• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Hoseth Knight Project

Hoseth

Active User
Liczba reakcji
0
BBot Knight Project​

Current Stats:
Level: 12
Magic Level: 3
Account Balance: 250k

Goal Stats:
Level: 100
Magic Level: 7
Account Balance: 1000k​

Odp: Hoseth Knight Project

Na jakim ?wiecie grasz? Zamierzasz u?ywa? bota czy gra? r?cznie? Masz wyznaczony jaki? czas w kt?rym chcesz to osi?gn??? :)
Par? pyta? na pocz?tek i nie pozostaje mi nic innego jak ?yczy? Ci powodzenia i zapa?u do gry! :)

?wiat azura PVP :)
tak u?ywam bota
nie mam wyznaczonego czasu gram 4fun ;p

Co? si? namno?y?o ostatnio tych "projekt?w" z celami do osi?gni?cia w pierwszym po?cie...

Na razie wiele nie pokaza?e?, posta? z 12 lvlem podczas treningu... Mam nadziej?, ?e temat nie upadnie za miesi?c i ?e b?dziesz wrzuca? jakie? ciekawe fotki. Do jakich skilli zamierzasz treni?? Grasz tylko za pomoc? bota? B?dzie PACC?
Nigdy do ko?ca nie rozumiem, jaki jest sens chwalenia si? wybotowanymi osi?gni?ciami ;x Szczeg?lnie, ?e pono? grasz "4fun", ale co jest przyjemnego w boceniu? Chyba tylko osi?gni?ty level.

trenowac zamierzam do 70/70, pacc zapewne b?dzie .Gram 4fun nie mam czasu expi? ale czesto jakies akcje z koleszkami kminimy pekowanie i te sprawy ;)

@Marolz
A co on mia? ci pokaza? jak w momencie zrobienia tematu gra? 3 dzie?? Ty by? od razu chcia? 100+ lvl.
co jest przyjemnego w boceniu, np. niekt?rzy w ten spos?b dorabiaj? sobie PLN. Tylko trzeba na chwile w??czy? m?zg ehh...
Autor pisze ?e nie ma czasu expi? to mo?e dlatego boci? Nie ka?dego zadawala 20 lvl w miesi?c.
@TOPIC(Hoseth)
Na kt?rym lvl ten pacc? Licz? ?e b?d? ss z hunt?w, awans?w itp. w najbli?szym czasie. Ro?nij w si??!! :D

Itemki dobre, posta? ?adna r?b skill? do 90/80 i le? skillowa?.

Powodzenia

@mateusz2277
oczywi?cie ?e b?d? po update wrzuce kilka ?wierzych ss ; )

@Beosky
co do item?w mam jeszcze 300k i full eq wi?c kasa to nie problem a skillowanie do 90/80 to bezsens :)
po skilluje my?le do 75/75 i ide expi? :)

i mam pytanko,
na jakim skillu moge zacz?? skillowa? na monku.
i jaki armor kupi?? :)

Bo nie wiem czy wszyscy widzieli ju? new UPDATE w kt?rym na slime raczej nie po skilluje ;c
Ps. Sory za pos pod postem c;

Ostatnio edytowane przez moderatora:

@Marolz
A co on mia? ci pokaza? jak w momencie zrobienia tematu gra? 3 dzie?? Ty by? od razu chcia? 100+ lvl.
A mo?e w?a?nie dlatego napisa?em, ?e na razie nic nie pokaza?? ;)
co jest przyjemnego w boceniu, np. niekt?rzy w ten spos?b dorabiaj? sobie PLN. Tylko trzeba na chwile w??czy? m?zg ehh...
Ale w pracy te? zarabiasz PLN, a przecie? niekoniecznie jest ona przyjemna. No i on napisa?, ?e gra dla zabawy, a nie dla zysku. Czasem trzeba te? "w??czy?" umiej?tno?? czytania ze zrozumieniem.
Autor pisze ?e nie ma czasu expi? to mo?e dlatego boci? Nie ka?dego zadawala 20 lvl w miesi?c.
Ale? niech sobie boci, mi to zupe?nie nie przeszkadza. Nie pyta?em dlaczego to robi, bo to chyba oczywiste? :D Po prostu zdziwi?o mnie, jak mo?na boci? "4fun". Ale je?li robi wypady z kolegami, to ju? rozumiem o co mu chodzi?o.
Gdyby? umia? czyta?, nie musia?bym tego pisa? ;x

i mam pytanko,
na jakim skillu moge zacz?? skillowa? na monku.
i jaki armor kupi?? :)
Na monku mo?esz zacz?? na ka?dym skillu, to najwygodniejsza metoda. Je?li tylko masz kas? i kogo? kto Ci postawi :P

?adnie wbi?e? level w te kilka dni. Je?li utrzymasz takie tempo, to temat powinien by? ciekawy. Ale postaraj si? wrzuci? jakies screeny, na kt?rych awansujesz. Teraz polecam Ci poskillowa?, bo 62/62 to raczej kiepskawo jak na 42 level. Na bocie nie ma to takiego znaczenia, ale przy r?cznej grze niskie skille s? denerwuj?ce. Powodzenia :P

Chc? wbi? 50 i skillowa?. mam monk makera. dokupi?em DSM i ZAOAN LEGI DO EQ :)

Sk?d ty wzi??e? tyle kasy na raz cz?owieku ? ?adnie ci idzie, keep it up !

wiesz dzi? kumpel "selln??" fake pacca za 15cc xd
inne chary , sprzeda?em stara posta? i jest :)

Szybko lecisz ju? 40 lvl, ?adne itemy naprawd? gratulacje.
Dobijaj szybko 90/80 i lecisz!

m?g?by kto? nazwe na "Zimo and Hymph Live"? i oczywi?cie Hymph mo?e ss zamieszcza?

No, no. Tyle ?e na "Zimo and Hymphh Live", przez 2h. Tutaj taki ss ode mnie, na wej?cie. Gram tutaj tylko jak staminka na furorze off, ale b?dzie fajnie.

10r1stl.png

No cz?owieku , nie?le lecisz . Przez te par? dni uda?o Ci si? wbi? 42 lvl, dorobi? si? niez?ej sumy i wbi? skille 60+ w czasie gdy ja wbi?em jeden marny skill z 66 na 67 :)
?ycz? Ci powodzenia w zdobywaniu do?wiadczenia :) I gratuluje dotychczasowych osi?gni?? , ale czekamy na screeny!! : )

Gratz! ?adnie lecisz oby tak dalej mam nadzieje, ?e nie zabraknie ch?ci do dalszej gry.
Jeszcze troch? i dobijesz 50. Dobry masz drop kasy na tym expie?

aktualnie na mintwalin siedze to roznie wiadome najwiecej kasy z minotaur hornow.
czasem jakies woce spadnie wiec nie da sie sprecyzowac :P

Ostatnia edycja:
Do góry