• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Katastrofa samolotu - Lech Kaczy?ski nie ?yje!

Status
Zamknięty.
Odp: Lech Kaczy?ski nie ?yje!

[*] Szkoda mi go nic wiecej :(
A zobaczcie na to:

Zobaczcie na date!!!!
Ciekawe... :) zobaczcie na linka!!

Jak mo?ecie m?wi?, ?e go lubili?cie, czy te? nie? Nikt z Was nie zna? go osobi?cie, a wi?kszo?? to dzieci, kt?re na polityce r?wnie? si? nie znaj?, wi?c mowa o dobrym lub z?ym rz?dzeniem pa?stwem te? nie powinna mie? tu miejsca.

Umar? i ju? nie wr?ci na ch@@ dajecie jakie? g?upie gwiazdki [*] nie pomo?e mu, dlaczego temat nazywa si? Lech Kaczy?ski nie ?yje a nie o tym wypadku? Wiele ludzi tam zgine?o a wy tylko o Lechu a jak by? prezydentem to go od kurw wyzywali?cie. I jak mo?e wam go brakowa? jak go nawet pewnie na oczy nie widzieli??ie ogarnijcie sie.......

Z jednej strony to jest strata, ale ?a?oba na 7 dni!? czy jak kto? z nas umrze to te? b?dzie ?a?oba na ca?y kraj!? Nie ..

@top
Pilot zawini?, mia? 2 mo?liwo?ci l?dowania : Moskwa, Mi?sk ale zaprzeczyli, powiedzieli ?e wyl?duj?.
Wida? jak wyl?dowali..

[*] Spoczywajcie w pokoju.

Obecnie wiadomo, ?e 89 os?b zgin??o. ?a?oba 7-dniowa nie tylko za Lecha, ale za wszystkich pasa?er?w. Racja mogli zawr?ci?, ale chcieli odda? ho?d zmar?ym w Katyniu.
Jestem neutralny co do Kaczy?skich, ale tragedia mnie ruszy?a.

Echh... Powiem tyle... Nie rozumiem dlaczego tak wszyscy j?czycie z powodu Jego ?mierci (Lecha Kaczy?skiego)? Czy jeden cz?owiek jest wa?niejszy ni? 89 os?b (tak jak kolega 2UP napisa?)? Codziennie kto? umiera... A czy g?owa pa?stwa czy nie - to jakie to ma znaczenie? Ja jestem bardziej poruszony tymi 89 osobami ni? Lechem Kaczy?skim...

Ostatnia edycja:

A wi?c wiemy, ?e by? to bardzo do?wiadczony pilot. Po kiego chuja dodawa?by gazu na ko?cu pasu i ci?gn?? dr??ek do siebie? Przecie? szansa na sukces by?aby bardzo niewielka...
Z tego co s?ysza?em, wykonywali manewr Go around (czy jako? tak), nie trafili w pas, dlatego doda? gazu i ci?gn?? dr??ek do siebie, ?eby Go podnie?? i zahaczyli w drzewo.
@ Topic
Wielka szkoda, pozostaj? nam si? tylko modli?. Du?o wa?nych ludzi zgin??o, ciekawe, co teraz b?dzie.

Proponuj? zako?czy? dyskusj? nawi?zuj?c? do lotnictwa, bo jak na razie to wiem z tego tyle, ?e tatu? tego GregoRexa skr?ca samoloty, znaczy to r?wnie?, ?e jest pilotem rakiety orbitalnej, testerem odrzutowc?w typu F Martina oraz niez?y z niego kaskader, a sam GregoRex lata 12 godzin dziennie (na symulatorze lot?w oczywi?cie) i r?wnie? jest wielkim pilotem, nie wiedz?c gdzie jest wariograf i jak si? uruchamia samolot. A co z komendami pilot - wie?a?. Mhmmmmmm.

Codziennie gin?? ludzie w afryce, racja. Jednak ludzie s? egoistami. Czy my?licie, ?e na ?wiecie ka?dy jest r?wny?

?miesz? mnie komentarze os?b typu "czego p?aczecie po jednym cz?owieku", s? sfrustrowani, ?e ich ?ycie uk?ada si? w taki spos?b, ?e by? mo?e nikt nie b?dzie po nich p?aka? troch? smutne. To jest ?ycie mog? m?wi?, ?e ka?dy cz?owiek jest dla mnie r?wny, ale gdybym mia? do wyboru i?? na pogrzeb Jana Paw?a II albo nieznanego mi alkoholika to bez wahania wybra?bym Jana Paw?a. A wy?

