Jak ju? kilka razy pisa?em to jest b??d tej wersji acc makera. Nie da si? temu zaradzi? bez samodzielnej edycji go. Trzeba si? logowa? z zak?adki po lewej stronie....Witam to znowu ja teraz mam zupe?nie inny problem , ?ci?gn??em silnik TFS edit by G?sior i zrobi? all wed?ug poradnika i dzia?a ale jak wchodz? na stron? i chce si? zalogowa? wogule niema napisu Login tylko jest niebieska ramka a jak na ni? klikam to wyskakuje mi co? takiego :
Nie znaleziono obiektu! ...
...Pom??cie!!!
Upewnij si?, ?e wrzuci?e? do world swoj? map? wraz z spawns.xml i houses.xml i czy poda?e? odpowiedni? nazw? mapy w config.luaprzy wlaczaniu tfs'a wyskakuje mi taki blad : FATAL Could not open the map stream.
Nie znaleziono obiektu!
Nie znaleziono ??danego URLa na tym serwerze. Odno?nik na referuj?cej stronie wydaje si? by? nieprawid?owy lub nieaktualny. Poinformuj autora tej strony o problemie.
Je?li my?lisz, ?e jest to b??d tego serwera, skontaktuj si? z administratorem.
Error 404
serles.no-ip.info
08/29/08 04:01:28
Apache/2.2.8 (Win32) DAV/2 mod_ssl/2.2.8 OpenSSL/0.9.8g mod_autoindex_color PHP/5.2.5
Elf m?wi? co?, ?e wersja 0.3 TFSa nie b?dzie zgodna z tym acc makerem
Sanyo napisał:1. Zalezy w jakim rozszezeniu masz mape
2. Nie
3. Zalezy od rozszezenia
4. Jest poradnik na forum o konfiguracji shop by gesior.Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć link. Zaloguj or Rejestracja