Beztalencie i ciota, kt?ra zaczyna przechodzi? mutacj? w wieku 16 lat. Kiedy go s?ysz?, to zbiera mi si? na wymioty i mam ochot? skoczy? z okna.
Ma talent?? Bo jak ka?dy mia? wtyki jak ju? m?wi?em i kontrakt poszed? i wielki talent tak moze kazdy instruktorzy srele morele tak ka?dy mo?e zacz??, nie s?dze jak sam nagrywam w?asne kawa?ki i on taki g?os ma du?a jakos? nie robi tylko przy tym jak si? j? poprawia z lukajcie na jego koncerty i zobaczycie sami, niema talentu moim zdaniem bo ju? tyle spiewa i to talent?? A oczym on ?piewa o ?yciu?? To sobie przet?umaczcie wtedy pogadamyPowiem szczerze, ?e za nim nie przepadam ale nie atakuj? go. Ma wielki talent bo UMIE ?piewa? a, to ?e jego g?os jest cienki mo?e by? spraw? mikrofonu, poniewa? niekt?re g?osy bardzo si? zniekszta?caj? przez mikrofon, domofon, telefon itp. Wiem bo sam mam dosy? niski g?os ale jak rozmawiam z kim? przez w/w rzeczy niekt?rzy myl? mnie z jakim? 10- latkiem... Tak wi?c wed?ug mnie ma talent, a jak wy dojdziecie do takiej s?awy jak on to porozmawiamy![]()
Notka moderatorska: |
??cz?... |
Pewnie ch?opak ma bogat? rodzink? kt?ra ma du?o znajomo?ci i wi?kszej ilo?ci talent?w, i na pewno dosta? fuch? kt?ry? z talent?w zapozna? go ze wszystkim za ( grub? kas? ).