• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

jak usunac keyloggera ?

Status
Zamknięty.

Windy Asta

Advanced User
jak go usunac z kompa? jakies programy ? zabrali mi moje cenne eq ;( pobralem jakas instalke podobno miala byc do minimapy nad eq ale cos nie zadzialalo, nie piszcie zebym zrobil formata bo nie chce! jesli jest to zly dzial to niech ktos przeniesie bo nie wiedzialem gdzie to napisac

Our partners and their custom servers:

Odp: jak usunac keyloggera ?

Proponuje ci pobra? anty wirus AVG Anti-Virus + Firewall i przeskanowa? swoj? maszyn?.Mi to pomog?o dosta?em hacked na OTS, pobra?em poleconego avg i zaraz wykryto Trojana na dysku sobie siedzia? :) kt?ry kontrolowa? praktycznie wszystkie moje ruchy jakie wykonywa?em na swoim komputerze.

Pobrac go mo?esz st?d:

I zawsze go miej aktywnego gdy serfujesz po internecie, zbytnio nie zwalnia komputera a efekty bed? takie ze juz nigdy nie doznasz HACKED poprzez durnowate instalacje nie wiadomo czego je?eli co? po prostu wykryje w instalce czy w czym kolwiek to automatycznie zablokuje i usunie:)

Ostatnia edycja:

Ch?opie nie s?uchaj tego typa wy?ej bo on nie odr??nia zwyk?ego wirusa od keyloggera....
Keyloggera da sie usun?? za pomoc? programu :

- HijackThis

- ComboFix

Oraz format komputera te? jest dobry na tego typu sytuacje..

Polecam ci te? ?ci?gn?? atywirusa - Microsoft Essential (u?ywam go 0 wirus?w 0 hack?w, a jak wykryje jakiego? wirusa lub co? automatycznie usuwa)

Czesc, Wklej loga z programu HijackThis! Zobaczymy co tam masz na kompie. Mozesz miec pliki zarazone lub cos innego
PS. automape jeslichcesz sciagnij z tego linku:
Download:

Skan:

Ostatnia edycja:

Ch?opie nie s?uchaj tego typa wy?ej bo on nie odr??nia zwyk?ego wirusa od keyloggera....
Keyloggera da sie usun?? za pomoc? programu :

- HijackThis

- ComboFix

Oraz format komputera te? jest dobry na tego typu sytuacje..

Polecam ci te? ?ci?gn?? atywirusa - Microsoft Essential (u?ywam go 0 wirus?w 0 hack?w, a jak wykryje jakiego? wirusa lub co? automatycznie usuwa)

Je?eli masz dobrego Anty-Virusa to wykryje kayloggera jako wirusa (zagro?enie) i go usunie, przecie? wiem bo mi AVG ju? 2 takie sytuacje wybroni? przed tym badziewiem.A je?eli chodzi o bezpiecze?stwo w internecie to jednak stanowczo musz? powiedzie? ze Avg seciurity jest najlepszym dot?d anty wirusem je?eli chodzi o bezpieczne serfowanie po internecie.

Uwa?am ?e temat jest do zamkni?cia bo powy?sze posty pozwalaj? na usuniecie takowego kayloggera ze swojego PC. :)

Bo?e ludzie po co wy mu m?wicie o jakichs combofixach. Nie rozumiem was :/. Usuwa?em juz chyba 10 tysiecy razy keyloggera za ka?dym razem powodzenie. Wystarczy 1 program wa??cy 15 mb
Jest to Malwarebytes Anti Malware Poprostu go w??cz i daj na pe?ne skanowanie kompa.
P.s nie zamykajcie jescze tematu bo nie wiadomo czy usun?? keya..

Bo?e ludzie po co wy mu m?wicie o jakichs combofixach. Nie rozumiem was :/. Usuwa?em juz chyba 10 tysiecy razy keyloggera za ka?dym razem powodzenie. Wystarczy 1 program wa??cy 15 mb
Jest to Malwarebytes Anti Malware Poprostu go w??cz i daj na pe?ne skanowanie kompa.
P.s nie zamykajcie jescze tematu bo nie wiadomo czy usun?? keya..
zobaczymy, ledwo co wlaczylem ten program i juz 2 komunikaty o wirusach :/

a jak rozpoznac czy juz na 100% nie mam keyloggera?

zobaczymy, ledwo co wlaczylem ten program i juz 2 komunikaty o wirusach :/

a jak rozpoznac czy juz na 100% nie mam keyloggera?

Radz? od razu po wyeliminowaniu keyloggera, kt?rego wyeliminujesz tak jak pisali koledzy wy?ej ComboFixem zainstalowa? jakiego? antywirusa, osobi?cie polecam NOD32 i skanuj tak raz na tydzie?/dwa, pobierz te? CCleaner, znacznie pomaga w dzia?alno?ci komputera, usuwa wszystkie logi z program?w, mi on usun?? ostatnio ponad 1 GB, bardzo polecam ten program.

Nie ?ci?gaj g?wna to nie b?dziesz musia? si? martwi? o keye. Te wszystkie programiki nigdy nie usun? w 100% keya, wi?c format jest niemal gwarantem czystego kompa :)

hijack jest stary a combofix potrafi si? zmieni? w combobreak

id? najlepiej na fixitpc, tam masz specjalist?w

Ewentualnie na darkwarez za??? temat skierowany z pro?b? do Kermela, przy u?yciu OTL i kilku innych bajer?w on pomo?e Ci si? go pozby? :D

HijackThis to ju? przestarza?y szajs...

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom