• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Insomnia

Odp: Insomnia

Wielki gratulacji bardzo dobrze wam idzie ;) Mam takie jedno pytanie dlaczego nie za?o?ycie gildii?

Leader Gildii musia?by by? bardzo odpowiedzialny oraz rozs?dny a nikomu pewnie nie chce si?
Zak?adac gildii wysy?a? zaprosze? i kupowania GuildHouse.
Puki s? wakacje to si? expi :P

Wielki gratulacji bardzo dobrze wam idzie ;) Mam takie jedno pytanie dlaczego nie za?o?ycie gildii?

P?ki co jedynie Uncross mo?e zrobi? gildi?, a nie gra aktualnie i nikt nie wie czy gra? b?dzie, wi?c gildia nie ma szans powsta? teraz... Jak na razie jeste?my ma?? grupk? znajomych :p

Z Emkiem postanowili?my rozegra? meczyk football'u :D Na pocz?tku wszystko wskazywa?o, ?e wygra lecz...
4zvzn6.jpg

Jednak to nie lvl i szybko?? zwyci??y?y lecz umiej?tno?ci =d Emek mnie nie doceni?(moich boh'?w, time ring i utani hur te? nie xD). By?a jedna zasada... brak zasad ! Co si? dla Emka sko?czy?o pora?k?. Przejeba? a? czterema golami ;|
1zydh7q.jpg

Jakby kto? chcia? si? zmierzy? i ma pacc'a zapraszam na football aren? i tam mo?na nawet 2on2 zrobi? =d

Ale to nie koniec mojego posta.
Pad?em a? dwa razy co r?wna si? utrata niepadaczka... Lecz te dedy mam uzasadnione.

First ded:
Tibia.com napisał:
Died at Level 29 by a wild warrior
Z?apa? mnie 10 min lag... a cieszy?em si?, ?e z cyc?w uda?o mi si? zbiec i uciec ...
Second ded:
Tibia.com napisał:
Died at Level 29 by a serpent spawn
To by?o bolesne... ciesz?c si?, ?e za chwile 30 lvl pad?em na serpencie, jak ? Kurwa nie wiem wyskoczy? mi w podziemiach yalahar gdzie my?la?em, ?e powinienem sieba? tam co najwy?ej hydry a nie serpenta...

Tak czy owak lvl odrobiony do 29. Nie pr?dko wbij? jaki?lvl poniewa? mam problem z netem. Od tygodnia ju? nie dzia?a wi?c siedz? u siory ale to nie wystarcza do emkowego no life ;/ Tak czy inaczej lvl idzie a eq bez zmian.

Jednak to nie lvl i szybko?? zwyci??y?y lecz umiej?tno?ci =d Emek mnie nie doceni?(moich boh'?w, time ring i utani hur te? nie xD). By?a jedna zasada... brak zasad ! Co si? dla Emka sko?czy?o pora?k?. Przejeba? a? czterema golami ;|

Ty kurwa ciulu, mia?e? mie? tylko haste, a ja nic -.-! ;d gdybym bra? gran haste :)

hmm, a dziwi?em si? dlaczego mnie przegania?e? ;o ja za to nie straci?em man, ani ring?w xD

Best player in tnet ;d

84677271.png

Kiwa?em Ci? ostro wi?c szat ap !

Pierdolenie ?ci?tej g?owy ;)

Ostatnia edycja:

Witam koledzy :P Ostatnio te? zacz??em gra? na Refugii (Thanks for Speeder :D) i pomy?la?em, ?e jak tak ostro pocinacie (screeny) to mo?e si? do??cz?... M?g?bym "pliska" :D

@Up
No co ty ? T ojest zabronione nawet si? nie loguj na Refugie bo od razu hunta za?apiesz i block exp ;/
Gra? ka?dy przecie? mo?e =d Ale czy b?dziesz w gildii ? Wpierw Antek musi j? stworzy? bo jak na razie to jak Emek powiedzia? jeste?my grupk? znajomych na servie :D
@Topic
50% do 30lvl'a _/
@Emek
M?wi?em Ci, ?e ja mog? a ty nie ^^ Wiesz 60 lvl na 29 to lekko nie fair ! No i ringa i haste tylko an pocz?tku u?ywa?em, a potem by?em zdany tylko na siebie i bohy wi?c przyjmij wygran? z honorem a nie =d Kiwa?em Ci? ostro wi?c szat ap !

@Emek
M?wi?em Ci, ?e ja mog? a ty nie ^^ Wiesz 60 lvl na 29 to lekko nie fair ! No i ringa i haste tylko an pocz?tku u?ywa?em, a potem by?em zdany tylko na siebie i bohy wi?c przyjmij wygran? z honorem a nie =d Kiwa?em Ci? ostro wi?c szat ap !
Wygran?? Chyba raczej przegran? :D

EDIT:
No i m?j ma?y screen :D
31mlvlkath.jpg

Wiem, ?e m lvl s?aby ale trenuje, trenuje... :P

Ostatnia edycja:

M?j ma?y awansik teraz b?dzie ich wi?cej :) o ile b?d? w stanie expi? po ogniskach ;)

19lvl.png

Wreszcie wakacje jak ja si? ciesz?.

