• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Jak? domene kupi? ?

Morlok12

Advanced User
Tak jak w temacie planuje sobie kupi? domen?, jaka? w miar? tani? ale dobra i wydajn? wiem ze jest du?o demen do wyboru ale wg. was kt?ra jest najlepsza ?
Gdzie si? op?aca bra? domen? ?
No i chce tak? domen? dla siebie a nie dla firm.

Za pomoc reput+podzi?kowanie.

Our partners and their custom servers:

Odp: Jak? domene kupi? ?

Domena .pl

Najlepiej w home.pl

~ polecam. / Jurecki.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

No dobra, ale przyk?adowo wezm? domen? w home.pl
Akurat teraz pisze ,?e jest promocja i rejestracja za 0 z? no ale przecie? za darmo tego nie robi?, wiec jak ju? zarejestruje t? stron? to 1 miesi?c mam za darmo a np. nast?pny ju? za 50 z? ?

Domeny s? za darmo tylko dla FIRM, dla osoby fizycznej p?acisz co? ko?o 12z? za rok, za rok jak chcesz przed?u?ysz to p?acisz tam 100z? na kolejny rok.

Wiec za 12z? masz domen? na rok.

zale?y co strona ma Ci robic ;D np. .com - to domena komercyjna .pl - og?lna na google masz wszystko ale polecam Ci wej?c na xaa.pl i tam kupisz adres nazwastrony.xaa.pl za 11z? na 3 miechy a potem zmienisz na .pl , .com , net itp w zale?no?ci od Ciebie.

home.pl naprawd? dobrze si? sprawdza, nie jest droga, a i daje naprawd? wspania?e osi?gi : ) Proserwery te? s? dobre no i maj? p?atno?? SMS'em :)

Przecie? pr?dko?? wczytywania stron zale?y od ??cza hostingowego www.
Na domenie chcecie mie? jakie? osi?gi? Domena to tylko adres... Nie rozumiem komentarzy ani tematu ; P Kup gdzie chcesz byle od rzetelnej firmy(czyli takie jak tu ju? pad?y lub ovh.pl),

Tu jeszcze raz ja :D
Masz tutaj , napisa?em Ci og?lne wiadomo?ci o hostingach ?eby? mia? w czym wybiera?. :)
Polacem Dla Ciebie strone z informacjami co gdzie i jak kupic domene , zeby by?o bezpiecznie i dobrze.

home.pl
Co oferuje pakiet bonus?w, kt?ry dosta?em ze sklepem?
Bonusy s? szczeg??owo opisane w sekcji Pakiet bonus?w. Oferuj? one korzy?ci dodatkowe w kwocie do 2430 z? zupe?nie bezp?atnie! Znajduj? si? tam m.in.: kupon na pozycjonowanie w Performance Media, kupony Google AdWords oraz nokaut.pl, profesjonalne oprogramowanie CRM, certyfikat RapidSSL, infolinia AleKontakt, preferencyjne warunki p?atno?ci on-line czy us?ug bankowych. Po wi?cej szczeg???w przejd? do sekcji Pakiet bonus?w.
Pakiet Bonus?w:

nazwa.pl
Serwis nazwa.pl oferuje atrakcyjne us?ugi dla firm i Klient?w indywidualnych aktywnie dzia?aj?cych w Internecie. Teraz mo?esz w prosty spos?b przedstawi? swoj? ofert? potencjalnym klientom korzystaj?c z us?ugi Reklama w wyszukiwarce oraz zadba? o swoj? prywatno?? w Sieci dzi?ki us?udze Ukrywanie Danych Abonenta.
Reklama w wyszukiwarce:

Us?uga ukrywania danych Abonenta w bazie WHOIS

ProSerwer.pl
G??wne zalety serwer?w WWW serwisu ProSerwer.pl
W ramach serwera WWW otrzymujesz:
- Rozbudowane statystyki odwiedzin
- PHP oraz MySQL
- Dost?p do phpMyAdmin
- Mo?liwo?? podpi?cia w?asnej domeny
- Dost?p do plik?w przez webftp oraz FTP
- Konfigurowalny filtr anty-spamowy (SpamAssassin)
- Mo?liwo?? tworzenia kopii zapasowych (backup)
- Mo?liwo?? tworzenia katalog?w zabezpieczonych has?em
- Pakiet gotowych narz?dzi (forum dyskusyjne, sklep internetowy, blog)
- Pakiet film?w instrukta?owych (jak podpi?? domen?, za?o?y? konto pocztowe itp.)
- Mo?liwo?? zmiany ustawienia register_globals
Ponadto w ProSerwer.pl:
- Otrzymujesz kr?tki i atrakcyjny adres w subdomenie xaa.pl (np. tomek.xaa.pl)
- Mo?esz zmieni? wybran? opcj? konta na ni?sz? lub wy?sz? w dowolnym momencie
- Aktywujesz i przed?u?asz okres wa?no?ci serwera WWW za pomoc? SMS lub p?atno?ci online
- Mo?esz sk?ada? si? w kilka os?b na jeden serwer dzi?ki naszemu portfelowi
- Wszystkim zarz?dzasz przez intuicyjny panel (cPanel)
- Nie czekasz dniami na uruchomienie - jedynie 5 minut
cennik:

Ostatnia edycja:

Co do domeny, ja zawsze kupuje na nazwa.pl a je?li chodzi o hosting to polecam netarteria.pl. Atrakcyjne ceny, przyjazny panel sterowania i mi?a obs?uga :)

No dobra, ale przyk?adowo wezm? domen? w home.pl
Akurat teraz pisze ,?e jest promocja i rejestracja za 0 z? no ale przecie? za darmo tego nie robi?, wiec jak ju? zarejestruje t? stron? to 1 miesi?c mam za darmo a np. nast?pny ju? za 50 z? ?

Za domeny p?acisz roczny abonament. W Home.pl masz nisk? cen? rejestracji (promocja) a po roku p?acisz 100 z? netto za odnowienie. Za hosting tak samo, tzn. p?acisz co roku, czasami s? promocje, ?e pierwszy rok jest ta?szy. Tutaj masz wi?cej informacji o tym jak si? odbywa rejestracja domen:

Ja kupi?em 2 domeny na home.pl i 3 domeny na nazwa.pl. Nie narzekam, wszystko ?adnie i szybko (e-p?atno?? bankowa).

Nie musisz kupowa? na 3 lata tylko np. na rok, a potem sobie przed?u?asz za ~100 z?. Chocia? je?eli nie chcesz przed?u?a?, to po prostu olewasz faktur?, kt?ra przyjdzie i b?dzie git. Nie wierzysz to przeczytaj regulamin.

+ polecam superhost.pl - taniej nie widzia?em :p

Back
Do góry Bottom