• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

II Konkurs Literacki

Status
Zamknięty.
Odp: II Konkurs Literacki

Wezm? udzia?, ale moim zdaniem dobrze by by?o gdyby pierwsze miejsce opr?cz nagrody do wyboru, dostawa?o te? reputacj?, poniewa? drugie miejsce dostaje 8 pkt, a pierwsze w og?le.
Po to s? nagrody rzeczowe za pierwsze miejsce, ?eby nie rzuca? reputacj? ; ) Aczkolwiek, to si? da za?atwi?, je?eli gustem user?w poza nagrod? rzeczow? powinna by? i reputacja.

Po to s? nagrody rzeczowe za pierwsze miejsce, ?eby nie rzuca? reputacj? ; ) Aczkolwiek, to si? da za?atwi?, je?eli gustem user?w poza nagrod? rzeczow? powinna by? i reputacja.
Moim gustem powinna by?, ale niech inni zadecyduj?. Mam jeszcze pytanie...Czy 100k gp mo?e zosta? wys?ane na Rookgard? :)

//A sk?d ja Ci wezm? 100k gp na rooku?; d

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Czy mog? inaczej jako? to nades?a? bo mo?na tylko 5000 znak?w a ja mam 6000 + ;/

napisa?em, teraz jeszcze na kompa przepisz?....

No zg?osi?em si?, kto wie mo?e mi si? uda? Wszystko jest mo?liwe

Powodzenia wszystkim uczestnikom :p:p:p

Heh ja juz swoja prace wyslalem,powodzenia zycze wszystkim uczestnikom!

Takie pytanie odemnie, mianowicie mo?e to by? forma jakiego? ?miesznego dialogu?? Czy koniecznie musi by? to opowiadanie.
Oczywi?cie dialog z jakim? tam wprowadzeniem ?eby ka?dy wiedzia? o co chodzi ale poprostu mam ?wietny pomys? na dailog.
Mam nadziej?, ?e mo?e by? to taka forma:D
Pozdro :)

#Edit
Hmm... co do nagr?d to nie s? one r?wne.
Pendrive i gra ok. 30 z? a 100k 6 z? ;P na allegro xD

Ostatnia edycja:

Sorx z gory ale ja musialem przeslac moja prace na 2 czesci gdyz miala ona za duzo znakow...
Hmm i mam do adminow jedno poprzedzenie...
Ja robilem moja prace z kumplem Markiem ;D (mial wolny czas i powiedzial ze jak bede mial 1 miejsce do 100k do podzialki xDD)
Wiec widziala go jeszcze ta osoba, a ty napisales ze moge widziec go only ja...
Mysle ze to zrozumiecie i rozwazycie to ze przesiedzialem nad ta praca pare ladnych godzin...(na wypro do szkoly sie tak nie staram xDD)
Pozdrawiam ;p konkursik suuper!:up::up::up::up:

Ostatnia edycja:

Super konkurs ! Ja ju? wys?a?em swoj? prac?. Kto wie mo?e i co? wygram.

Powodzenia wszystkim zawodnikom.

Pozosta?y 3 dni, ja mam 30 prac, pozosta?ych ch?tnych nadal zapraszam - to jest nadal szansa na wygran?!

Opowiadanie napisa?em, ju? na Nicramosie, lecz Speeder, za moj? pro?b?, przypisa? to opowiadanie temu profilowi. Nie wiem czy mam jakie? szans?, poniewa? moje opowiadanie to tylko pierwsza cz??? opowiadania kt?re normalnie mia?o by ich ok. sze??. Dzisiaj przyjecha?em z zielonej szko?y, a wyniki s? jutro. O konkursie dowiedzia?em si? dwa dni przed wyjazdem. Wi?c jak mia?em napisa? wi?cej, szczeg?lnie ?e lekcje te? musia?em odrobi??

?ycz? wszystkim powodzenia, nie wiem czy sam mam jakie? szanse, lecz jak ju? kto? m?drze zauwa?y?, kto nie pr?buje ten traci. Co w zwi?zku z t? reputacj?? W sensie czy pierwsze miejsce dostanie tak?e pkt. reputacji? By?o by mi?o.

Pozdrawiam.

Kurcz?, by? miesi?c i si? nie zabra?em do napisania tego, a teraz pozosta?o mi ju? 24h.

No c??, trzeba liczy? na wen? i mo?e si? jeszcze uda. :p

Zg?osz? si? tylko jestem pocz?tkuj?cy na tibia.net.pl, tak naprawde by?em tu w 2006/2007, ale bana dosta?em..I nie wiem jak si? zapisac na to. Przez E-mail czy co?
Super konkurs ! Ja ju? wys?a?em swoj? prac?. Kto wie mo?e i co? wygram.
Powodzenia wszystkim zawodnikom.
Gdzie wysla?e?? ;P Na emaila czy co? sorry za g?upie pytania.
Pozdrawiam.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

@up
Przez system prywatnych wiadomo?ci (PW) do Speedera.

Ej, ja mam pytanie... Jest godzina 00:28, a tu jeszcze wynik?w nie ma ? :huh:.
O co tu chodzi ?
Przepraszam za offtop.

Wczoraj o 24:00 ZAKO?CZONO przyjmowanie prac...
A zanim jury przeczytaja, ocenia, przemysla chwilke jeszcze zejdzie ;p
LUDZIE CZYTAJCIE!!

Dzi?kuj? za wszelkie zg?oszenia na konkurs, wyniki b?d? w ci?gu 2~ tygodni. Musimy z jury przejrze? prac?, oceni? i te, kt?re spe?ni? warunki udzia?u wystawi? do oceny u?ytkownikom. Tak wi?c, uzbr?jcie si? w cierpliwo?? i czekajcie na wyniki.

Status
Zamknięty.
Do góry