A tutaj moje drobne zakupy ;)

drobnezakupyo.png

Og??em wyda?em 15k.

@Robo795
Zrobi?em co? innego sprzeda?em Blue Robe i kupi?em hat of the mad i dragon shielda :) i tak mam 12k dalej.

Ostatnia edycja:

Je?li jeste? Sorcererem to sprzedaj blue robe i spirit cloak kup sobie focus cape

@Edit
Haaa :P 25 LVL

25lvl.jpg

@Up.
No :] Jak cos to pisz sprzedam ci Crown shielda :P

Ze Zwierzaczkiem

tarantula.png

Ostatnia edycja:

84347585.png

Wczoraj siedzia?em troszk? ponad 2h na hero, loot to 4 crown armory, crown legs, fire sword i war hammer ;) by?em na prawd? mile zaskoczony ;o dzi? ubi?em 7 hero - 0 loota i pomy?la?em, ?e nudno si? robi... wbi?em lvl i da?em loga :d

Jutro raczej 62 nie b?dzie...

#DOWN

Mi?o by by?o mie? tyle czasu ;o gram z kumplem z rl'a ;d dzi? gra?em ~30 min, on wi?cej, jutro i ja i on prawdopodobnie nie pogramy... ;x dlatego adv nie b?dzie.

Ostatnia edycja:

Nowiutka porcja fotek :)

Awans oko?o 7 rano :)

20lvlz.jpg

I oto Desert Quest z 9:30

desertquest.png

desert.jpg

Mia?em bardzo dobry team go?cie zbierali si? 30 min :)

Dzi? jeszcze mam zamiar wbi? par? lvl wi?c szykujcie si? na foty :)

@Edit

Kolejny awansik

21lvl.png

Nowy nabytek

obknife.png

Ostatnia edycja:

A to m?j dzisiejszy poranny exp :D
massilh.png

I jeszcze to, mia?o by? tu ?adne GFB ale nie trafi?em z czasem :D
vampz.png

No i na koniec advanced :)
adv.png

@Emek, Mspiewak3
Gratz! :D

@EDIT
Aha, i dodam jeszcze ?e wyci?ga?em 60-70k expa/h xD No ale oczywi?cie by? waste :(

Ostatnia edycja:

Doszed?em do wniosku, ?e next pacc'a nie b?dzie - ko?cz? po tym, wi?c po co mi jakis outfit z addonami, prawda? Lepiej uzbiera? kas?, sprzeda? na allegro i b?dzie ok ;)

Dzi? troch? 'hardcoru', nic wielkiego, utama si? trzyma?a ;d

hydra.png

masive.png

14823755.png

asdasdyje.png

i bhmt

bhmt.png

:) wi?c zosta?o jeszcze jakie? 70 dni, z czego na wakacjach nie b?d? no? lajfi? :p max 4h w nudne zachmurzone dni ;o

Je?li kto? chce kupi? hara, to za ~70 dni sprzedam go za 60 z? bez item?w, nie zale?nie jaki lvl b?dzie. Je?li kto? jest zainteresowany msg me ;d

A ja wyci?ga?em dzisiaj troch? ponad norm?, chocia? dzisiaj max mia?em 86k+/h:
80kpoedycji.jpg

Przy takim expie nie trudno o awans wi?c:
38poedycji.jpg

A co z tym idzie w parze?
vishurpoedycji.jpg

Ale najgorsze jest to, ?e pozabija?em ju? mn?stwo vamp?w a najlepsze co lootn??em to 15gp -.-

@#@# EDIT:
Aha, Emek na czym by? mi poleci? expi?? Bo na vampach mam narazie tylko waste...

Ostatnia edycja:

2afzlts.jpg

Mam przerw? w expieniu z powodu neta 4xprzez niego pad?em ;c Tak tak pacc leci _/

Jako? ostatnio nie mia?em czasu na gre (po kilka godzin dziennie klei?em runy na bocie + wbija?em marne 5k/h ;p).

Jutro b?dzie pacc, z Nov? um?wiony jestem na frosty, wi?c pg b?dzie z kosmosu xd Anyway, macie tutaj kilka skrin?w z wczorajszego pgowania z Nov? (waste kosmiczne, ale jaka satysfakcja xd). Nie zdarzy?em uchwyci? momentu, gdy bloczy?em dwa gsy, bo si? przerzuci?y ;P

screen0019.jpg

screen0022.jpg

screen0023.jpg

screen0025.jpg

screen0026.jpg

Pozdro naabensy <3

Do góry