jak na jedn? z pierwszych map to nie jest tragicznie, do czego m?g?bym si? przyczepic to to ?e jest strasznie ma?o detali, du?y teren, nie wype?niony niczym, a w dodatku wsz?dzie autoborder, no c?z.
i do samego screena, przed robieniem, wy??cz Highlight Items, (skr?t V)
Nawet ?adnie jak na jedn? z pierwszej mapy ale brakuje tutaj detali w?r?d tego wielkiego terenu.Wida? ?e auto border by? ;].Moja ocena jak na pocz?tek to 4/10
Praca s?aba, jeste? pocz?tkuj?cym i starasz si? zrobi? jak najwi?cej i to przy pomocy autobordera, ja bym ci radzi? robi? ma?e g?ry a dok?adnie. P??niej mo?esz przej?? na wi?ksze. Musisz zwr?ci? wi?ksz? uwag? na detalowanie map. W map edytorze map mn?stwo kamyczk?w, r??nych border?w kt?rych m?g?by? tutaj wykorzysta? a mapa by?a by o niebo lepsza. Ty jednak u?y?e? tu tylko par? brzydkich kamyk?w. Tak wi?c zr?b co? ma?ego a ?adnego
Praca nie jest ?adna i bardzo nie estetyczna. W 100% u?y?e? autobordera, co jest b??dem. To, co on robi jest po prostu masakryczne. Wszystko jest kwadratowe... Natury na g?rach niema, co te? pogr??a prac?. No c??, popracuj nad urozmaiceniami, detalami itd.
Brak kamyk?w, brak ska? , m?g? by? da? tam wycinki innych border?w.
S? tez inne Groundy kt?re mo?na dopasowa? do ska? wtopi? w atmosfere,..
Og?lnie jak na Jedn? z pierwszych map nie jest ?le
7/10
?adnie mi si? podoba.
Troch? faktycznie pusto jak na tak du?y teren
ale jak na pocz?tek to dobrze sobie radzisz
oby tak dalej z fuxem pozytywnie i do przodu
pozdrawiam
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.