• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Internal Error??? [8.1]

Status
Zamknięty.

OPEL

New User
Liczba reakcji
0
ELO!
Mam problem z ots evo 8.1 . Otu? gdy mam ju? IP , config lua dobrze zrobione , stworzy?em se GoD , odpalam ots , wpisuje passy na GoD , wy?wietla mi sie lista postaci , odpalam GoD'a i wyskakuje mi : ,,Internal Error''
Moja posta? jest dobrze zrobiona. Na postaciach zwyk?ych player'?w moge spokojnie gra? . Bardzo prosi?bym o szybk? pomoc . Dla tego kto zechce uzyczyc mi swej wiedzy na moim ots dam GM.

Internal error pokazuje si?, kiedy server nie rozpoznaje z jakiego? powodu pliku z playerem.

je?eli ci wyskakuje taki b??d to znaczy ze jak masz zrobiona t? postac tego GoD'a to ots go nie mo?e go znalezc w pliku players w tym pliku powinien sie znajdowac plik .xml z nazwa twojej postaci

Internal Error jest w momencie gdy posta? zosta?a skasowana b?d? z?apa?a jakiego? buga na mapie lub ?le zosta?a stworzona. Jedyne rozwi?zanie to stworzy? now? posta?!

Masz all dobrze tylko ?e np w folderze players jest Adix a nie GM Adix i wtedy to wyskakuje xD

@up wy u?omni jeste?cie (sorry)
Musisz zmieni? spawn tego GoDa w jego pliku

Pozdrawiam,
olekturbo

u?omny to jeste? ty. Wszystkie wersje podane wy?ej s? prawdopodobne dlatego jak wspomnia?em wy?ej, lepiej b?dzie stworzy? now? posta?, pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry