• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Jak zostales shakowany

Status
Zamknięty.
Odp: Jak zostales shakowany

Moj pierwszy hack byl na postac o 14+lvl mnic wielkiego ale skille byly 65+ mialem wtedy okolo 11-13 lat bralem rotworma na hita az wkoncu podszedl do mnie jakis czlen i mowi czy chce do guild. Ja taki zadowolony, mysle sobie, hmm.... moze zobaczyl jakie mam skille na tibia.com no ok ! wchodze ! pomyslalem :D. Rano wstaje patrze chce se poexpic. a tu 0 items! lvl 10... ;/
;(;(;(;(;(;(
Moj drugi hack byl na 22 knightcie. Skille by?y ok.60+ (wraz z bratem nonstop skillowalismy) ;d. Pomyslalem po co mam sam expic jak moze za mnie to bot zrobic. wchodze an youtube wpisuje z tego co pamietam brzmialo to tak "bot do expienia - tibia" weszlem w pierwszy lepszy filmik i zobaczylme ze pisze dowloand. Klikam w link pobieram. nastepnego dnia 0eq procz daggera. server to byla hiberna nie mialem tam jeszcze przyjaciol.

Pierwszy hack dawno by?.
Nabralem si? na dolaczenie do gildi ale stracilem tylko noob knighta jakis 20 lvl z 50~ skilami wiec zadna strata.

1 Raz prawie ?wiadomie sci?gn??em od kumpla poznanego przez internet Ventrilo...Czego? tak profesjonalnego nie widzia?em proces wrzar? si? SMSS.EXE nie da?o sie tego usun?? w ?aden spos?b tylko reinstalacja...Pozatym keylogger...to wcale nieby? keylogger...kole? zna? moje passy po w??czeniu programu nie logowaniu si? do tibii :O

Ja si? nabra?em na kawa?ek o "Fri?dsach", zakumplowa?em si? (tak w tibi) z kolesiem i po 3 tygodniach spyta?em si? go jak ustawi? bota(wtedy nie wiedzia?em) i on mi wys?a? Waypointy, niestety to by? keylogger. Straci?em 62 Palka, ale to i tak nie by? w pe?ni m?j char wi?c szczerze nic mnie to nie ruszy?o.

I a ja sciagnolem elfobta pod najnowsza tibie i kaplica haked :(

Pierwszy hack na postaci 44+ Knight. 3 lat temu Eq warte 550k+
Drugi na 46 Ed. 1 rok temu Eq i itemy 1kk+
Teraz gram 87 Ek i jeszcze nie zosta?em shakowany.
Pozdrawiam i ?ycze mi?ej gry.

Pami?tam jak jeszcze gra?em na tibii 7,92 wtedy rooka przechodzi?em tydzie? ;d. Po wyj?ciu z rooka wybra?em miasto Venore, gra?em knightem i jakim? dziwnym cudem znalaz?em wand of vortexa, a nie wiedzia?em, ?e knight musi wali? ze sworda,axa czy cluba ;d wi?c jaki? go?ciu mi powiedzia? ?ebym poda? mu passy to on zrobi, ?e b?d? m?g? wali? z vortexa ;p i wtedy by?em tak g?upi, ?e da?em mu passy i mi hakn?? mojego 8lvl knighta, to by? m?j jedyny hack.

1 hack.

Stracone itemy warte ok 400k

2. hack

Znow itemy tym razem ok. 1kk ( full set )

3 hack ok 1kk, + 100 rp deleted.

To chyba wszystko ;d
Life is brutal.
Glowa do gory.

Ja chca?em kupic cc za sms xDD
poszlo z 200k sie jebac :DD i ban na 30 dni :(
pierwszy moj hack w zyciu :(
Pozdrawiam

Mnie hakneli tak: kazali wej?? do??czy? do gildi wpisa?em tam pasy. A za chwile hack. i wszystko przepad?o.

Ja dosta?em hacka, ot?? w bardzo infantylny spos?b... Wszed?em oto w j?k?? stron?... Mia?a ona w nazwie synonim tibia... Kolega z tibii w?a?nie da? mi t? stron? po to, bym si? zalogowa? i ,, do??czy? do gildii ", poda?em swoje passy, i piz, keylogger i dzi?kujemy. Dzien wczesniej kupi?em sobie pacca. ;< na 90 dni. Jbc nie mia?em recover key...

Ja dosta?em hacka na 22 lvlu z crown setem.

Jaki? ziomek napisa? mi ?e jestem na czarnej li?cie www.backlist.tibia.com zapamietajcie ten link bo jest hakerski jak glupi probowalem wlaczyc zakladke community a ona sie nie wyswietlala tylko panel z logowaniem i wpisalem, po czym gdy nie chcialo mi sie zalogowac natychmiast wrocilem na postac ktora zostala hacknieta w 10 sekund ;d. Wrocilem na strone i w pass wpisalem: Ch*j wam w a has?o : C*psko i to na tyle a potem 37 lvl knuight delete :)

przez wlasna glupote kumpel z gildi wyslal mi link oczywiscie z ciekawym screenem nastepnie pobral mi sie automatycznie i zainstalowal keyloger ;/ poszlo na marne ponad 200 cc dlatego rozumiem teraz kazdego kto hacka dostal i wspolczuje kazdemu :(

Kilka lat temu, jak jeszcze by?em newbie, da?em si? na stronk? z loteri?...

Jeden typ zaoferowa? mi doj?cie do gildii - poda? podrobion? stronke a ja si? zalogowa?em

Pobralem filmik do TibiaCam w ktorym znajdowal sie keylogger.

Dosy? g?upi spos?b. Do starego konta mia?em karteczk? z has?ami...
Kolega jak u mnie by? to j? po prostu wzi?? (by?a na wierzchu). Kiedy si? zalogowa?em, posta? zrookowana.

Zosta?em shakowany w bardzo prymitywny spos?b dalem sie nabrac fake stronka youtube gdzie trzeba byla pobrac wtyczke a strona nie roznila sie niczym od oryginalu

Zosta?em zhakowany na rl tibii z 5razy i za ka?dym razem przez zwyk?? naiwno?? lub przez koleg?w z gildii , ale teraz ju? tych b??d?w nie pope?nie :D

1 Hack kto? da? mi fotke na gg nie dzia?a?? i posz?o si? jeba? akurat byli u mnie kumple jeden logno? i straci? 17 druida ja mia?em pacc 80 dni + rk wi?c tylko itemki znikne?y 2 kumpel fuxem nie skusi? si? ?eby logowa? byli ?wiatkami jak ziomek mnie hakuje zmienia pasy itd.

2 Hack to dawno temu gdy gra?em na polskim ots :P dobija?em rano na poju 400 albo 500 i i mnie dopa? heh ::p 50kk ~ + items wywalalem z domu 2 charem kt?ry zaraz potem mia? hacka ;P kumpel wszystko z?apa? da?em mu co? sobie reszte zostawi?em i ju? nie gram nie wiem czemu nie wiem jak to si? sta?o potem na vt gada?em z hackirem zaprosi?em go na slot pajac powiedzia? ?e co dzie? ma 50 stron pass?w w tym mia? moje do nk i fotki ale nie chcia? mi zrobi? rozr?by tak samo mia? rk + zmieni? pasy na forum servera oraz maila ciekawe to by?o i pouczaj?ce od tamtej chwili nie mam nk :D

Status
Zamknięty.
Do góry