Wielka tragedia, oczywi?cie ?mier? ludzi to jedno a drugie destabilizacja systemu politycznego. Podobnie by?o gdy rozbi?a si? Casa z tym wyj?tkiem, ?e aby "wyprodukowa?" oficer?w lotnictwa potrzeba du?o wi?cej czasu i pieni?dzy.

Tak jak napisa? kolega z g?ry, pom?dlcie si? za nich. Je?eli nie chcecie za nich pom?dlcie si? og??em za wszystkich zmar?ych. Zr?b jak uwa?asz i zanim napiszesz kolejne zapytanie "po co?" zastan?w si? ile Ty zrobi?e? dla naszego kraju. Pozdrawiam!

Dobra, ludzie - koniec tych mylnych informacji, kt?re cz??? z was podaje.

Pos?uchajcie mnie teraz uwa?nie, bo to ja obserwuj? od godziny 9 przez ca?y czas (nawet teraz) te sytuacje i wszystko na ten temat si? dowiedzia?em

No wi?c tak:
1. Nie pierdoli?, ?e Komorowski nie ?yje, bo on nawet nie by? w tym samolocie. Niedawno og?osi? ?a?ob? (?yje i b?dzie wype?nia? obowi?zki prezydenta dop?ki nie zostanie wybrany nowy).

2. Zmar?o 88 os?b + 8 z za?ogi = 96 i to jest jedyna prawdziwa informacja.

3. Znaleziono ju? cia?o pana prezydenta.

4. Nie, to nie sprawka 'Katy? - kl?twa'

5. Dok?adna data ?mierci 10.04.2010, 8:56.

6. Kto? stworzy? ten temat, poniewa? zmar? prezydent, a nie jaki? Jan Kowalski.

7. Za dwa tygodnie zostan? ujawnione dok?adne informacje, co do wybor?w prezydenckich.

Zobacz? jakie? zaprzeczanie tym sprawdzonym faktom, to raportuje za wprowadzanie w b??d.

`Ravegon.

Ostatnia edycja:

dla mnie szukanie kto winny, kto kaza? l?dowa?, kto nie kaza?, czy to zamach [lawl] czy to pogoda, czy to silnik czy to skrzyd?o jest dla mnie bez sensu. s? od tego ludzie, kt?rzy znajd? winnych. a teraz szukanie konspiracji i czy znajd? winnych i czy na pewno powiedz? prawd?... no b?agam, po co. dlaczego ludzie lubi? komplikowa? wszystko? i zawsze szukaj? jaki? konspiracji, czarnej magii i nie wiadomo co jeszcze.

Gdyby wierzy? w teorie spiskowe no to patrzcie jak ?atwo u?mierci? ca?? polsk? polityczn? elit?.

#Up
I kto tego nie wie?

#up
Niekt?rzy pisz? mi takie g?upoty, ?e u?wiadamiam im jak naprawd? jest. Kto? napisa?, ?e Komorowski umar?, to si? wnerwi?em, bo k?ama?.

#top
Jaros?aw Kaczy?ski wyrusza do Smole?ska. Na pocz?tku my?la?em, ?e nic o nim nie powiedz?, bo siedzia? ca?y dzie? cicho (zaszokowany) i nawet nie wypowiedzia? si? publicznie, na temat tej katastrofy.

#edit
Donald Tusk r?wnie? wyrusza do Smole?ska.

`Ravegon.

Ostatnia edycja:

@Up W pewnym sensie masz racje, ale nawet jak znajd? winnego to co z tego skoro on i pasa?erowie ju? nie ?yj? i w niczym to im nie pomo?e. Pom?c to im mo?e teraz jedynie modlitwa.

Dobra, ludzie - koniec tych mylnych informacji, kt?re cz??? z was podaje.
Pos?uchajcie mnie teraz uwa?nie, bo to ja obserwuj? od godziny 9 przez ca?y czas (nawet teraz) te sytuacje i wszystko na ten temat si? dowiedzia?em
No wi?c tak:
1. Nie pierdoli?, ?e Komorowski nie ?yje, bo on nawet nie by? w tym samolocie. Niedawno og?osi? ?a?ob? (?yje i b?dzie wype?nia? obowi?zki prezydenta dop?ki nie zostanie wybrany nowy).
2. Zmar?o 88 os?b + 8 z za?ogi = 96 i to jest jedyna prawdziwa informacja.
3. Znaleziono ju? cia?o pana prezydenta.
4. Nie, to nie sprawka 'Katy? - kl?twa'
5. Dok?adna data ?mierci 10.04.2010, 8:56.
6. Kto? stworzy? ten temat, poniewa? zmar? prezydent, a nie jaki? Jan Kowalski.
7. Za dwa tygodnie zostan? ujawnione dok?adne informacje, co do wybor?w prezydenckich.
Zobacz? jakie? zaprzeczanie tym sprawdzonym faktom, to raportuje za wprowadzanie w b??d.
`Ravegon.

