Odp: Jaki lubisz film
@Varm
Zmie? te bajki, ?eby by?y one zamiast familijne, bo prawie nikt nie lubi familijnych film?w, a na forum s? ludzie kt?rzy lubia bajki

, a jak nie to chociaz dodaj je do czego? innego, bo niepasuj? do wojennych -.^
@Topic
Ja wole bajki, bo moge je ugl?da? w k??ko i mi sie nieumi? znudzi?
A tak wog?le, to wi?krzo?? typy film?w jest s?abych (chodzi szczeg?lnie o nowe wersje). Dlatego bo moim zdaniem je coraz bardziej maraj?. Ja tu napisa?em co s?dz? o tych typach.
Dramat - teraz dramaty s? s?abe. Nowe dramaty wygl?daj? bardziej na filmy obyczajowe ni? na dramat.
Familijne - Typowe filmy dla ma?ych dzieci.
Fantastyczne - Fajne s? fantasy (wi?krzo??), jest w nich magia, czary, prastare stwory i inne. S-F zazwyczaj s? "s?abe" moim zdaniem. Niechodzo mi tu o efekty specjalne czy co?, ale zazwyczaj maj? dziwn?, lub idiotyczn? fabu?? (pr?ch Gwiezdne Wojny, bo one jeszcze jako? fabu?? maj?).
Horror - Nie oszukujmy si?. Teraz to jest trudno je nazwa? Horrorami. Wog?le nie s? straszne. Tylko te dawniejsze filmy s? naprawd? straszne. Dzisiejsze filmy nic nie maj? strzaszliwego, polegaj? tylko, aby pokaza? jak najbardziej brytaln? ?mier? :down:
Komedie - s? 2 rodzaje normalne i tak g?upie, ?e a? ?mieszne. Wi?krzo?? ludzi (szczeg?lnie m?odrzie?) woli tak g?upie, ?e a? ?mieszne. Moim zdaniem leprze s? te pierwsze, bo to trudniejsza sztuka zrobi? co? norlmalnie ?miesznego, ni? jakie? g?upie i ?mieszne (nie zawsze) sytuacje.
M?odzie?owe - Yhy jakie to s? :huh:
Przygodowe - Wi?krzo?? dla dzieci, lecz s? te? dla starszych i s? leprze Piraci z Karaib?w)
Thriller - Og?lnie s? niez?e, lecz s? takie, kt?re s? bardziej idiotyczne ni? sp?dzienie kilku lat przed telewizorem ugl?daj?c Telenowele :|
Akcja - Polega tylko na efektach specjalnych (chodzi o wybuchy i sceny ze strzelaniem ;p)
Wojenne - Zazwyczaj na prawdziwych faktach (s? wyj?tki, ?e nies? na faktach)
Bajki - s? 3 rodzaje, dla malutkich dzieci, dla norlamnych dzieci, i dla bardziej doros?ych (nie my?lcie sobie, ?e chodzi o Hentai -.-), te bardziej dla doros?ych, to s? Anime i manga (niesamowicie popularne w Japoni i Chinach)
Je?li kto? powie, ?e ?le napisa?em i ?e jestes kretem, durniem itd.
Prosz? moderatora o ostrze?enie, poniewa? napisa?em jak ja my?l?, a nie wi?krzo?? lub niekt?rzy. (chocia?, do niekt?rych mog?em mie? racj?

)