• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Jak zostales shakowany

Status
Zamknięty.
Odp: Jak zostales shakowany

?eby nie mie? haka to nie ?ciaga? syfu! , nie logowa? si? na strony typu free pacc (pami?tajcie nie czego? takiego jak darmowy pacc!)

Jak nie chcecie mie? w og?le haka to ?wie?o po formacie gra? z anty wirusem (polecam Kaspersky wykrywa wszystkie keyloggery!)

Pozdrawiam!

Kiedys dalem sie nabrac na 2 sposoby. Za 1 razem otworzylem jakis obrazek z keyem i hacked, a za 2 wszed?em na strone na kt?rej niby bylem na black liscie (daawno temu) i musialem sie zalogowac zeby siebie usunac czy cos takiego no i wtedy hack :P

Mnie dzisiaj zhackowali , jak mi jakis ziomek napisal zebym do gildi do??czy? i VT 2.4.4 sci?gn?? , a ?e ja nie patrza?em na komunikaty antyvira , to wlaz?em na jak?? zjeb*n? stron? , sci?gn??em to , a potem patrze 5 minut p??niej : login or password incorrect :)

90% graczy zosta?a kiedy? schakowana, to jest olbrzymia liczba...;/

Ja dosta?em 1 hacka w ?yciu.
Tibia 8.1 mia?em 34lvl Royal Pall skille 66/55 chcia?em doj?? do jakiej? gildii, i napisa? do mnie jaki? 100+ kina, poda? fa?szywego linka, a ?e by?em w tedy g?upi poda?em na nim swoje pasy, wyskoczy?o mi okienko, ?e jako nowy w gildii dostane 5k. Na 2 dzie? hack ;/

Nigdy nie mia?em hacka..
?ci?gam co chce, i tak nikt nie mo?e monitorowa? m?j system.. (ma si? sposoby ;))

@Up
Przecie? to nawet nie s? hacki.. Kole? sobie po prostu wzi?? zdj?cia (prawdopodobnie z google) i powkleja? do filmiku. Wida? po pasku windowsa, mo?na si? te? domy?le? po wielu rzeczach.

Ostatni raz? Kolega mnie opierdoli?.
Pierwszy raz? Nie pami?tam. Prawdopodobnie co? ?ci?gn??em.

Status
Zamknięty.
Do góry