Cze??, przegl?daj?c dzia?y mappingu postanowi?em sam spr?bowa? co? zrobi?. Aktualnie robi? miasto niestety d?ugo mi to schodzi ... Wystawiam par? zdj?? aby si? dowiedzie? jakie b??dy pope?ni?em i co mog? poprawi? aby wygl?da?o to miasto jako? jako?
.
(Tak wiem, mog? si? tu wypowiada? od 30 post?w, ale nie spamuje
)
I
Jest to Apartament Hotelowy troszk? bardziej rozbudowany od "dmok?w" - o ?azienk? z kanalizacj? i kuchnie. S? 3 Pokoje do wynajmu oraz NPC kt?ry b?dzie powiadamia? ile kosztuje pobyt przez tydzie?. Hotel jest 4 gwiazdkowy. (Reszt? wida? na zdj?ciach).
1. Widok z lotu ptaka.
2.Tu jest przedstawiony jeden z pokoi (wszystkie wygl?daj? podobnie, tylko jest inny rozstaw oraz dywany). Po prawej recepcja.
3. Po prawej stronie znajduje si? co? w rodzaju piwnicy, ka?dy pok?j posiada jedno pomieszczenie pod ziemi? na rzeczy, kt?re by tylko zawadza?y w pokoju. Po lewej stronie jest odp?yw kanalizacyjny z ?azienki.
II
Tutaj s? umieszczone 3 r??ne sklepy. (Lewy g?rny r?g sklep z ekwipunkiem, prawy dolny r?g to sprzedawca/kupiec broni oraz eq, lewy dolny to sprzedawca amunicji dla paladyn?w.) Ju? m?wi? ?e w sklepach nie dostaniemy ?adnych Demon Helmet?w itp... Chyba najlepsza rzecz to Chain armor ;p
1. Wygl?d z g?ry.
2. Wygl?d wn?trz. (Dla ciekaow?ci: dla z?odziejaszk?w to idealne miejsce! Sprzedawcy wszystkiego ze skrzy? nie zabieraj? do magazynu, b?d? maj? bro? oraz zbroje na obron? miasta przed potworami!)
III
Par? zdj?ci z podziemi miasta.
1.
2.
3.
IV
Tak wygl?da Depo: (Miejsca gdzie s? otoczone deskami to miejsca dla poczty
)
1.Widok z lotu ptaka.
2. Widok parteru, na g?rze jest mi?sny. (Mam pytanie, czy to co jest w czerwonym k??ku to pasuje do tego co ma przedstawia? czyli "zaplecze" mi?snego? (chodzi o t? ziemi?.)
3. D?? depo
V
?wi?tynia (nie mia?em pomys?u wi?c nie jest a? taka super ;/)
1. Widok z lotu ptaka
2. ?ordek
3.
?wi?tynia to ?wi?tynia jej miejsce w naturze wi?c i tak chyba nie najgorzej
Ps.
Tam gdzie nie ma w cale natury to nie zwracajcie na to uwagi, poniewa? miasto jest dopiero w budowie i nie mam poj?cia gdzie co i jak wielkiego b?d? budowa?. Wi?c nie op?aca si? marnowania czasu na co? co i tak w p??niejszych fazach usun?.
Gdy miasto b?dzie gotowe wtedy wrzuc? tutaj Upload z ca?ym miastem w raz z respem.
Oceniajcie to co jest zrobione i powiedzcie jak mi to idzie xP
(krytyka mile widziana).
//Dop?ki miasto nie jest sko?czone, przenosz? do Showroomu, najwy?ej potem za?o?ysz drugi temat.
@Down
Wed?ug mnie gdy jest woda w podziemiach miasta to chyba normalka ^^, sp?jrz na takie miasto jak Carlin, tam pod ziemi? te? maj? wod?
Thx za ocen?, ale m?g?by? napisa? co zmieni? ;p

