• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Jedyny s?uszny temat - rap.

Odp: Jedyny s?uszny temat - rap.

A wi?c tak, ja nie udostepnie tu ?adnej swojej muzyki ale napisz? Wam co?.
Ot?? poszukuj?c tutaj zbuka ujrza?em post z kawa?kiem dw?ch s?aw i i ile dobrze pami?tam kto? to zacytowa? i napisa? ?e Dwa S?awy s? ponad Polska scen?, to ja doloze co? od siebie.
W Polsce nie wiele potrzeba aby by? ponad Polsk? scen?.
Co by nie patrze?, wszysci Ci biedni raperki polszy si? wypalili, Eripe, ca?? plyta Opium jest jedn? wielk? chujnia co jest typowe dla gimbow.
Dwa S?awy, Rado zawsze by? s?aby, s?aby jak patrz?c na Astka bo jednak Astek o raz lepszy i co do tego stare dwa s?awy wi?kszy props :)
Quebo do niego to jeden komentarz pasuje "Brak s??w"
Co prawda s?ucham tych raperzynek Ale si? wypalili tak wi?c nie polecam tutaj udost?pnia? polskich rapsow.
Gdybym mia? wymienia? kto jest W MIARE dobry to zbyt d?ugo by?o m?wi? o polszy.
Ale jednak jest te? kilku kt?rzy zaliczyli progres co? pokroju Penx czy Delekta i pacholki z SB nie chce wam robi? burzy m?zg?w wi?c nie wymienie nie ka?dego Ale tak jak m?wi? Polska scen? jest chujowa :) by?o by mi mi?o gdyby tu si? ju? nie znajdowa?y polskie rapy.
Ale polecam MGK, Eminem, Hopsin, Tech N9e, BiG Pun no nie wiem masa tego jest ale s? te? no skille z zagranicy.

Ostatnia edycja:

A wi?c tak, ja nie udostepnie tu ?adnej swojej muzyki ale napisz? Wam co?.
Ot?? poszukuj?c tutaj zbuka ujrza?em post z kawa?kiem dw?ch s?aw i i ile dobrze pami?tam kto? to zacytowa? i napisa? ?e Dwa S?awy s? ponad Polska scen?, to ja doloze co? od siebie.
W Polsce nie wiele potrzeba aby by? ponad Polsk? scen?.
Co by nie patrze?, wszysci Ci biedni raperki polszy si? wypalili, Eripe, ca?? plyta Opium jest jedn? wielk? chujnia co jest typowe dla gimbow.
Dwa S?awy, Rado zawsze by? s?aby, s?aby jak patrz?c na Astka bo jednak Astek o raz lepszy i co do tego stare dwa s?awy wi?kszy props :)
Quebo do niego to jeden komentarz pasuje "Brak s??w"
Co prawda s?ucham tych raperzynek Ale si? wypalili tak wi?c nie polecam tutaj udost?pnia? polskich rapsow.
Gdybym mia? wymienia? kto jest W MIARE dobry to zbyt d?ugo by?o m?wi? o polszy.
Ale jednak jest te? kilku kt?rzy zaliczyli progres co? pokroju Penx czy Delekta i pacholki z SB nie chce wam robi? burzy m?zg?w wi?c nie wymienie nie ka?dego Ale tak jak m?wi? Polska scen? jest chujowa :) by?o by mi mi?o gdyby tu si? ju? nie znajdowa?y polskie rapy.
Ale polecam MGK, Eminem, Hopsin, Tech N9e, BiG Pun no nie wiem masa tego jest ale s? te? no skille z zagranicy.

Chuja wiesz o rapie panie nikt. :hah:
"Poszukuj?c tutaj zbuka" i dalej si? wypowiadasz jakby? mia? jakie? zdanie w tym temacie xD nara

?apcie :] To jest prawdziwy Rap, a nie jaki? Popek.

Oj dzieci, poszukuj?c mia?em na my?li znale?? kogo? kto sluvha tak lipnej muzyki.

Oj dzieci, poszukuj?c mia?em na my?li znale?? kogo? kto sluvha tak lipnej muzyki.
Ja s?ucham i masz co? do tego? jak Ci Polski rap nie pasuje to nikt nie ka?e Ci go s?ucha?, a Twoja wolno?? s?owa ko?czy si? tam gdzie zaczyna si? moja wi?c nie b?dziesz mi m?wi? co jest dobre a co nie, bo odg?rnie jaki? random Ada$ tak powiedzia?.

Napisa?em:) wr?? do gimbow tam twe miejsce, Polskiego rapu nie ma :)

Ja s?ucham i masz co? do tego? jak Ci Polski rap nie pasuje to nikt nie ka?e Ci go s?ucha?, a Twoja wolno?? s?owa ko?czy si? tam gdzie zaczyna si? moja wi?c nie b?dziesz mi m?wi? co jest dobre a co nie, bo odg?rnie jaki? random Ada$ tak powiedzia?.

A twoje miejsce jest w piecu, id? sp?o? hipokryto. // masz ?eby? szuka? nie musia?

Ostatnia edycja:

/\ Kozak nutka. ZBUKU jest spoko bez CHady i Bezczela. Bo to 2 ci*ty :D

O Jezu... Moje oczy... Kurwa, kto s?ucha tego no skilla?

Chujowe nie s?ucha?em Stara czasu dziecko 22 letnie wita w kraju chuja widz?c o nim :) wywnioskowa? mo?na to po tym co tworzy.

Wyluzujcie, to jest temat typowo o rapie, nigdzie nie ma mowy jakim. Dajcie na luz, od tego jest ten dzia?. Ka?dy ma inny gust, ka?dy czego innego s?ucha.

Kurwa, kwestia gustu, ale jak kto? jest chujowy i nie ma skilli, a kto? m?wi, ?e jest zajebisty to jaki tutaj jest gust? No daj spok?j XD

No na kolacj? by? pasztet a na ?niadanie chleb z maslem

[MENTION=90838]Michukng[/MENTION]; nie znasz sie xD
'xD' :D

#rakcontent

Ostatnia edycja:
Do góry