Poda?e? suche fakty, o kt?rych wiedz? wszyscy.

@Topic
Pilot pope?ni? jeden b??d - jednocze?nie pr?bowa? przyspieszy? maszyn? i unie?? j?, w efekcie czego samolot zamiast od razu wzbi? si? wy?ej, opad? troch? i prawdopodobnie w tym momencie dosz?o do katastrofy.

Sk?d wiesz, ?e nie jest pilotem? Znasz go? Haha, fail.

Bo zwykle je?li kto? sk?ada samoloty, to lata? umie najwy?ej w GTA, albo FlightGear. Zreszt? okej, pilotowa? kiedy? tak pot??ny samolot? Wiesz jaki to stres? Wiesz jak ci??ko jest nim wyl?dowa?? Zapewne nie.

Poza tym mo?emy snu? milion teorii na temat tej katastrofy, a i tak dowiemy si? prawdy tylko wtedy, kiedy zostanie ona publicznie wyg?oszona. A jest taka mo?liwo??, ?e to nigdy nie nast?pi.

@2up
Z tego co wiem ten temat nie s?u?y do rozmowy mi?dzy u?ytkownikami tylko do wypowiedzenia si? na temat tej tragedii... Jak chcecie sobie porozmawia? to zapraszam PW albo notki.

Co do samej tragedii to napewno wstrz?sn??a ona ka?dego, w mniejszym lub wi?kszym stopniu. Ka?dy prze?ywa to inaczej - jedni siedz? przed TV czekaj?c na nowe wiadomo?ci przyp?ywaj?ce ze Smole?ska za? inni m?wi? " No c??... sta?o si? i ?aden z nas nie jest w stanie nic zrobi?" My?l? ?e jest to osobista sprawa ka?dego. Oby wszystko w sejmie przesz?o sprawnie, wiadomo - wybory, szybka kampania wyborcza, PIS i SLD straci?y swoich kandydat?w na Prezydenta - zobaczymy co z tym b?dzie. Prosz? jednak aby u?ytkownicy forum powstrzymali si? od zb?dnych komentarzy kt?re nie b?d? wnosi?y nic sensownego do tematu.

Pozdrawiam,
Mikepall.

Katastrofa...
Gdy us?ysza?em to w radiu a? mi si? zacz??a ?ezka w oku kr?cic.
Je?li chodzi o liczb? os?b to nie wiadomo dok?adnie, z samego rana m?wili 130 - ale to by?a informacja z innego kraju.
P??niej, ?e 90~ a teraz 88.
Lecz jakie? 15 minut temu s?ysza?em w tv, ?e wiele os?b lecia?o w tym samolocie bez zapisania si? na list?, czyje? rodziny czy co?, nie pami?tam dok?adnie, wi?c liczba ofiar mo?e byc o wiele wi?ksza.

No c?? napewno odwo?aj? wiele imprez z podowu ?a?oby, szkoda mia?em jutro jechac na palenie gum...Ale jak ?a?oba to ?a?oba.
Mo?e ta katastrofa co? zmieni i w ko?cu wymieni? te stare z?omy na lepsze, z tego co wiem nowe samoloty mieli kupic ju? w 2008 roku...

Wywiesi?em ju? flag? u siebie na balkonie, bia?o - czerwon? z czarn? wst??eczk?, a wy?

Wywiesi?em ju? flag? u siebie na balkonie, bia?o - czerwon? z czarn? wst??eczk?, a wy?

Ja nie mam flagi ale jakbym mia? to na pewno bym wywiesi?. Nie wyobra?am sobie co b?d? musia?y czu? rodziny przy identyfikacji.

Odp: Katastrofa samolotu - Lech Kaczy?ski nie ?yje!

Ja podejrzewam, ?e to nie ma nic wsp?lnego z problemami z samolotem. Jest on przygotowany do l?dowania w takich warunkach. W telewizji m?wili, ?e by?a ma?a widoczno??, a jeden z reporter?w by? tam 10min po katastrofie i nakr?ci? moment, w kt?rym by?a widoczno?? przynajmniej na kilometr, ale zabrali mu kamer?.

Moim zdaniem m?g? by? to jaki? zamach gdy? tyle wa?nych Polskich osobisto?ci lecia?o jednym samolotem. Na przysz?o?? powinni lata? osobnymi samolotami po kilka os?b lub samochodami jecha? po par? os?b, a nie wszyscy naraz.

