• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Island

Status
Zamknięty.

Mr Purple

Active User
Liczba reakcji
5
Chce wam przedstawi? urywek mojej pracy. Jestem pocz?tkuj?cy tak wi?c chc? aby do?wiadczeni mapperzy powiedzieli co robi? dobrze, a co nie. Prosz? nie pisa? ?e ma?e etc.
302avja.png

Odp: Island

Ma?e, za ma?e ?eby napisa? co? konkretnego, nie wiem po co wogle wrzucacie takie prace

sam autoborder, ma?o detali, doda?by? troche kamyczk?w i trawy.

ten wodospad to ca?kowity fail. nie wiem czy nie zrobi?e? wy?szego pi?tra czy poprostu da?e? screena z 7 poziomu, ale to jak to wida? nie trzyma sie kupy, nie podoba mi si? te? dob?r ro?linno?ci z kilku r??nych klimat?w. ale c??..

@jaskam

je?eli masz zamiar ze mn? rozmawia? to naucz si? pisa? po polsku.
bo tak na dobr? sprawe to nie rozumiem co napisa?e?. ;]

Ostatnia edycja:

unsword

Z ?aski swojej raz na jaki? czas wleziesz na forum i b?dziesz dodawa? komenta?e by nabi posty i si? po?mia ?all mi ci?!!!(z?amas)zrub co? sam !!
Na pocz?tek po ogl?daj inne prace i wzoruj si? na nich!!

Dzi?kuje za komentarze:)
B?d? dodawa? kolejne screeny:]

Szczerze m?wi?c nic nie pokaza?e?.
No ale oceni?:
100% auto border[-].
Zero wysi?ku/pomys?u[-].
Nie ma szczeg???w(trawy/kamyczk?w)[-].
Co robi owocowe drzewko na bagnach?[-].

Zaj?ce nie pasuj? do bagien, og?lnie m?wi?c pomiesza?e? style, mog?e? si? wi?cej wysili? i co? jeszcze pokaza? i jak wspomnia? kto? up nic nie trzyma si? kupy...

Moja og?lna ocena to only 2.5/10.
Nast?pnym razem postaraj si? bardziej, je?li co? ci nie wychodzi to patrz jak robi? to inni...No i oczywi?cie staraj robi? si? bardziej szczeg??owe,pomys?owe,ciekawsze a przede wszystkim wi?ksze prace.

Pozdro,
Krzysieq.

Za ma?a praca troch? , nie ma co ocenia?.Za ma?o urozmaice? jaki? detali , og?lnie s?aba praca.Musisz jeszcze po?wiczy? jak na razie 2/10

Status
Zamknięty.
Do góry