Odp: Jak? profesj? wybra??
A ja ci polecam knighta, knighta i tylko knighta. No i to tez zalezy od gustu, jedni lubia czary, drudzy ?uki i kusze, a trzeci lubia miecze i topory ;p i dla mnie wlasnie miecze sa najlepsze. Fakt, ze musisz poswiecic sporo czasu na skilowanie, ale knight ze skilami 65/65, no i 70/70 (moim zdaniem 80 to przesada, i tak jeszcze troche ci sie nabije podczas expa) i dobrym swordem, potrafi zadawac dobre hity. Ma najwiecej zycia z posrod wszystkich profesji, dostaje za lv 15 hp i cap (jesli zle podalem to wielkie sory), no i latwo sie nim gra
POZDRO ZIOMY, KNIGHTCI GORA
PS: Jak grasz na Harmonii, to git, bo ja tez gram ;p;p
Bump: A ja ci polecam knighta, knighta i tylko knighta. No i to tez zalezy od gustu, jedni lubia czary, drudzy ?uki i kusze, a trzeci lubia miecze i topory ;p i dla mnie wlasnie miecze sa najlepsze. Fakt, ze musisz poswiecic sporo czasu na skilowanie, ale knight ze skilami 65/65, no i 70/70 (moim zdaniem 80 to przesada, i tak jeszcze troche ci sie nabije podczas expa) i dobrym swordem, potrafi zadawac dobre hity. Ma najwiecej zycia z posrod wszystkich profesji, dostaje za lv 15 hp i cap (jesli zle podalem to wielkie sory), no i latwo sie nim gra
POZDRO ZIOMY, KNIGHTCI GORA
PS: Jak grasz na Harmonii, to git, bo ja tez gram ;p;p
Bump: Knight - z poczatku nuda, p??niej rozpierducha

polecam knighta, dobre skile - szybki i prosty exp, dobry exp - dobry hp i cap - dobry cap - duzo itemkow na sprzedaz - duzo itemkow - duza kasa ;p no i postac po dobrych skilach szybko idzie w gore ;p;p;p Tylko nie przesada, skile 80/80, to juz marnowanie zycia i czasu, 70/70 wystarczaja, pozdro ziomy ;p