnia, kamerzysta rusza telefonem, co sprawia, ?e znajduj?ca si? obok ga??zka wchodzi w kadr sprawiaj?c, ?e jeste?my ?wi?cie przekonani o obecno?ci cz?owieka w tamtym miejscu. T? kwestie wi?c uwa?amy za rozwi?zan?, a ja apeluje o uszanowanie trwaj?cej jeszcze ?a?oby narodowej, i odsuni?cie wszystkich teorii spiskowych na bok. Wypadek przeanalizuj? ludzie starsi i m?drzejsi od nas.

Pos?uchajcie, dzisiaj ogl?da?am film pt. "Katy?". W ko?cowej fazie filmu by? moment, w kt?rym filmowy Andrzej pisa? pami?tnik, poda? dat?: 10 kwietnia 1940 oraz godzin? 8:30. Katastrofa w Smole?sku zdarzy?a si? 10 kwietnia 2010 oraz godzina, oko?o 8:30. W filmie zgin??a ca?a inteligencja polska, ca?y kwiat narodu polskiego, a w Smole?sku zgin??y najwa?niejsze osoby w polskim pa?stwie. Niesamowity zbieg okoliczno?ci ?:confused:

Pos?uchajcie, dzisiaj ogl?da?am film pt. "Katy?". W ko?cowej fazie filmu by? moment, w kt?rym filmowy Andrzej pisa? pami?tnik, poda? dat?: 10 kwietnia 1940 oraz godzin? 8:30. Katastrofa w Smole?sku zdarzy?a si? 10 kwietnia 2010 oraz godzina, oko?o 8:30. W filmie zgin??a ca?a inteligencja polska, ca?y kwiat narodu polskiego, a w Smole?sku zgin??y najwa?niejsze osoby w polskim pa?stwie. Niesamowity zbieg okoliczno?ci ?:confused:
Nie prawda, bo za oficjaln? godzin? katastrofy podaje si? 8:54. O tej godzinie wczoraj zabrzmia?y syreny w ca?ym Wroc?awiu. A zreszt? pami?taj, ?e Twoje godziny si? nie zgadzaj?. Na ?wiecie obowi?zuje podzia? czasowy.

No co tu powiedzie?.. tragedia niespotykana :(
Naczyta?em si? troche post?w.. nas?ucha?em sie w radiu/TV..
To by? prawdziwy prezydent! I jestem dumny z tego, ?e na niego g?osowa?em.

Jak si? czyta posty typu PiS jest z?y, prezydent blee, itp. A tym bardziej jak rozmawia si? z ludzimi i s?yszy si? takie teksty, to wida? jak plan propagandowy PO i media zlasowa?y tym ludziom m?zgi, a przy tym chce si? ?ygn??. Do tego dochodzi o. Rydzyk i ca?y zast?p mocher?w. Media wykreowa?y w naszym kraju pogl?d, ?e mo?na by? za PO albo za nikim. I przy tym nikt nie ma swojego zdania.. i tak pior? m?zgi Polakom. A w?a?nie Prezydent Kaczy?ski postawi? si? mediom i nie da? si? ze?wirowa?. Media ca?y czas kreowa?y Kaczy?skiego jako z?ego prezydenta. Ukrywaj?c ca?? reszte.
I co teraz? No teraz to sie dopiero porobi.. Donek nie ma aktualnie ?adnej opozycji. Rozkradnie Polske do ko?ca. Tym bardziej, ?e g?ow? pa?stwa jest teraz jego cz?owiek.

A co do teorii spiskowych to by?bym ostro?ny..
Je?li to faktycznie jest prawada, ?e Ruski pomogli mu spa??, to wszystko b?dzie tak zrobione, ?e nikt si? o tym nie dowie. Bo nikt nie bedzie na tyle psychopat?, ?eby wywo?a? III wojne ?wiatow?.

Status
Zamknięty.
Do góry