Co nowego?
  • logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Jak chcieli by?cie umrze?

Status
Zamknięty.

Macer

Advanced User
Liczba reakcji
5
Witam.
Mam do was pytanie, jak chcieliby?cie umrze??
Ja chcia?bym umrze? jak bohater. No ale c?? takie rzeczy to tylko w Erze ;).
Czekam na wasze odpowiedzi.
Pozdrawiam
/Macer

Kurtis1

Advanced User
Liczba reakcji
125
Odp: Jak chcieli by?cie umrze?

?adnie, jak bohater. Ja bym wola? umrze? we ?nie, nic nie czuj?c, nie wiedz?c, ?? tak naprawd? umar?em. Ka?dy lubi jednak co? innego -.^

Drexav

Zas?u?ony
Liczba reakcji
160

Ka?dy mia? my?li, ?eby umrze?. Podejrzewam, ?e wiele os?b z tego forum na pewno mia?o my?li samob?jcze i my?la?o - ?yletka, sznur, strza? w ?eb. Ale ja nie chcia? bym tak umrze? a na pewno nie teraz. Jeszcze ca?e ?ycie przede mn?. Ale nie chcia? bym ?y? wiecznie bo kiedy? czyta?em m?dre s?owa "ludzie chc? ?y? wiecznie a nie wiedz? co robi? w deszczowe po po?udnie" i to wg. mnie prawda. Chcia? bym umrze? w taki spos?b aby niczego w ?yciu nie ?a?owa? gdy b?d? umiera? (wiem, ?e to nie mo?liwe), chcia? bym by? r?wnie? abym pozosta? zapami?tany. Nigdy nie wiadomo co si? stanie wi?c mam nadziej?, ?e jak by co b?dziecie o mnie pami?ta? ;p

Sanyo

Faniaots & Otslist
Liczba reakcji
15

Nie chce si? m?czy?.. np. jaka? choroba na staro??. Umrze? spokojnie podczas snu najlepiej ;)

Miki

HardcorowyKoksu
Liczba reakcji
218

W sumie mi to oboj?tne jak umr? tylko ?ebym zd??y? si? po?egna? z rodzin? i si? nie m?czy? zbytnio. Og?lnie rzecz bior?c nie spieszy mi si? do ?mierci i chcia?bym ?y? co najmniej 80 lat i by? ?e tak powiem "stary ale jary".
Pozdro Miki2020

Dawid453

Active User
Liczba reakcji
0

Ja chcia?bym umrze? oko?o 70 - 90 lat a mam 13 czyli te 57 lat min jeszcze mam przed sob? ^^ w tym wieku cz?owiek staje sie niedo???ny bardzo sie robi zrz?dliwy a chcia?bym aby mnie moje wnuki o ile ich doczekam ^^ za pami?ta?y mnie jako dziadka pe?nego wigoru :D a nie kogo? co b?dzie ci?gle j?cza? ?e bol? mnie stawy czy tam ko?ci itp. po 70 cz?owiek cierpi ma ostroporoze potkniesz sie i fik z?amanie albo inne choroby jaskra itp. co do ?mierci hmm sam niewiem umrze? na zawa? tak aby sie nie da?o uratowa? bach zawa? i tyle ;)

Zia

Advanced User
Liczba reakcji
56

Ja bym chcia? umrze? jeszcze przed emerytur?, aby nie m?czy? si? z t? nie wielk? kas? na leki itp.
W jaki spos?b? Ratuj?c najlepiej jak?? pi?kn? dziewczyn? (ka?dy inny te? mo?e by?, ale najlepiej pi?kna dziewczyna), np postrza? od kuli, utoni?cie czy co?.

@down
O? JE!; D

Ostatnia edycja:

Dawid453

Active User
Liczba reakcji
0

@up to jak w filmach ameryka?skich albo Modzie na Sukces ( tego badziewia nie ogl?dam ale mama ogl?da i nie da sie prze??czy? bo wtedy ma atak sza?u :p )

Woristin

Forum friend
Liczba reakcji
85

Spokojnie, we ?nie, po prostu ze staro?ci : )

Rybol

Senior User
Liczba reakcji
92

W og?le nie umiera? i chla? eliksiry m?odo?ci.
Topic.
Jako bohater, np rozbrajam bomb? w warszawie, albo poprzez system komputerowy namierzam lec?c? raki?t? w stron? Nowego Jorku, zestrzeliwuje j?, po czym zabija mnie snajper kul? w ?eb ; D
Ahh ta wyobra?nia.
Tak jak wy?ej, ?pi?c i nie wiedz?c o tym.
Chocia? i tak wi?kszo?? z nas umrze z powodu serca.

Fragles

JOKER
Liczba reakcji
64

Chcia?bym umrze? walcz?c. Nie wa?ne czy walcz?c z chorob? czy z kim? zuym - nie ma r??nicy. Bylebym umar? otoczony bliskimi i mia? nadziej?, ?e mog? z tego wyj?? ca?o. Nie chcia?bym umiera? wiedz?c, ?e to m?j koniec. To mog?oby mnie dobi?. :p

Andzia

Ale ze mnie krejzolka;*;*
Liczba reakcji
49

Chcia?bym umrze? walcz?c. Nie wa?ne czy walcz?c z chorob? czy z kim? zuym - nie ma r??nicy. Bylebym umar? otoczony bliskimi i mia? nadziej?, ?e mog? z tego wyj?? ca?o. Nie chcia?bym umiera? wiedz?c, ?e to m?j koniec. To mog?oby mnie dobi?. :p

Na pewno b?d? przy Tobie ^^

#topic
Zasn?? i nie wsta?. Po prostu umrze? bez b?lu i cierpienia.

Jack

Senior User
Liczba reakcji
59

Umrze? bym chcia? na meczu na boisku, gram 5 lat ju? w pi?k? no?n? i chc? w ni? gra? ca?e ?ycie i zgin?? na boisku podczas gry.

Blessed Killer

Advanced User
Liczba reakcji
17

Ale wy noobki jeste?cie to zal :D

Ja bym chcia? umrze? dobijaj?c 400 lv na rl tibi ;D

Chcia?bym umrze? za kogo? z bliskich albo np ?ucic sie na granat na dworcu.;d albo w spokoju bez nikogo.

Olszak

Advanced User
Liczba reakcji
12

We ?nie albo na wojnie z honorem ;]

D3ch4lol

Advanced User
Liczba reakcji
30

Tak jak Woristin i inni panowie, nie m?cz?c si? tylko spokojnie, we ?nie, nie czuj?c nic..

Sidron

Advanced User
Liczba reakcji
12

Nie chcial bym umierac ale no coz .
Ogolem to glupi temat z deka .

Ale jak juz pisze to "chcial bym umrzec" przy ukochanej osobie i umrzec z tym ze mnie kocha :)

Thinker

User
Liczba reakcji
3

Chcia?bym um?e? wiedz?c ?e robi?em wszytsko co najlepsze dla moich bliskich. Chcia?bym um?ec w gronie moich przyjaci??, rodziny i ukochanej osoby.

Status
Zamknięty.
Do góry