• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Jak zostales shakowany

Status
Zamknięty.

Lorej

Active User
Liczba reakcji
1
Otoz 90% tibijczykow dostalo choc raz Haka.

Mowcie jak dostaliscie haka
ja mialem 2x

First na allegro patrzalem na chary byl jakis 300k i byly screeny (do sciagniecia)... ;/

Second kumpel z rl tibi mial cracka elf'a i hacked... :/

Notka moderatorska:
Przenosz?.

Odp: Jak zostales shakowany

S?siad napisa? do mnie ?ebym do??czy? do gildii, oczywi?cie wszed?em na ten link i poda?em swoje passy. Na nast?pny dzie? gdy z nim gada?em okaza?o si?, ?e te? mia? hacka ;/

Jeste? pewien, ?e to odpowiedni dzia??? :>

A to dziwne...By? free items,kto? wywali? worn soft bootsy,z?apa?em je i hack.
Po za tym ten dzia? powinien by? w dziale "Dyskusje og?lne"

Mnie kiedy? hackneli, ale do dzi? nie wiem jak. Nie wchodzi?em na podejrzane strony.
Loguje si? a item?w brak. Dziwne bo inne konta na kt?rych si? logowa?em z tego samego komputera by?y nietkni?te, wi?c raczej nie keylogger. Mo?e kto? zgad? moje passy? :)

Ja zosta?em shackowany przez hackera.

Stare dzieje, teraz nie jestem g?upim idiot? nabieraj?cym si? na byle g?wno znalezione na necie.

hehe sciaganie g?wien na kompa i "do?aczenie do guild"
Ostatnio mia?em hacka ale nic hacker nie zabra? naszcze?cie tylko pad? ;/

A ja nigdy nie mia?em Hacka, nie ?ci?gam ?adnego g?wna z neta i jest dobrze.

;) Ustatnio duzo ludzi sprzedaje gp za sms i widac duzo osob hakuja

Ja mia?em haka w inny spos?b, a mianowicie:
Chcia?em kupi? PACCa na sp??k? z bratem ale nie wiedzia?em jak, kolega brata mia? wielokrotnie Premium wi?c brat poszed? do niego, zap?aci?, poda? pasy bo kolega m?wi? ?e potrzebne. Pacc doszed? po 2 tygodniach , grali?my z 15 dni z Premium Accont a p??niej hak, odzyskiwali?my has?a , a? wko?cu zmieniony rk. Tak o to straci?em pierwsze moje konto.

Ja si? nabra?em na kawa?ek o "Fri?dsach", zakumplowa?em si? (tak w tibi) z kolesiem i po 3 tygodniach spyta?em si? go jak ustawi? bota(wtedy nie wiedzia?em) i on mi wys?a? Waypointy, niestety to by? keylogger. Straci?em 62 Palka, ale to i tak nie by? w pe?ni m?j char wi?c szczerze nic mnie to nie ruszy?o.

Ja da?em si? nabra? pare razy. Pierwszy raz w tibii 7.4 albo 7.5 na "itemy za wpisanie pass?w na stronie" (straci?em 10,13lvle), Drugi w tibii 7.6 na keyloggera (20 knight) i niedawno nawet nie wiem jak. Poprostu si? zalogowa?em a item?w ju? nie by?o (straci?em 30 paladyna ze skillami 73/62 i oko?o 170k z itemami)

Ja nigdy nie dosta?em hacka, mam 19 lat a zaczyna?em maj?c 13. Nigdy nie da?em si? nabra? jak kretyn.

Mia?em 10 lvl, paladyna z plate setem.
Wtedy plate set to dla mnie by?o co? takiego, jak teraz dla niekt?rych mpa =].
By?em pocz?tkuj?cy.. w teorii zaprzyja?ni?em si? z pewnym graczem, powiedzia? ?e za?atwi mi gildie ale musz? wpisa? passy w "informacji publicznej postaci", wtedy nie wiedzia?em ?e "wszyscy" to widz?.. wpu?ci? mi kit a postaci nie odzyska?em.

Za?o?y?em now?, spyta?em dlaczego? a on co? w stylu " By?e? takim noobem ?e nie mog?em si? oprze? by zrobi? Ci hack z kolegami".

Do dzi? si? z tego ?mieje.. dlaczego by?em takim idiotom? ^^

Eh..

Dawido:

Nie masz 19 lat, nie obchodzi nas ?e nie mia?e? hacka, czytaj temat =].

First hack - by?em noobem i szuka?em "?atwego expa" - bota. ?ci?gn??em bota z pierwszego, lepszego forum i hacked. M?j 8lvl zosta? shackowany. Nie zosta? nawet leather armor, ale legi leather zosta?y xD
Second hack - tibia-cast.com by?a kiedy? stron? hackerska wygl?da?a identycznie co tibiacast.com tyle, ?e mia?a inny download. ?ci?gn?wszy z plik ze strony i zobaczy?em, ?e antywir mi ryczy - nie przej??em si?. Po ok. 4 dniach dosta?em hacka na moje konto z paccem - nic wielkiego, ale 20 dni pacca posz?o si? jeba?.
Link znalaz?em na tym forum i natychmiast powiadomi?em o tym global moda, kt?ry usun?? hack-link... szkoda, ?e tak p??no.

No to mnie hackli par? razy. Na pocz?tku jak by?em jeszcze newbie to poda?em pasy niby do guild a potem na niby premmy. Potem jeszcze jaki? peda? nie wiem do tej pory jak wykry? ?e u?ywam bota i podszy? si? za cipsoft , poda? stronk? ?e jak si? zaloguj? to mi nie dadz? bana ale to te? dawno by?o...
Mam nadziej? ?e ju? wi?cej nie b?dzie :)

Nigdy mnie nie "hakli".
Po prostu nigdy nie wierzy?em ?e co? za darmo jest...
Za darmo to tylko wpied*l mo?na dosta? - i to trudno o to te? ;/.

Hacka dosta?em przez swoj? g?upot?, gdy? gra?em z wirtualnym koleg? razem, a gdy wybili?my si? i osi?gn?li?my wi?kszy poziom, to zmieni? passy oraz wybra? r-keya.

Ja zosta?em shackowany przez hackera.

No co ty XD

//Ja zostalem ojebany przez 'internetowego przyjaciela' ;)
Wyslal mi cos, nie pamietam juz nawet co, bylem wtedy strasznie mlody.. Moj pro 31 paladin zostal zrokowany xd

Na pocz?tku mojej gry w Tibie by?em bardzo m?ody, a co si? za tym ci?gnie z lekka g?upi. Nie chcia?o mi si? expi?, a kumpel powiedzia? mi, ?e istniej? programy, kt?re same b?d? mi wbija? level - boty, no to wpisa?em tibia bot ng i wszed?em w pierwszy lepszy link, teraz ju? wiem, ?e by?y to niestety keyloggery i tak nabieraj? si? naiwne dzieci, no ale c?? - ka?dy kiedy? takim dzieckiem by?.

Status
Zamknięty.
Do góry