Odp: Hoseth Knight Project
@Marolz
A co on mia? ci pokaza? jak w momencie zrobienia tematu gra? 3 dzie?? Ty by? od razu chcia? 100+ lvl.
A mo?e w?a?nie dlatego napisa?em, ?e na razie nic nie pokaza??
co jest przyjemnego w boceniu, np. niekt?rzy w ten spos?b dorabiaj? sobie PLN. Tylko trzeba na chwile w??czy? m?zg ehh...
Ale w pracy te? zarabiasz PLN, a przecie? niekoniecznie jest ona przyjemna. No i on napisa?, ?e gra dla zabawy, a nie dla zysku. Czasem trzeba te? "w??czy?" umiej?tno?? czytania ze zrozumieniem.
Autor pisze ?e nie ma czasu expi? to mo?e dlatego boci? Nie ka?dego zadawala 20 lvl w miesi?c.
Ale? niech sobie boci, mi to zupe?nie nie przeszkadza. Nie pyta?em dlaczego to robi, bo to chyba oczywiste?

Po prostu zdziwi?o mnie, jak mo?na boci? "4fun". Ale je?li robi wypady z kolegami, to ju? rozumiem o co mu chodzi?o.
Gdyby? umia? czyta?, nie musia?bym tego pisa? ;x
i mam pytanko,
na jakim skillu moge zacz?? skillowa? na monku.
i jaki armor kupi??
Na monku mo?esz zacz?? na ka?dym skillu, to najwygodniejsza metoda. Je?li tylko masz kas? i kogo? kto Ci postawi
?adnie wbi?e? level w te kilka dni. Je?li utrzymasz takie tempo, to temat powinien by? ciekawy. Ale postaraj si? wrzuci? jakies screeny, na kt?rych awansujesz. Teraz polecam Ci poskillowa?, bo 62/62 to raczej kiepskawo jak na 42 level. Na bocie nie ma to takiego znaczenia, ale przy r?cznej grze niskie skille s? denerwuj?ce. Powodzenia