• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

-Windows XP instalacja windowsa

Status
Zamknięty.

holm

User
witajcie ;) chcialbym zainstalowac windowsa ale jestem zielony (wczesniej nie mialem takiej potrzeby instalacji i sie tym nie interesowalem) lecz teraz musze to zrobic i nie wiem jak... kolega poleca mi windows black 8.2 i trzeba sciagnac sterowniki do kompa ;( sciagnalem program everest i nie wiem ktore informacje sa potrzebne. ogolnie to nic nie wiem wiec prosze o wytlumaczenie bo pierw trzeba sciagnac sterowniki

Our partners and their custom servers:

Odp: instalacja windowsa

Najlepiej kup jaki? system w sklepie(komputerowym lub internetowym) i w??cz automatyczne aktualizacje, reszta zrobi si? za ciebie - mam legalny windows 7 home i rzadko si? zdarza ?ebym musia? sam szuka? sterownik?w.
A? takie drogie nie s? - xp proffessional teraz od 150 z? kupisz, windows 7 home nawet od 100

Najlepiej kup jaki? system w sklepie(komputerowym lub internetowym) i w??cz automatyczne aktualizacje, reszta zrobi si? za ciebie - mam legalny windows 7 home i rzadko si? zdarza ?ebym musia? sam szuka? sterownik?w.
A? takie drogie nie s? - xp proffessional teraz od 150 z? kupisz, windows 7 home nawet od 100

szkoda mi kasy bo mam inne wydatki aktualnie. wiec pomoze ktos ogarnac sterowniki? z instalacja jakos dam rade

---------- Tre?? dodana o 18:00 ----------

ten tego... szukam tych sterownikow bez skutku kto pomoze

Je?eli pobra?e? program 'Everest' to wyka? odrobin? inicjatywy i poczytaj co tam pisze. Program jest po Polsku. Wszystko jest pogrupowane, s? podane nazwy producent?w, modeli poszczeg?lnych podzespo??w. ?adnym problemem nie jest wej?cie na stron? producenta danego podzespo?u i pobranie wybranego sterownika.
Nie pobieraj ?adnych g?wien typu 'Windows Black 8.2'. Tego typu edycja systemu b?dzie mia?a zapewne zbrakowane biblioteki oraz inne pierdo?y. Je?eli chcesz ju? XP to pobierz klasycznego Windows XP Professional SP3. Pami?taj, ?e cukierkowe g?wno typu 'Windows Black' b?dzie wpierda**?o troch? ramu.
Je?eli jeste? ju? naprawd? takim leniem to zanie?? komputer do jakiego? serwisu, zap?a? 50 z? i ciesz si? sterownikami.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom