• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

II Konkurs Literacki

Status
Zamknięty.
Odp: II Konkurs Literacki

Je?eli jeste? a? tak rozwini?ty/a literacko, to przeczytam i tyle ; o

hehe troche sobie poczytasz ;]
Ja napisalem wierszyk o kumplach z nerany xd

@UP nerana noobs wyslij mi an pw nick
@Topick oczywiscei z nudow chyba dolacze sie do konkursu ;P

Ch?tnie wezm? udzia?,tylko kilka ma?ych pytanek do Speedera ;x

1.Opowiadanie wysy?a? mam na PW?
2.Tematyka jest dowolna?
3.W jakim j?zyku mo?na zrobi? opowiadanie?

@Up:
Wszystko pisze w pierwszym po?cie :]

Yyyy... znaczy... jest napisane :p

Na pewno spr?buje swych si? w tym konkursie.Zaskoczy? mnie jeden fakt,a dok?adniej nagrody.Pierwszy raz s? to jakie? punkty reputacji,tylko naprawd? co? ciekawego.G?ownie z tego wzgl?du wezm? udzia?.

Pozdrawiam,
Xinx.

@edit

Czy to mo?e by? aluzja do jakiej? osoby ?

Ostatnia edycja:

Z wielk?, ogromn? ch?ci? wezm? udzia? w tym konkursie. :D Nie tyle dla wygranej, cho? pendrive by mi si? przyda?, co dla literackiego spe?nienia - dawno nic nie pisa?am. :)

No wreszcie co? dla mnie, wy?yje si? literacko :D. Najbardziej podoba mi si? to, ?e nie ma z g?ry narzuconego tematu. W?a?ciwie to ju? par? dni temu to napisa?em i wys?a?em, ale nie by?o czasu wypowiedzie? si? w temacie.

Mam nadziej?, ?e s?dziom spodoba si? m?j wyw?d :D

A co b?dzie, je?li zwyci?scy ?adna z nagr?d nie b?dzie odpowiada?? Czy wtedy mo?na sobie wybra? inn? nagrod? np. w granicach 30z??

Ostatnia edycja:

Je?eli nagroda nie b?dzie odpowiada? zwyci?zcy konkursu, wtedy uzgodni? z nim osobi?cie zamian? nagrody i ewentualn? ?redni? graniczn? kwot? nagrody.

9 prac nades?ano do mnie do tej pory, dawa? ludzie, licz? na jeszcze minimum 10 ; )

Ch?tnie bym wzi?? udzia? w konkursie ale nie mam weny na pisanie. Mam kilka niedoko?czonych opowiada? ale one nie pasuj? wi?c i tak musia?bym pisa? od nowa a tematu nie mam. Mo?e co? wymy?l? i si? zg?osz?...

chc? aby m?j temat by? symboliczny i uniwersalny, bo nie tylko fabu?a czyni dzie?o xD
Jak co? wymy?l?, to napisz? i si? zg?osz? ale tylko dla satysfakcji :D
jak wygram, to b?dzie fajnie ale nie uwa?am, ?ebym mia? jakie? szanse xD

ok... to zaczynam wymy?la? co i jak ;p

Napewno sprubuje ale nie wiem czy mi si? uda co? wymysle? bo nie jestem zbyd tw?rczy
Speeder A mozna napisac instrukcje lub limeryk

Ostatnia edycja:

Heh napisa?em si? troch?... Nie wiedzia?em najpierw co napisa? ale wena jako? sama przysz?a. ?ycz? powodzenia wszystkim, znaj?c ?ycie du?o napisa?o jakie? historyjki staro?ytne :P Jeszcze raz powodzenia! Speeder kiedy wyniki?

Ja wys?a?em bo kto nie pr?buje ten nie ma. Wiem na pewno ostatnie miejsce b?d? mia?.. No c?? trzeba pr?bowa?.

Rahim elo osio? style - nadchodzi!
Mam bardzo oryginalny pomys?. Mo?e mi?dzy pisaniem scenariusza na zako?czenie roku szkolnego a ko?czeniem mojej ksi??ki znajd? odrobink? czasu, by co? skrobn??. Naprawd? ?wietny pomys? z nienarzucaniem tematu. :up:

Z ch?ci? wezm? w tym udzia? :). Zapowiada si? ciekawie :). Gdy tylko sko?cz?, nade?l? prace do Speedera :):)

Nono, konkurs zapowiada si? bardzo ciekawie, mam nadziej? ?e dam rade wzi??? w nim udzia?, pozdrawiam

zaraz wy?l? pracke :D fajnie, ?e s? tego typu konkursy :P
to w?a?nie urozmaica forum xD

Wezm? udzia?, ale moim zdaniem dobrze by by?o gdyby pierwsze miejsce opr?cz nagrody do wyboru, dostawa?o te? reputacj?, poniewa? drugie miejsce dostaje 8 pkt, a pierwsze w og?le.

Status
Zamknięty.
Do góry