• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Jaskinia

Status
Zamknięty.

Xayan

Senior User
Liczba reakcji
386
screenshot2009092015353.png

---
screenshot2009092015354.png

---
screenshot2009092015354.png

Odp: Jaskinia

Widze ze jestem pierwszy og?lnie zajeb... ale troch? za du?o zielonego trudno si? b?dzie porusza?. POZDRO

:)

Jaskinia zrobiona z pomyslem lecz za duzo nawalone i zabardzo nie dalo by sie przejsc jesli miala byc ta jaskinia udostepniona.
ocena:
9/10

Jaskinia – naturalna pusta przestrze? w skale o rozmiarach umo?liwiaj?cych jej penetracj? przez cz?owieka.

Z ca?ym szacunkiem nie wygl?da mi to na Jaskinie tylko na jakie? zadupie efol?ga.
Tak naprawd? jest tutaj "za kolorowo" wszystko rzuca si? w oczy nie wiadomo na czym skupi? wzrok.

Nie przyci?g?a jednak mojego wzroku jaka? estetyczno?? pracy, wydaj? mi si?, ?e zosta?? zmontowana na szybko.

Pozdrawiam
Fluos!

To jest jaskinia? Nie wiedzia?em, ?e tak wygl?daj? jaskinie. =p
O tak? bujn? ro?linno?? trudno w d?ungli, co dopiero w jaskini. ;)
Mi to bardziej wygl?da na jakie? g?rskie przesmyki, ale i tak zbyt du?o ro?linno?ci.
Zero realizmu. :/
Popraw to, a b?dzie lepiej. :P
Pozdrawiam,
GregoRex.

Praca jest ?adna, ale za du?o nawali?e? natury by? mo?e tak chcia?e?, a mo?e i nie. Og?lnie m?wi?c troch? mniej natury i praca jest ?adna, a nawet bardzo ?adna. =)

Ludzie to jest Showroom to nie sa mapki do expienia tylko do pokazu !!

Ocena mapki bardzo ?adna i dobrze wykonana mapa
9/10

Bardzo mi si? podoba przyjemne dla oka,du?o szczeg???w,ciekawe elementy oraz zr??nicowany teren.Moim zdaniem bardzo ?adne 9/10

Po wpisaniu na wikipedi s?owo "jaskinia" wyskoczy?o mi
Jaskinia – naturalna pusta przestrze? w skale o rozmiarach umo?liwiaj?cych jej penetracj? przez cz?owieka. Najliczniejsze s? jaskinie krasowe, grawitacyjne, tektoniczne, lodowcowe, wietrzeniowo-erozyjne lub pseudokrasowe. Odkrywanie (eksploracja), dokumentowanie oraz naukowe badanie jaski? to speleologia.
To nie jest jaskinia tylko ukryty ?mietnik

Wprost ?liczna, lecz nie dam tutaj 10
Z powodu zbyt du?ej ro?linno?ci, w jaskini??
=)=)
Daje 9/10

Powiem,ze bardzo starannie zrobiona jest ta mapka i na poctawach.
Fajna natura i duzo zeczy.
Moja ocena to 8/10 dla tego bo mi cos jeszcze wtym brakuje.

Nie no.. to chyba wysypisko a nie jaskinia.. ?wicz ?wicz i jescze raz ?wicz! ale z jednej strony to ?adnie wygl?da. Do gry si? nie nadaje ale do showroomu tak.. moja ocena 6/10

A mi si? bardzo podoba, wida?, ?e mapper zwraca uwag? na szczeg??y, jedyne co mnie razi to te kryszta?y. A poza tym cud, mi?d, orzeszki :D

A mi si? bardzo podoba, wida?, ?e mapper zwraca uwag? na szczeg??y, jedyne co mnie razi to te kryszta?y. A poza tym cud, mi?d, orzeszki :D
<zdj?cie usuni?te>
Przecie? to jest totalny overspam, powiniene? dosta? bana na RME.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty.
Do góry