Po prostu debilizm Polak?w doprowadzi? do takiej katastrofy. Jak mo?na wszystkich wsadzi? w jeden samolot?

Teraz nic tylko czeka? a? nas rozwali kt?ry? kraj bo nie mamy nic. Wszyscy genera?owie wszystkich armii przeszli na drugi ?wiat.

@Down Jakby? dobrze s?ucha? wiadomo?ci to by? s?ysza? co m?wili -.- I nie u?ywam wikipedii. Ogl?dam telewizje i wiem co si? dzieje. Puszczali ten materia? tylko raz trzeba by?o ogl?da?. Nie m?wi? o Rosji, ale ja mam takie zdanie, a tobie jak co? si? nie podoba jakie jest moje zdanie to si? nie udzielaj. Ja mam to w dupie co ty sobie o mnie my?lisz, ka?dy ma swoje zdanie.

Ostatnia edycja:

Ja podejrzewam, ?e to nie ma nic wsp?lnego z problemami z samolotem. Jest on przygotowany do l?dowania w takich warunkach. W telewizji m?wili, ?e by?a ma?a widoczno??, a jeden z reporter?w by? tam 10min po katastrofie i nakr?ci? moment, w kt?rym by?a widoczno?? przynajmniej na kilometr, ale zabrali mu kamer?.
Moim zdaniem m?g? by? to jaki? zamach gdy? tyle wa?nych Polskich osobisto?ci lecia?o jednym samolotem. Na przysz?o?? powinni lata? osobnymi samolotami po kilka os?b lub samochodami jecha? po par? os?b, a nie wszyscy naraz.
Po prostu debilizm Polak?w doprowadzi? do takiej katastrofy. Jak mo?na wszystkich wsadzi? w jeden samolot?
Teraz nic tylko czeka? a? nas rozwali kt?ry? kraj bo nie mamy nic.
Drogi kolego,
na wst?pie chcia?bym oznajmi?, i? gadanie farmazon?w, w dodatku niesprawdzonych jest idiotyzmem. Napisa?e?, ?e samolot ten jest "przygotowany" do l?dowania w takich warunkach. Mniemam, ?e zgadujesz, bo my?lisz, ?e samolot potrafi odby? lot na Marsa, w dodatku wszelakie informacje jakie posiadasz o Tupolewie, zw?aszcza o Tu-154 s? z Wikipedii.
Widoczno?? by?a do dupy i tak stwierdzi? r?wnie? kontroler lot?w, a reporter mo?e stwierdzi? czy jest ?adna pogoda, czy te? brzydka. Zabrali mu kamer?? Ciekawe... Masz mo?e jakie? ?r?d?o?
Zamach? Tylko dlatego, ?e by?y to wa?ne osoby?
Osobnymi samolotami? Powiem Ci, ?e jeste? strasznym b?aznem. Naprawd?. Trzeba mie? nie po kolei w g?owie aby my?le?, ?e Rosja przeprowadzi?a zamach na Polsk?. R?wnie dobrze mog?a to uczyni? przedwczoraj czy pojutrze. Tylko zastanawia mnie jeden fakt. Po co Rosji potrzebne jest terytorium polskie hmm. Mo?e Ty mi powiesz?
Debilizm Polak?w? Kt?rych Polak?w? M?wisz o mnie, o kim? z forum? Debilem okaza?e? si? Ty, wymy?laj?c lub snuj?c teorie z kosmosu. Jak mo?na wszystkich wsadzi? w jeden samolot? Normalnie. Tak robi? linie lotnicze od ponad 30. lat.
Masz racj?. Czekajmy a? nas kto? zaatakuje, albo inaczej. Czekajmy na kolejn? twoj? teori?. Nie mamy nic? Ja np. mam pieni?dze w portfelu, no ma?o, ale mam, a w kieszeni trzymam nieca?? paczk? Pall malli. Nar?d si? nie zmieni?. Komorowski obj?? w?adz?, wszystko jest pod kontrol?.

Ko?cz?c m?j post dedykowany dla Ciebie, radz? Ci ograniczy? telewizj? i komputer. Jednak nie wolno si? za?amywa?. Ka?dy przechodzi do gimnazjum, przejdziesz i Ty. A w gimnazjum to ju? cz?owiek z wiekiem m?drzeje. Przynajmniej tak powinno by?.
?ycz? Ci, aby Tw?j rozum z Tob? nie obcowa?.

//Napster

Sam pas startowy ma kilometr, wiec kilometr widoczno?ci chuja da.

Status
Zamknięty.
Do góry