• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Insomnia

Odp: Insomnia

No gratuluj? Wam wszystkim, a zw?aszcza Przemkowi i Xemowi. Widz? Przemo, ?e ostro jedziesz na tym free pacc i kto tu m?wi?, ?e ja jestem maniak xd ? Xemcio (i chyba placek) ciesze si?, ?e tak dobrze wykorzystujecie mojego Zaipa. Dobrze, ?e da?em go akurat Tobie.
?ycz? Wam maniaki dalszych sukces?w, adv?w i czego tam mo?na jeszcze zdoby?. Good luck.

Chce kto? kupi? 64 knighta ze skillami 76/75 (35% do 77/76), demon armor, demon helmet, 300k+, mms, znany z nieko?cz?cej si? loterii (osobie, kt?ra zakupi posta? wyt?umacz? o co chodzi i jak zarobi? ;>), dodatkowo ma du?o przyjaci?? i tylko jednego deada na afk train ;>.

[...] Mam wra?enie ?e Przemek nie ma nic innego do roboty (powoli mi si? wydaje ?e masz ma?o koleg?w) tylko siedzi i napierdala w t? klawiature :). [...]
Peace.
To co ja robi? akurat nie powinno Cie zbytnio obchodzi?. Gram tyle ile mi si? podoba, a takie Twoje dociekania to zwyk?a nutka zazdro?ci. Pykam sobie w kosza 2-3h dziennie, wi?c Twoje "wra?enie" jest g?wno warte w tym momencie. Oceny s? ju? praktycznie wystawione, wi?c nie widz? sensu dalszej nauki. Gralutuje, w?a?nie zapracowa?e? sobie na minusa. Jak wida? nie zmieni?e? si? i z mojej strony nie masz szansy na inva do gildi, pajac?w nie potrzebujemy :)
(Jak chcesz si? wyp?aka? to zapraszam na gadu, nie ma sensu za?mieca? tego tematu Twoimi g?upimi postami)
#Simi
Zbanowany?! Ehh... ;/

Godzinka wykonywania quest?w:
mary0002.jpg

#Down
Gratuluje g?upoty. Teraz dopiero pokaza?e? jakim jeste? dzieciakiem. Burn in hell.

Ostatnia edycja:

<CENZURA>

// Id? si? dzieciaku gdzie indziej dowarto?ciowa?. Sey

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Dobrze wam idzie i oby tak dalej , wrzucajcie kolejne ss'y z adv?w :P.

M

Czas na mnie

Czas na mnie

No nie da?em ani jednego screena ;/ Z?y Unado !! Aktualny lvl : 26 i m lvl : 7. Distans : 60 (wiem wiem po free pacc'u zaczn? od nowa skillowa?)

2rnkmxu.jpg

o70u9x.jpg

2wd9cw4.jpg

aczkpe.jpg

1z6xqtg.jpg

2r406dx.jpg

5ehnko.jpg

awzz4o.jpg

[-]Jak b?dzie awans 27 to dam bo w przerwie pomi?dzy 22-26 nie robi?em screen?w z awansami :D[/-]
Albo dam ?eby smutno nie by?o :D (Look quest ! xD)
166fxon.jpg

Ostatnia edycja:

Screeny monotone. Nie ocenie bo nie ma zbytnio czego (jakbym ocenia? to max. 3/15. Najbardziej podobaj? mi si? screeny v.drena oraz Simivara, natomiast reszta screen?w to tak zwane "gofno". Powodzenia w dalszym skilowaniu/expieniu etc.. Ogarnijcie screeny, chwytajcie lepsze momenty to mo?e oceni? a wiem, ?e bardzo Wam zale?y na mojej ocenie ^^.

@UP
Ty za to potrafisz zrobi? super screeny, full akcji, zero monotonii :)

#TPC

Troch? runek, troch? quest?w, djin w drodze, zosta?a tylko misja z of, dzi? si? zrobi :d samego ofa robi?em, screen?w nie mam :x jeszcze mo?e talesa zaczn? robi?, b legi i ju? kasa b?dzie.

38m.png

98820258.png

64422680.png

paradox.png

To mo?? jeden screenik ode mnie :D.

