• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Insomnia

Odp: Insomnia

O? czyli mania na sharowanie. Nie mog? si? oprze? :) kto chce dzieli? konto ze mn?? Pr?bowa?em z kumplem, ale... nie chcecie wiedzie? :d

Raoyl, musze przyzna? ?e Sharowanie to zajebsita sprawa bynajmniej dla mnie dla czego ? poniewa? mieszkam 16km od szko?y i wracam o godzinie 16-19 i gdy mnie nie ma to xem expi, i gdy ja wchodze np o godzinie 20 ablo 18 expie do 23-24 ;] czas na nauke jest i wcale nie maniaczymy a lvl zapierdala jak pojebany, a co do tego sharowania to znajdz osobe kt?rej mo?na zaufa? i wiesz ?e Cie nie wyhuja :). Dzisiejszy dzie? byl bardzo udany Arbalest kupiony za 15k i wymieniony na Boh-y(warte 35k!~), kupi?em C helmet za 1k ojeba?em za 2k ;) udany 37 poziom wbity. oko?o godziny 24 wrzucze fotke ile % z expa si? wbi?o : ) Pozdrawiam. Raoyl A kt?ry masz poziom ?

A teraz eq :) :
30293710.jpg

Ostatnia edycja:

O? ma?y. To ten Madrael 22.

Oser wiem. Musi by? to osoba kompetentna ;x

Pozdrawiam

I szukam dalej.

Powtarzam, ?adnych noob?w.

Ostatnia edycja:

Witam, jutro zamieszcz? par? ss'?w z mojego palka na refugii, stan konta pieni??nego oraz eq i skille. Dzisiaj ju? tego nie zrobi? ( za bardzo zm?czony ,,by?" :) ). Chcia?bym do Was do??czy?, je?eli jest taka mo?liwo??. I je?eli gildia powstanie lub ju? powsta?a to do gildii te? ch?tnie bym doszed? :D.
Pozdrawiam
Nick w grze: Assasin Palek

Znalaz?em jeszcze jakiego? starego skrin szota jak to z Vdren'em huncili?my szalone potffory.
Link do galeri(i?):

#down
Jest jeden ;p

Ostatnia edycja:

Simivar , Gratuluje wbicia 65 oraz Full Knighta ; ). Witamy Emek spowrotem ;]. O ko?o 24 powinienem wrzu? fotke po expie ;] jak narazie lvl jako? idzie. Przmek jak tam s? ju? ch?tni na twoj? posta? ;] ?

Down@ :
Jeste? ju? 2 osob? ...

Ostatnia edycja:

Dodam jeszcze, ?e jak banki nad??? to jutro b?d? cieszy? si? pacc'em, a je?li wy chcecie si? cieszy? ciekawszymi screenami zapraszam do komentowania... Je?li by kto? jutro chcia? si? na co? wybra?, albo pozwiedza? to msg me ;)

Ps. kurwa Oser jak patrze na twoj? sygn? to mnie a? zgina...

Expi?em od 22 ;] w hoj bot?w ;] ale jako? da?em rade, teraz xemm ma zadanie dojeba? lvl :P. Loot oko?o 3-4k, 0 waste. :
lcldzisaj.jpg

I Dobranoc wszystkim :p

No Insomnia idzie jak burza :> kurcz?, a ja dalej szukam jakiej? kompetentnej osoby do sharowania ;s

tak na serio, oser usu? to bo mnie te? zgina ;x

Moja dzia?ka, dobi?em lvl + 10 mlvl.

95ouhl.jpg

fm3s6d.jpg

Do??czam do was posta? po chacku i eq nie jest dobre i skille te? nie :D
Ale troch? si? pogra.
Nick :Termit Elektron

Tak szybko si? mnie nie pozb?dziecie!
screen0003.jpg

Rat hunter _/

(I teraz mam unikalny nick, juhu xd)

#edit
Mam kupca na 150z? za palka _/

Ostatnia edycja:

Czyli tamten har by? ?eby zarobi? na pacc? :O to co b?dzie? Xemm buy WOI :x

Dzi? pochodzi?em sobie po yalahar, wybi?em kilkana?cie drag?w w ank i jak na razie wbija m?j kumpel :)

Screena z 31 lvl'em nie mam bo goni?y mnie 2 dl'e <?al> xD

Edit :x

bossg.png

Ostatnia edycja:

Siema ch?opaki.Od D?u?szego czasu przygl?dam sie temu tematowi i chcialbym do was dolonczyc mam na refugi 51 palla nick Dajmonn znam na refugi chyba polowe tych wiekszych lvl poniwaz mialem kiedys 84 ms ale to byl rok 2005 wiec oni mieli mniejsze niz teraz .A i jesli chodzi o ta wasza gidie prosze napisac czy napewno powstanie i czy nie kupicie pacc pogracie i sie wam znudzi.

Zaczynam gre nowa postacia nick Amnesticer tego pala sprzedaje pisac do mnie jak cos.

Witam wszystkich ! : ) Dzisiejeszy wiecz?r ma by? mi?y ! ;] i trzeba dobi? ten kurewski 39 lvl :) postanowienie. ? od godziny 21 do godzine 23-24 siedze na expie ;] Cel to dobi? :
70kurwa.jpg

Edita ^ Dzisiaj nie expie ;] ZA huja botow to ze g?owa ma?a...

Ostatnia edycja:

ZMIE? T? CHOLERN? SYGNATUR? OSER!!! BO OD PATRZENIA cz?onek boli :P PO PROSTU TO ZMIE?. Prosz??

Topic.

W sobot? lec? na bk z Simim wi?? jakie? b?d? screeny. Na razie pozostaje mi tylko smakowa? uroki ko?ca roku szkolnego (multum nauki i poprawki :huh:)

Powoli do przodu szybkim krokiem ;)

komentarze = screeny...

hih.png

#DOWN

Dzisiaj, od dzisiaj mam pacc'a ;) od ~15

musz? przyzna?, ?e dzisiaj przyno?lajferzy?em, ale i tak nie mia?em nic do roboty ciekawszego.

Ostatnia edycja:
Do góry