• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

K3ac3Per Gallery

Status
Zamknięty.
Odp: K3ac3Per Gallery

Kurde, nie wiem co o tym my?le?. Prace na pewno nie s? najgorsze. Do gry si? nadaj?. Je?eli mam by? szczery to prezentacja miasteczka na filmiku nie zadowoli?a mojego oka. Jestem zwolennikiem wydetalowanych prac, przy kt?rych podczas ogl?dania mo?na powiedzie? 'o kur*a'. Jak dla mnie jest za pusto, po oczach ra?? te li?cie w Depo (na ch*j tam one?) i choinki, drzewka w po?owie na trawie, a w po?owie na chodniku. Nie pasuje ten border, kt?ry oddziela chodnik od trawy. Uwa?am, ?e lepiej by?oby tam u?y? pospolitego borderu.
G?ry.. specjalnie mi si? nie podobaj?. Ich kszta?t, wykonanie, struktura. Popracowa?bym nad tym.
Lecz czego ja tutaj mog? wymaga?? Jest to mapa do gry, a nie pokaz?wki.
Rozbuduj to troch? i wtedy nagraj prezentacj? mapy. Czarne pola psuj? ca?kowicie efekt! Chocia?by na przyk?adzie g?r. Gdyby by?y one bardziej rozbudowane to w efekcie wej?cia po ostatnich schodach cz?owiek nie zastanawia?by si? 'i co to jest?'.

Przepraszam za nie?ad w moim po?cie, pewnie po?owa zda? si? kupy nie trzyma, lecz jestem troch? zm?czony. Nie chc?, aby? m?j post uzna? za krytyk?, a za rad?. I tak pewnie nie wykona?bym nawet kawa?ka tego miasta - jestem zbyt leniwy.
Od oceny si? powstrzymam. Chc? zobaczy? co? zajebi*tego, jak?? instancj?, wej?cie do niej, co? wielkiego, unikalnego.

PS. Most jest chu*jowy.

H3H3 film nie prezentuje sie najlepiej bo s?abo wida? ale chcia?em wam po prostu pokaza? jak wygl?da to miasto, no widzisz mamy dwa inne gusty ty lubisz mapy dla pokaz?wki no widzisz za bardzo sie rozma?y?e? ale chce ci przypomnie? ?e to jest klient 8.6 i my mapperzy wyci?gneli?my chyba z niego wszystko co si? da?o tak wiem to czmeu nie pracuje na kliencie 9.6-9.8 poniewa? nie lubie tego klientu i nauczy?em sie ju? mapowa? w 8.6 i robie narazie pod 8.6 i tak zostanie mo?e kiedy? spr?buje nowego clienta zobaczy si? ;]
I nowy ss
25~
2vmips9.png

Ostatnia edycja:

Szkoda czasu szczerz? na 8.6 , je?li robisz prac? pod showoff to zapraszam na protok?? 9.xx
:)

Cyklopy troch? za puste, m?g?by? co nieco doda?. Jakby? jeszcze wywali? t? kwadratow? dziur? lub zmieni? troch? jej kszta?t i dodatkowo zrobi? poprawnie border u g?ry to by by?o zupe?nie inaczej. Samo wej?cie jest ?adnie i poprawnie zrobione, ale to co widnieje z prawej strony screena do wymiany : P

Ostatnia edycja:

Wszed?em tu przypadkiem widz?c sprzeczki na galerii ~Benju'sMappingGallery~ . Szczerze jedyne screeny kt?re s? do zaakceptowania na poziomie ?redni Zaawansowanym to ~25 ~26 i ~27 reszta odbiega od prefiksu ?rednio Zaawansowany co nie znaczy ?e nie zas?ugujesz na to miano... Wed?ug mnie strasznie puste i proste to miasto odnosz? wra?enie miasta rodem ze starszych klient?w TIBI, po za tym mieszanie border?w jak widz? nie do ko?ca ci wychodzi aczkolwiek na pewno nie wygl?da to ,,?le" Postaraj si? ograniczy? puste przestrzenie do detalizowa? je jak si? tylko da (bez przesady). Pozdro i powodzenia w mappowaniu PS. Uwa?am ?e Benju's jednak odstaje rang?...

?mieszny jeste? chyba nie widziales prac ?rednio zawansowanych i moje napewno s? ?rednio zawansowane. zobacz moje praca a jakiegos amatora.. pozdro

---Aktualizacja---

cyclopy maly remake;D wedlug rad Shirako;D
28~~

Chodzi?o mi bardziej o co? takiego : P
i4k5sg.png

Nie r?b takich podw?jnych border?w, bo to kiepsko wygl?da :P Aha, no i wkrad? Ci si? ma?y bug z borderem (jedna kratka na po?udniowy zach?d od postaci).

Status
Zamknięty.
Do góry