Wypadzik na worker golemy:

5znots.jpg

Wiem, 3 dni temu pad?em ale odrabiam (powoli, bo koniec roku ;d)

Edit: Wyjazd na hunty Enlightened of cult, necro, hero - NIC NIE WYPAD?O! <buuuuuuuuuuuu>

2i8fas3.jpg

Ostatnia edycja:

Jako swego rodzaju koordynator zespo?u oficjalnie wracam do gry. Ka?dy, kto czuje si? cz?onkiem zespo?u proszony jest o PW do mnie z nickiem i stanem postaci. Czas zorganizowa? nasz team =d

?ycz? Wam i sobie owocnej i przyjemnej gry,
Uncross

Co? z ostatniego dnia na paccu. Chcia?em udowodni? przede wszystkim sobie, ?e potrafie zabi? ten syf. Jak dobrze p?jdzie to na 70lvlu spr?buje zabi? demona xd
beztytuunoo.jpg

Do czasu zakupienia premium postanowi?em troch? potrenowa? w?adanie magi? =d W mi?dzy czasie za?atwi? sprawy dotycz?ce GH, ka?dy kto chce mie? pokoik w Guild Housie proszony jest o PW do mnie (pomin? fakt, ?e ma?o os?b nades?a?o stan i nick swoich postaci).

O 3 w nocy r??ne pomys?y przychodz? do g?owy, tym razem zachcia?o nam si? wycieczki na wyrmy =d

30kayqv.png

Enjoy.

Koniec free pacc... W ko?cu!
Porobi?em troch? gfb, troch? ba barbarianach i hunt hero ;)

beztytuuhzc.png

git.png

34343.png

I loot, s?aby jak na tyle hare, ale... darowanemu koniowi nie zagl?da si? mi?dzy z?by ;)

loota.png

Witam wszystkich. Postanowi?em, ?e rozpoczn? gr? z wami. A oto pierwszy screen.

stanpostaci1.jpg

Obrazki b?d? stara? si? wrzuca? na bie??co.

Dodaje malutki awansik

16lvl.jpg

Ostatnia edycja:

Temat chyba najciekawszy na tym forum. ^^ Mam nadziej?, ?e b?dziecie kontynuowa? dobra pass?. Gratulacj? awans?w ;p.

#Przemek
Jak na 70 lvl - Demon, to co na 100 ?;p Mo?e Ghazbaran ? ;] Hail Przemek ;d

Ja dzisiaj postanowi?em sobie poexpi? na muted ratach - z efektem, nie powiem, speelbook + 1 m lvl, 5 halberd?w, ko?o 4k w kasie, lvl wbi?em ;)

gitm.png

By? u mnie kolega, gdy poszed?em go odprowadzi? stan??em na jaki? schodach w dzielnicy magicznej, przychodz?, patrz? - you're dead, aha, o co chodzi, lookam na t.com i ujrza?em ten, ?e napis:
Character Deaths
Jun 04 2009, 15:03:35 CEST Died at Level 44 by a blue djinn

Na szcz??cie mia?em blessy, straci?em ko?o 10%, lvl nie spad?... Teraz zn?w postanowi?em odwiedzi? svang, troch? barbarian?w... doszed?em do wniosku, ?e got?wka jest potrzebna :d!

Co by?o, a nie jest, nie pisze si? w rejestr..

Takie co?..
rodg.png

By? 24, 30% do 25 i nagle zawieszenie neta. ;( Przepraszam Rayol. Odbi?em poziom.

95561659.png

Ostatnia edycja:

Kolejna porcja fotek.
Ju? wczoraj my?la?em, ?e zdo?am doda? kolejny awansik ale zosta?em zabity przez 2 cyklopy.

dedna16lvl.jpg

Ale co si? odwlecze to nie uciecze :p

17lvl.jpg

@Down

Gratuluje :) te? tak bym chcia?.

Tu? po przeczytaniu posta Emka uda?em si? na exp cyklop?w i spotka?a mnie mi?a sytuacja. Znalaz?em deda 23 druida. Oto locik:

locikzdruidaa.png

Ostatnia edycja:

Dzi? mia?em na prawd? du?ego farta!

yea.png

(boh z necro, a skull staff z infa, ksi??ka z muted rata i poc oczywi?cie z hero, ubi?em z 20-30 i nic... ;x)

W dodatku Mammoth Fur Cape oraz Fur Bootsy w depo w Svargro?dzie :d!

Reszta:

beztytuumln.png

lvld.png

Niestety screena na 45 doklej? jako? jutro, wi?c jutro post b?dzie z edytowany ^^

#DOWN

Nie no, 1 wbi? m?j kumpel z rl'a, przez to tego screena nie mam :x

Ostatnia edycja:
Do góry