• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Karokendo Zone

Status
Zamknięty.

Karokendo

Active User
Liczba reakcji
9

B?d? tu zamieszcza? moje prace mapperskie. W robieniu mapek siedz? od niedawna i nie mam du?ego skilla w tym co robi?. Mam nadziej?, ?e wam si? spodobaj? :D
Prosz? o szczere oceny i rady
1. Bagna
Powierzchnia
ob1u.png

Podziemia
ob2f.png

Jak znajd? czas to b?d? aktualizowa? moje prace :D

Notka moderatorska:
2. W ka?dej galerii maperskiej musz? si? znale?? minimum 3 zdj?cia z wykonanych map, natomiast w ka?dym temacie z pracami minimalnie 2. Nieprzestrzeganie tego punktu regulaminu grozi upomnieniem lub ostrze?eniem.

Odp: Karokendo Zone

Po pierwsze niema regulaminowych 3 fotek.
Co do fotek to jak na twoje poczatki to jeszcze przejdzie, ale straj sie nie uzywac autobrordera i urozmaica? nature, bo du?o wolnego terenu ci zostaje.
5/10

W pierwszym SS niema krzak?w a przyda?o by si? troszk?. I u?ywaj?c "Auto-Border" mapa mo?e wyj?? nie najlepiej i do?? cz?sto kwadratowo wi?c nie radze go u?ywa? jak zreszt? wszyscy, a puste pole w podziemiach mo?esz je zast?pi? fajnymi zmieszanymi borderami. Ocena - 6/10.

Jako? dojdzie do 6/10, ale staraj sie u?ywa? mniej auto-bordera, bo Twoje prace s? strasznie kwadratowe.

Regards,
Aaviq

Siema

Jak ju? inni zauwa?yli s?aba natura i troch? puste mapy. Spory plus to to ?e nie robisz gogantycznych mapek z autoborderem jak inni poczatkuj?cy, kt?rzy my?l?, ?e im wi?ksza mapka tym zajebi?ciej. :p
Moj? uwag? zwr?ci?a druga mapka - chocia? nie jest doskona?a - przypad?a mi do gustu. Nie wiem jak inni, ale ja jako? czuje klimat tego miejsca xDD

Regards Oem

Status
Zamknięty.
Do góry