(Tak wiem, mog? si? tu wypowiada? od 30 post?w, ale nie spamuje

I
Jest to Apartament Hotelowy troszk? bardziej rozbudowany od "dmok?w" - o ?azienk? z kanalizacj? i kuchnie. S? 3 Pokoje do wynajmu oraz NPC kt?ry b?dzie powiadamia? ile kosztuje pobyt przez tydzie?. Hotel jest 4 gwiazdkowy. (Reszt? wida? na zdj?ciach).
1. Widok z lotu ptaka.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć link.
Zaloguj or Rejestracja
2.Tu jest przedstawiony jeden z pokoi (wszystkie wygl?daj? podobnie, tylko jest inny rozstaw oraz dywany). Po prawej recepcja.
Zaloguj or Rejestracja
3. Po prawej stronie znajduje si? co? w rodzaju piwnicy, ka?dy pok?j posiada jedno pomieszczenie pod ziemi? na rzeczy, kt?re by tylko zawadza?y w pokoju. Po lewej stronie jest odp?yw kanalizacyjny z ?azienki.
Zaloguj or Rejestracja
II
Tutaj s? umieszczone 3 r??ne sklepy. (Lewy g?rny r?g sklep z ekwipunkiem, prawy dolny r?g to sprzedawca/kupiec broni oraz eq, lewy dolny to sprzedawca amunicji dla paladyn?w.) Ju? m?wi? ?e w sklepach nie dostaniemy ?adnych Demon Helmet?w itp... Chyba najlepsza rzecz to Chain armor ;p
1. Wygl?d z g?ry.
Zaloguj or Rejestracja
2. Wygl?d wn?trz. (Dla ciekaow?ci: dla z?odziejaszk?w to idealne miejsce! Sprzedawcy wszystkiego ze skrzy? nie zabieraj? do magazynu, b?d? maj? bro? oraz zbroje na obron? miasta przed potworami!)
Zaloguj or Rejestracja
III
Par? zdj?ci z podziemi miasta.
1.
Zaloguj or Rejestracja
2.
Zaloguj or Rejestracja
3.
Zaloguj or Rejestracja
IV
Tak wygl?da Depo: (Miejsca gdzie s? otoczone deskami to miejsca dla poczty

1.Widok z lotu ptaka.
Zaloguj or Rejestracja
2. Widok parteru, na g?rze jest mi?sny. (Mam pytanie, czy to co jest w czerwonym k??ku to pasuje do tego co ma przedstawia? czyli "zaplecze" mi?snego? (chodzi o t? ziemi?.)
Zaloguj or Rejestracja
3. D?? depo
Zaloguj or Rejestracja
V
?wi?tynia (nie mia?em pomys?u wi?c nie jest a? taka super ;/)
1. Widok z lotu ptaka
Zaloguj or Rejestracja
2. ?ordek
Zaloguj or Rejestracja
3.
Zaloguj or Rejestracja
?wi?tynia to ?wi?tynia jej miejsce w naturze wi?c i tak chyba nie najgorzej

Ps.
Tam gdzie nie ma w cale natury to nie zwracajcie na to uwagi, poniewa? miasto jest dopiero w budowie i nie mam poj?cia gdzie co i jak wielkiego b?d? budowa?. Wi?c nie op?aca si? marnowania czasu na co? co i tak w p??niejszych fazach usun?.
Gdy miasto b?dzie gotowe wtedy wrzuc? tutaj Upload z ca?ym miastem w raz z respem.
Oceniajcie to co jest zrobione i powiedzcie jak mi to idzie xP
(krytyka mile widziana).
//Dop?ki miasto nie jest sko?czone, przenosz? do Showroomu, najwy?ej potem za?o?ysz drugi temat.
@Down
Wed?ug mnie gdy jest woda w podziemiach miasta to chyba normalka ^^, sp?jrz na takie miasto jak Carlin, tam pod ziemi? te? maj? wod?

Thx za ocen?, ale m?g?by? napisa? co zmieni? ;p