• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Kasa na Rookgaardzie (problem z wyniesieniem)

Status
Zamknięty.

matik999

New User
Liczba reakcji
0
Witam mam taki roblem a mianowicie mam na roku 154k i niewiem jak to wyniesc.
Niewiem moze jakos sie da transfer na maina zrobic prosil bym o pomoc albo linka to jakiegosc forum na ten temat albo posta thx...

Coz jezeli wyniesc niemoge to moze znacie jakis ludzi lub specjalne fora czy stronki w ktorych mozna zrobic transfer z roka na main z gostkami?

Ostatnia edycja:
Odp: Kasa na Rookgaardzie (problem z wyniesieniem)

Z tego co pami?tam nic nie mo?esz zrobi?. :( Jak b?dziesz chcia? wyp?yn?? to NPC si? Ciebie co? zapyta i niestety nie wyp?yniesz.:(

M@rtin napisa? tak:
1k w plecaku i 1k w banku. Gdy b?dziesz mia? wi?cej, to po prostu NPC Ci? nie pu?ci. Zapyta Ci? czy nie zechcia? by? odda? mu troch? pieni?dzy (tak by zosta?o Ci tylko 2k) na napraw? ?odzi.
Pozdrawiam
~~ DDR ~~

Proponuj? zrobi? du?o har?w i na bocie wbic 8 i potem da? im 2k lub kumpli te? poprsi?.

Proponuj? zrobi? du?o har?w i na bocie wbic 8 i potem da? im 2k lub kumpli te? poprsi?.
;o nie wiem z k?d koles najbierales tyle kasy na roku ;p Ale odnoscie do problemu to pomys? ns1 jest najlepszy. Pozdro.

znalaz?em w google ?e mo?na tak zrobi?
- Hi
- Transfer
- X (ile chcemy wys?a? graczowi pieni?dzy, nie mo?e przekracza? stanu konta)
- Y (Nazwa Gracza)
- Yes

PS: prze?lij najpierw np 10 gp i zobacz czy to dzia?a ?eby nieby?o ?e stracisz kas? ^^

Ostatnio edytowane przez moderatora:

niestety ten myk z transferem niewypala ;/

Niestety nie da si? tranferowa? kasy z rooka na maina i na odwr?t. Spos?b z noobcharami jest najlepszy.

[GRACZ]Masz po prostu pecha kup za to poty a reszte daj ludziom mozesz mi sry za ort szybko staram sie pisac xD[/GRACZ]

Spr?buj z kim? wymieni?.
Pomys? nS1 jest nie za bardzo ciekawy. Trzeba by by?o zrobi? 77 char?w a potem wbi? nimi 8 lvl.
Transfer te? odpada bo nie mo?na z rooka na maina.
Szukaj kogo? kto si? wymieni i ju? xd

Status
Zamknięty.
Do góry